nurse Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχω το κουτί Κουτί: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700372 στο μπροστινό του μέρος έχει ένα ανεμιστήρα ο οποίος μέχρι στιγμής δεν τον έχω ακούσει να δουλεύει. Καλωδιάκια φεύγουν από αυτό με ένα συγκεκριμένο που καταλήγει σε άκρο σαν φακή και σφηνώνεται στην ψήκτρα του επεξεργαστή. Αυτό το ανεμιστηράκι θα έπρεπε να δουλεύει με το άνοιγμα του υπολογιστή; Το καλωδιάκι είναι αισθητήρας θερμότητας που το ενεργοποιεί πάνω από κάποια θερμοκρασία; Εάν ναι πως το ενεργοποιώ και πως το ρυθμίζω;
ser_x Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχω την υποψία ότι δεν τοποθετείται στην ψήκτρα του επεξεργαστή αλλά σε κάποιο σημείο του κουτιού επειδή ότι ον εν λόγο ανεμιστήρας είναι για την τροφοδότηση ψυχρού αέρα στο κουτί σου (ανακύκλωση ) όποτε έχεις μειωμένα επίπεδα θερμοκρασίας μέσα αρκεί να υπάρχει και δεύτερος όπου εξάγει τον θερμό αέρα Για να δοκιμάσεις εάν δουλεύει πιασε τον αισθητήρα (φακή ) και πιστεύω ότι με την θερμοκρασία του σώματος και μόνο θα ξεκινήσει να λειτουργεί (εάν ο αισθητήρας είναι για θερμοκρασίες χαμηλές ) Η με ένα αντικείμενο όπου παράγει θερμότητα ζεστανετο (σεσουάρ αναπτήρα αλλά από απόσταση ) Σε ενημερώνω ότι εάν λειτουργεί με το που θα πέσει η θερμοκρασία του αισθητήρα θα σταματήσει Δεν ρυθμίζει χρειάζεται να αντικατασταθεί ο αισθητήρας (συνήθως είναι θερμική αντίσταση )η να τον βραχυκυκλώσεις όπου δεν στο συνιστώ
nurse Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Επιτέλους...νόμιζα ότι έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας, ευχαριστώ ser_x. Ο πίσω ανεμιστήρα δουλεύει καλά με το άνοιγμα του υπολογιστή. Θα μου πρότεινες να έβαζα τον αισθητήρα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του κουτιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.