Προς το περιεχόμενο

Netgear WGR614v7 και αποσυνδέσεις!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Netgear WGR614v7 συνδεδεμένο στο Siemens CL-110(Forthnet δίκτυο).Ο σκοπός που το έκανα αυτό ήταν για να πάρω τα μέγιστα από την γραμμή μου (όπως ξέρουμε το Siemens είναι σκυλι σε αυτόν τον τομέα!!) και μέσω του Netgear να έχω ασύρματη πρόσβαση αλλά να μπορώ να συν΄δεσω και μέσω ethernet αν χρειαστεί και άλλες συσκευές!

Εδώ όμως και λίγο καιρό έχω πρόβλημαμε το wireless!Ενώ το Laptop/netbook ή το ΟΜΝΙΑ βρίσκουν το δίκτυο και συνδέονται,μετά από λίγα λεπτά τους πετάει έξω και όταν αυτές οι συσκευές αυτόματα πάνε να ξαναμπούν στο δίκτυο,ενώ μπαίνουν τους ξαναπετάει!!!Με λίγα λόγια γίνεται συνεχώς το ίδιο πράγμα ΣΥΝΔΕΣΗ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ!!!!Έκανα update το firmware του Netgear αλλά και πάλι τίποτα!Επανεκκίνησεις του router,επανεκκιμήσεις μόνο του wireless mode αλλά και πάλι τίποτα!

Υπόψιν.....μέσω καλωδίου όλα δουλεύουν ΑΨΟΓΑ!

Καμιά ιδέα παιδιά?

Δημοσ.

αν εχεις περασει το Last firmware τοτε δοκιμη με νεους drivers Στην καρτα δικτυου και μετα με καρφωτες ip μετα να τα φερεις σε πιο κοντινη αποσταση και πριν απο αυτο δοκιμη σε αλλο καναλι το ασυρματο ή se b mode αντι για g.σημα πιανουν full?απλα παιξε με τα καναλια 1,6,11.με το Network Stumbler μπορεις να δεις σε ποαι δικτυα παιζουν οι αλλοι.επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.wpa αντι για wep η το αναποδο.

Δημοσ.

Τελικά με κάτι πολύ απλό φαίνεται ότι έφταιξε το πρόβλημα!Απλά.....άλλαξα κωδικό.......!Γιατί κάτι μου λέει ότι κάποιος καραγκιόζης μπαίνει στο δίκτυο........!Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!

Η απόσταση από το router ήταν λίγα εκατοστά,οι ρυθμίσεις ολοιδιες και ότι άλλο πείραξα απλά δεν δούλεψε!!!!

Δημοσ.

και να μπαινε αλλος δεν θα ειχες προβλημα.ισως κολλημα του ρουτερ.θα μπορουσες να το ειχες κανει και ενα reset default.mhxanhmata ειναι κολλανε και αυτα.

Δημοσ.

Μπορεί!Ή νεκροψία θα δείξει!!!!Χεχε!Αν έχω καμιά.....αρνητική αλλαγή θα σας πω αν είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...