onapas Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, πριν απο λίγες ημερες ανοιξα τον λαπτοπ μου. Είναι Acer 1362LM (πριν 5 χρονια τον αγορασα), και τον ανοιξα για να διορθώσω την έξοδο των ηχείων ή ακουστικών, διοτι ακούγεται μόνο το ένα κανάλι. Δυστυχώς δεν καταφερα να κανω οτιδήποτε. Καταλάθος έβγαλα και την CPU. Την ξαναέβαλα, είδα τον δείκτη που είχε 2 επιλογες (ανοιχτό λουκέτο και κλειστό λουκετο) το έβαλα στο ανοιχτό λουκέτο και δειχνει ότι προσαρμόστηκε καλα. ΌΤαν το ανοιγω όμως τωρα δεν δείχνει τίποτα. Η οθόνη δεν δείχνει τιποτα , ουτε BIOS ουτε τιποτα.Δουλευουν για λίγα δευτερολεπτα και οι 2 ανεμιστηρες ,αλλα μετα απο 3 δευτερόλεπτα το ενα ανεμιστηρακι σταματαει και δουλευει το άλλο μονο. Ούτε κουμπια λειτουργουν, (πχ. caps Lock , Num Lock κτλ). Την CPU φαινεται να την κουμπωσα καλα. Ο σκληρος είναι μια χαρα διοτι τον εβγαλα και τον δοκιμασα αλλου και δουλευει. Δεν ξερω τι φταίει. Υπαρχει περιπτωση λόγω ανεμιστηρακι που δεν δουλευει να υπαρχει αυτο το προβλημα? Τα Ledακια του BLUETOOTH και του ασύρματου Ιντερνετ ειναι συνεχως αναμμενα και δεν σβηνουν. Οταν δουλευε κανονικα ηταν αναμμενα για λιγα δευτερολεπτα και μετα σβηνανε. Νομιζω οτι εδωσα πληρεις λεπτομερειες. ΑΝ γνωρίζει κατι κανενας ας γραψει εδω. Ποσο στοιχίζει περιπου μια επιδιορθωση Λαπτοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
S2Katana Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Νεκρή μητρική μάλλον. Η δεν κούμπωσες καλά τον επεξεργαστή.
carib Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, πριν απο λίγες ημερες ανοιξα τον λαπτοπ μου. Είναι Acer 1362LM (πριν 5 χρονια τον αγορασα), και τον ανοιξα για να διορθώσω την έξοδο των ηχείων ή ακουστικών, διοτι ακούγεται μόνο το ένα κανάλι. Δυστυχώς δεν καταφερα να κανω οτιδήποτε. Καταλάθος έβγαλα και την CPU. Την ξαναέβαλα, είδα τον δείκτη που είχε 2 επιλογες (ανοιχτό λουκέτο και κλειστό λουκετο) το έβαλα στο ανοιχτό λουκέτο και δειχνει ότι προσαρμόστηκε καλα. ΌΤαν το ανοιγω όμως τωρα δεν δείχνει τίποτα. Η οθόνη δεν δείχνει τιποτα , ουτε BIOS ουτε τιποτα.Δουλευουν για λίγα δευτερολεπτα και οι 2 ανεμιστηρες ,αλλα μετα απο 3 δευτερόλεπτα το ενα ανεμιστηρακι σταματαει και δουλευει το άλλο μονο. Ούτε κουμπια λειτουργουν, (πχ. caps Lock , Num Lock κτλ). Την CPU φαινεται να την κουμπωσα καλα. Ο σκληρος είναι μια χαρα διοτι τον εβγαλα και τον δοκιμασα αλλου και δουλευει. Δεν ξερω τι φταίει. Υπαρχει περιπτωση λόγω ανεμιστηρακι που δεν δουλευει να υπαρχει αυτο το προβλημα? Τα Ledακια του BLUETOOTH και του ασύρματου Ιντερνετ ειναι συνεχως αναμμενα και δεν σβηνουν. Οταν δουλευε κανονικα ηταν αναμμενα για λιγα δευτερολεπτα και μετα σβηνανε. Νομιζω οτι εδωσα πληρεις λεπτομερειες. ΑΝ γνωρίζει κατι κανενας ας γραψει εδω. Ποσο στοιχίζει περιπου μια επιδιορθωση Λαπτοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Μαλλον κάτι δεν έχει κουμπώσει σωστά....Αν βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη το κόστος επισκευής στό εργαστήριο της computer systems στη Νεάπολη δεν θα ξεπεράσει τα 50Ευρώ
@ngelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Βρήκες λύση;;;;;
onapas Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Βρήκες λύση;;;;; ΟΚ Βρέθηκε λύση. Θα ακουστει γελοίο. Το εδειξα σε εναν φίλο ενος φίλου που ειναι η δουλειά του και τελικά λόγω πάστας (που χρησιμοποιείτε για την διατηρηση της σταθερης θερμοκρασιας) κόλλησε η CPU στο πάνω μέρος. Έτσι φαίνονταν τα καρφάκια (τα pin ), με αποτελεσμα να μην κουμπώνει σωστά. Λόγω πάστας λόιπον κόλλησε στο πάνω μερος η CPU και έτσι δεν κούμπωνε. Έλεγξε το φίλε μου και αν φα΄νονται τα pin ( τα καρφάκια δηλαδή) σημαινει οτι κόλλησε. Ξεκολλησε το και μετα βαλτο στις τρύπεσ και κατόπιν κούμπωσε το (έχει κάποιον δείκτη εκει πέρα). Μετα βάλε το πάνω μέρος (σε μένα είναι κάτι κόκκινα σίδερα για να βγαίνει ο αέρας) και βίδωσε τα. Ότι χρειαστείς γράψε εδώ για να βρύμε κάποια λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.