Προς το περιεχόμενο

Forthnet - Περίεργο πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω forthnet 2play και το Linksys WAG200G (PSTN),τις δύο τελευταίες μέρες άρχισα να έχω ένα παράξενο πρόβλημα.Εκεί που όλα είναι κανονικά σταματάει το λαμπάκι του internet και εξαφανίζεται δεν κοκκινίζει ούτε πρασινίζει,κάνοντας του επανεκκίνηση μέσω της τροφοδοσίας ρεύματος διότι δεν μπορώ ούτε να μπω στο μενού του μέσω IP.Πήγα Πίνακας Ελέγχου->Συνδέσεις δικτύου->Τοπική σύνδεση->Δεξί κλικ->Επιδιόρθωση και εκεί που έκανε κάποια βήματα κόλισε στο 1ο όπου έγραφε ανανέωση ΙΡ και έγραψε πως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να επικοινωνήσω με τον παροχέα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το router ή το πρόβλημα είναι της forthnet?Ευχαριστώ

Δημοσ.

για να κολλαει το interface tou router δεν ειναι προβλημα forthnet.Καντου ενα firmware update sto 1.01.08 η δοκιμασε το σε αλλο pc Να δεις τι μπορει να γινετε.

Δημοσ.

Έχω ήδη το 1.01.08.Στο interface του router δεν μπαίνει όταν το λαμπάκι είναι σε αυτή την κατάσταση που ανέφερα πιο πάνω δηλαδή κενό(ούτε κόκκινο ούτε πράσινο)μετά όταν επανέρχεται το internet μπαίνει κανονικά,το ξανά αναφέρω μήπως δεν το κατάλαβες.Σήμερα προς το παρών δεν μου το έχει κάνει ακόμα.

Δημοσ.

μηπως εχεις βαλει καποιο proxy και εχεις ξεχασει να κανεις exclude την διευθυνση του modem interface.. και ετσι το μπλοκαρει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...