F3V3R Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για μια αγορά laptop με τιμή 700-750euro το πολύ, κυρίως για εφαρμογές όπως το Matlab ή το Photoshop κλπ. Απο gaming μόνο Warcraft 3 παίζω.Μου προτείνετε να παω για το Lenovo R61 που έχω ακούσει πολλά καλά λόγια (και στο insomnia) ή για κάτι πιο ακριβό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
basilis5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για μια αγορά laptop με τιμή 700-750euro το πολύ, κυρίως για εφαρμογές όπως το Matlab ή το Photoshop κλπ. Απο gaming μόνο Warcraft 3 παίζω.Μου προτείνετε να παω για το Lenovo R61 που έχω ακούσει πολλά καλά λόγια (και στο insomnia) ή για κάτι πιο ακριβό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. νομιζω θα σε καλυψει μια χαρα το wow δεν εχει και τα πιο απαιτητικα γραφικα, αν μειωσεις λιγο και detail ΚΑΙ πας και την ραμ στα 4 θα εισαι πιστευω αρχοντας
F3V3R Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Βασίλη σε παρακαλώ... δε σε προσέβαλα εγώ Warcraft 3 όχι WoW Ευχαριστώ πολύ παιδία (γλίτωσα λευτά )
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 οπ εχεις δικιο συγνωμη!ακομα καλυτερα τοτε λενοβο μονοδρομος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.