Προς το περιεχόμενο

Υπερθερμανση cpu...

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωκημασες να καθαρισεις την ψυχτρα μηπως εχει γεμηση σκονι και δεν ρηχνει αερα ο ανεμηστιρας στην ψυχτρα.........

Δημοσ.

θα γράψω 2 πράγματα που μου έχουν τύχει...

1.βγάλε την ψυκτρα και κοίτα από κάτω μήπως λέω μήπως έχει κανένα από εκείνα τα αυτοκόλητα διαφανές ζαλατινάκια.μου έχει τύχει από βιασύνη να μην το δω.στο τσάκ γλίτωσα τη cpu.

2.κάνε bios update γιατί καμιά φορά δεν βλέπουν σωστά τις cpu παλιά bios η να υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα της θερμοκρασίας με απότελεσμα να βγάζουν και λάθος θερμοκρασίες.βέβαια αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας της μητρικής δεν θα γίνει τίποτα και με bios update.και αυτό μου έχει τύχει και μου πήγαινε τις στροφές από τον ανεμιστήρα τις ψυκτρας στο τέρμα χωρις να υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες υπό φυσιολογικές συνθήκες..Ή η ψύκτρα δεν πατάει καλά(ή έχει τη ζελατίνα ακόμα ή έχεις βάλει υπερβολικά πολύ πάστα) ή η μητρική σου δίνει λάθος θερμοκρασία...σ'αυτήν την περίπτωση ψάξε για bios update.

Δημοσ.

Καλησπερα.Τον υπολογιστη τον εχω 2 χρονια.Αυτες τις θερμοκρασιες μου τις δειχνει τους τελευταιους 2 μηνες....Πως κανω update to bios????Την ψυκτρα δεν την εχω αλλαξει απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη και εκει ειναι το λαθος...και σημερα που πηγα να παιξω cod4 μου κολλαγε συνεχεια...

Δημοσ.
...Τον υπολογιστη τον εχω 2 χρονια...

Κάλα πως γίνεται να έχεις τον e7300 2 χρόνια αφού βγήκε πέρυσι, αν δεν κάνω λαθος (Μάιο 2008 νομίζω..) ;

Τι μητρική έχεις;

Δημοσ.

Οντος φιλε μου 7300 εχω τον υπολογιστη απο τον Ιανουαριο του 2007...η μητρικη μου ειναι:Intel Desctop Board D946GZIS...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...