papresa Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καταρχήν ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Σήμερα με το κινητό βιντεοσκόπησα κάποια πλάνα από το ψήσιμο του οβελία. Τα αντέγραψα μέσω bluetooth στον Η/Υ αλλά δεν τα παίζει. Σε τι μορφή πρέπει να τα μετατρέψω και με ποιό προγραμματάκι;.
panos2171 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Απλα βαλε τους καταληλλους codecs στον Η/Υ.Λογικα τα βιντεο ειναι τυπου 3GP οποτε με το quicktime player θα παιζουν.Δοκιμασες μ αυτο???
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ή βαλε codecs ή δοκιμασε με αυτο http://kmplayer.en.softonic.com/
papresa Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ναι όμως θέλω να τα αποθηκεύσω και να τα μοιράσω. Όντως με το quicktime player 7 παίζει. Αλλά αν το στείλω με τη μορφή που το έχω αποθηκευμένο δεν θα πρέπει να έχει κι ο παραλήπτης κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα;
greeker Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ναι όμως θέλω να τα αποθηκεύσω και να τα μοιράσω. Όντως με το quicktime player 7 παίζει. Αλλά αν το στείλω με τη μορφή που το έχω αποθηκευμένο δεν θα πρέπει να έχει κι ο παραλήπτης κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; ναι, ετσι ειναι
Eluminator_91 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μπες εδω και κατεβασε Xilisoft Video Converter..με αυτο το προγραμμα μπορεις να μετατρεπεις αρχεια multimedia σε διαφορα αλλα φορματς..απλα εσυ μετετρεψε το βιντεο απ'το κιν. σου σε βιντεο μορφης .wmv το οποιο αναπαραγεται απ'το windows media player..το προγραμμα αυτο εχει περιορισμο μεχρι και 5 λεπτα βιντεο το καθε βιντεο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.