Προς το περιεχόμενο

Πόσο traffic δημιουργεί ένα On-line παιχνίδι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από cosmote το πακέτο για ασύρματο Internet με 5gb τον μήνα και θέλω να βρώ άν βάλω ένα On line παιχνίδι π.χ lineage 2 πόσο Traffic θα δημιουργεί την ώρα. Είναι δυνατό να παίξει κάποιος ή θα ξοδέψω όλο το quota χωρίς λόγο.

Δημοσ.

καταρχάς δεν θα μπορέσεις να παίξεις σωστά λόγω του latency. από το laptop σου μέχρι τον server θα έχεις κανα 300άρι+ ms... Γενικά πάντως τα online games δεν απαιτούν πάνω από 5-10 kbytes/sec.

Δημοσ.

για on-line games δεν ειναι το mobile internet. τα pings ειναι τραγικα και σιγουρα σε 15 μερες με 1-2 ωρες την ημερα, θα ξεπερεασεις τα 5 gb

Δημοσ.

Πριν 6 μήνες είχα το mobile της Vodafone. Και τα Pings δεν ήταν τόσο άσχημα(150ms)... Λίγο πιο άσχημα από την forthnet που έχω τώρα.(120ms)

Δημοσ.
Πριν 6 μήνες είχα το mobile της Vodafone. Και τα Pings δεν ήταν τόσο άσχημα(150ms)... Λίγο πιο άσχημα από την forthnet που έχω τώρα.(120ms)

+1 τα pings δεν ειναι τοσο ασχημα αρκει να μην εισαι με GPRS, αλλα να εισαι με 3G+

Δημοσ.
+1 τα pings δεν ειναι τοσο ασχημα αρκει να μην εισαι με GPRS, αλλα να εισαι με 3G+

κοινως να εισαι στο μπαλκονι η διπλα σε καμια κερεα.

Δημοσ.
για on-line games δεν ειναι το mobile internet. τα pings ειναι τραγικα και σιγουρα σε 15 μερες με 1-2 ωρες την ημερα, θα ξεπερεασεις τα 5 gb

Αυτό πρέπει να πάει στους Mythbusters που λες :lol:

Ψέμα μεγάλο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:08 ----------

Έχω από cosmote το πακέτο για ασύρματο Internet με 5gb τον μήνα και θέλω να βρώ άν βάλω ένα On line παιχνίδι π.χ lineage 2 πόσο Traffic θα δημιουργεί την ώρα. Είναι δυνατό να παίξει κάποιος ή θα ξοδέψω όλο το quota χωρίς λόγο.

Δοκιμάζεις να δεις πόσο ping θα βαρας και βλέπεις.

Καλο ειναι βέβαια να έχεις πάντα το νου σου με τέτοιου είδους συμβόλαια καθώς αν τα ξεπεράσεις θα φας τέτοια ογκοχρέωση που αν είσαι πάνω απο 10 χρονών μπορεί να πάθεις κανένα εγκεφαλικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...