Προς το περιεχόμενο

βιντεο απο κινητο σε Η/Υ

papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Σήμερα με το κινητό βιντεοσκόπησα κάποια πλάνα από το ψήσιμο του οβελία. Τα αντέγραψα μέσω bluetooth στον Η/Υ αλλά δεν τα παίζει. Σε τι μορφή πρέπει να τα μετατρέψω και με ποιό προγραμματάκι;.

Δημοσ.

Απλα βαλε τους καταληλλους codecs στον Η/Υ.Λογικα τα βιντεο ειναι τυπου 3GP οποτε με το quicktime player θα παιζουν.Δοκιμασες μ αυτο???

Δημοσ.

Ναι όμως θέλω να τα αποθηκεύσω και να τα μοιράσω. Όντως με το quicktime player 7 παίζει. Αλλά αν το στείλω με τη μορφή που το έχω αποθηκευμένο δεν θα πρέπει να έχει κι ο παραλήπτης κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα;

Δημοσ.
Ναι όμως θέλω να τα αποθηκεύσω και να τα μοιράσω. Όντως με το quicktime player 7 παίζει. Αλλά αν το στείλω με τη μορφή που το έχω αποθηκευμένο δεν θα πρέπει να έχει κι ο παραλήπτης κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα;

ναι, ετσι ειναι

Δημοσ.

Μπες εδω και κατεβασε Xilisoft Video Converter..με αυτο το προγραμμα μπορεις να μετατρεπεις αρχεια multimedia σε διαφορα αλλα φορματς..απλα εσυ μετετρεψε το βιντεο απ'το κιν. σου σε βιντεο μορφης .wmv το οποιο αναπαραγεται απ'το windows media player..το προγραμμα αυτο εχει περιορισμο μεχρι και 5 λεπτα βιντεο το καθε βιντεο..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...