devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καλησπερα.Εχω εναν Intel core 2 duo 7300 με τη μαμα ψυκτρα και τους τελευταιους 2 μηνες εχει σταθερα 82 βαθμους κελσιου.Το κουτι στο πλαι το εχω συνεχως ανοιχτο για ευννοητους λογους,εχω προσθεσει ενα 12αρι fan μπας και γινει τιποτα αλλα τιποτα και το κουτι το καθαριζω απο σκονες 1 φορα την εβδομαδα.Τελος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω τη ψηκτρα του επεξεργαστη και εδω χρειαζομαι τη πολυτιμη βοηθεια σας και να βαλω αλλη παστα(ξερετε τι εννοω).Ριξτε τα φωτα σας γιατι δε βλεπω να βγαζω το καλοκαιρι.Εχω socket 775LGA.:shifty:Ευχαριστω......
p_under Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέχρι πόσα χρήματα είσαι διαθέσιμος να δώσει.από πάστα πάρε μας ΑC5 .έχεις κάνει overclock η σκοπεύεις να κάνεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:10 ---------- Επειδή λες ότι τους τελευταίους μήνες σου παρουσίασε 80άρια μήπως έβγαλες την ψυκτρα κ μετά δεν πάτησε καλά?ο σενσορας δουλευει σωστά?με τι κοιτάς θερμοκρασίες?
pc_admin Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καλησπερα.Εχω εναν Intel core 2 duo 7300 με τη μαμα ψυκτρα και τους τελευταιους 2 μηνες εχει σταθερα 82 βαθμους κελσιου.Το κουτι στο πλαι το εχω συνεχως ανοιχτο για ευννοητους λογους,εχω προσθεσει ενα 12αρι fan μπας και γινει τιποτα αλλα τιποτα και το κουτι το καθαριζω απο σκονες 1 φορα την εβδομαδα.Τελος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω τη ψηκτρα του επεξεργαστη και εδω χρειαζομαι τη πολυτιμη βοηθεια σας και να βαλω αλλη παστα(ξερετε τι εννοω).Ριξτε τα φωτα σας γιατι δε βλεπω να βγαζω το καλοκαιρι.Εχω socket 775LGA.:shifty:Ευχαριστω...... μαλλον εχει κουνησει η ψυκτρα και δεν παταει καλα στην cpu. δοκιμασε να την βγαλεις και να την τοποθετησεις ξανα
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το πιο πιθανο αλλα αντι για παστα παρε καμια ψυχτρα.. εστω και μια φτηνη
devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καλησπερα.Εχω εναν Intel core 2 duo 7300 με τη μαμα ψυκτρα και τους τελευταιους 2 μηνες εχει σταθερα 82 βαθμους κελσιου.Το κουτι στο πλαι το εχω συνεχως ανοιχτο για ευννοητους λογους,εχω προσθεσει ενα 12αρι fan μπας και γινει τιποτα αλλα τιποτα και το κουτι το καθαριζω απο σκονες 1 φορα την εβδομαδα.Τελος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω τη ψηκτρα του επεξεργαστη και εδω χρειαζομαι τη πολυτιμη βοηθεια σας και να βαλω αλλη παστα(ξερετε τι εννοω).Ριξτε τα φωτα σας γιατι δε βλεπω να βγαζω το καλοκαιρι.Εχω socket 775LGA.:shifty:Ευχαριστω...... Σκοπευω να χαλασω καπου στα 80 ευρω.Δεν εχω κανει overclocking αλλα ισως αργοτερα.Την ψυκτρα την ειχα βγαλει αλλα δεν μου παρουσιασε προβλημα.της θερμοκρασιες της βλεπω με speedfan και το EVEREST Ultimate edition
Alexisssss Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αυτες τις θερμοκρασιες σου τις σηκωνει σε ''ηρεμια''; Αν ειναι σε ηρεμια τοτε οι πιθανοτητες ειναι πολλες για κολλημενο σενσορα,γιατι μολις θα σου πηγαινε 30-40% θα εκανε shutdown. Αρχικά καταχωρημένο από devill0Σκοπευω να χαλασω καπου στα 80 ευρω Αυτο εχει καποια σχεση με την θερμοκρασια; Γιατι αν εχει σχεση,τρεξε ενα prime και να πας για υδροψυξη
devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ναι τις θερμοκρασιες αυτες τις σηκωνει σε ηρεμια,εχω τρεξει το prime δε θα ηθελες να αναφερω μεσα σε 10" που εφτασε η θερμοκρασια και το εκλεισα αμεσως.Δε θα ηθελα να βαλω τωρα υδροψυξη το σκεφτομαι πιο πολυ για το καλοκαιρι.
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 δεν αξιζει να βαλεις νερο για τετοιο επεξεργαστη με τιποτα.. να ειναι η υδροψυξη πιο ακριβη και απο τον επεξεργαστη με το mobo παρεα? με μια καλη αεροψυξη εισαι μια χαρα ακομα και σε ι7
Alexisssss Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ρε συ για πλακα το ειπα αυτο για την υδροψυξη. Σου εχει κλεισει ποτε μονο του το pc(shutdown); Με 80 σε ηρεμια,τοτε κατα τη διαρκεια του stabillity test θα πρεπει να ξεπερνας τους 100 και τοτε θα επρεπε να κλεινει ο υπολογιστης μονος του. Kαι για να μην τα πολυλογουμε,(δεν χρειαζεται να δωσεις 80 ευρω) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806674 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=974919&ref=pathfinder
devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Φιλε Swiftech το θεμα ειναι ποια ψυκτρα να βαλω και τη πάστα.Τα χρηματα που λεω να δωσω ειναι μεχρι 80-90€...
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 +1 στην Thermalright Ultra-120 Extreme απο παστουλα απο την εμπειρια μου ολες πανω κατω τα ιδια ειναι.. εχω φερει απο την Αγγλια απειρες παστες και δεν εχουν μεγαλη διαφορα..
devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δεν μου εχει κλεισει ποτε απο μονο του.Ερωτηση:οι ψυκτρες που ειναι χωρις ανεμιστηρακι εινα καλυτερες απο αυτες που εχουν?Προτιμω τη ψηκτρα απο το πλαισιο.....
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 καλυτερα να βαλεις.. και στην Thermalright βαζεις και ετσι πεταει σαν ψυχτρα
Alexisssss Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ερωτηση:οι ψυκτρες που ειναι χωρις ανεμιστηρακι εινα καλυτερες απο αυτες που εχουν?Προτιμω τη ψηκτρα απο το πλαισιο..... Εννοειται ρε οτι θα της βαλεις ανεμιστηρα και αν θες βαλε της δυο κιολας. Εγω την πρωτη που σου προτεινα εχω,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι και οι δυο εξισου καλες με την δευτερη να υπερτερει με μικρη διαφορα. Οποια να παρεις δεν προκειται να το μετανιωσεις ομως. Σκεψου ομως και το ενδεχομενο του κολλημενου σενσορα.Κατα την γνωμη μου κατι τετοιο παιζεται. Ρε συ αποκλειεται αν οι σενσορες λειτουργουν καλα να μην σου εχει κλεισει απο θερμοκρασια αμα εχεις 80 σε ηρεμια.
devill0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Στην Thermalright Ultra-120 Extreme δε βλεπω ομως να εχει βασει για ψυκτρες για 12αρι νομιχω...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.