Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες 2009

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μερες φτανουν, πωσ νιωθετε? Εγω εχω αρχισει κ αγχωνομαι....

Καλη μας επιτυχια ρε γαμωτο!!

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πω πω πολύ αγχώνεσαι εσύ.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ :-)

Που θες να περασεις;

Πολυτεχνειο πληροφορικης Γιαννενα και αν δν κατζει μαθηματικο Γιαννενα.

Δημοσ.
Πολυτεχνειο πληροφορικης Γιαννενα και αν δν κατζει μαθηματικο Γιαννενα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ειμαι Πληροφορικη στα Γιαννενα, στο 5ο ετος...

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ???

:lol::lol::lol::lol:

Χωρις πλακα, οταν πρωτο-περασα στη σχολη ακουγοταν οτι θα γινομασταν , αλλα τελικα την "τιμη" την πηρε η Κοζανη και απο τοτε δεν ακουστηκε τιποτα.

Κοιτα τι μαθαινω βραδιατικα...:-D

Δημοσ.

Εγω τις μερες που εδινα εξετασεις θυμαμαι ειχα φοβερο αγχος και μεταξυ υπνου και ξυπνιου ελεγα νερακι την Ιστορια και την Βιολογια και τελικα εγραψα 19 και στα δυο.....Παντως κρατηστε λιγο δυναμεις γιατι το διαβασμα των πανελληνιων ειναι της πλακας μπροστα σε αυτο που θα ριξετε στο πανεπιστημιο

Δημοσ.
.Παντως κρατηστε λιγο δυναμεις γιατι το διαβασμα των πανελληνιων ειναι της πλακας μπροστα σε αυτο που θα ριξετε στο πανεπιστημιο

Oχι στο ελληνικό πάντως. Γενικά εγώ δεν είχα άγχος, γιατί νόμιζα ότι κρατούσαμε τα καλύτερα μαθήματα και τα δίναμε την επόμενη χρονιά. Αφήστε που είχα υπολογίσει λάθος τα μόρια:lol:

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ειμαι Πληροφορικη στα Γιαννενα, στο 5ο ετος...

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ???

:lol::lol::lol::lol:

Χωρις πλακα, οταν πρωτο-περασα στη σχολη ακουγοταν οτι θα γινομασταν , αλλα τελικα την "τιμη" την πηρε η Κοζανη και απο τοτε δεν ακουστηκε τιποτα.

Κοιτα τι μαθαινω βραδιατικα...:-D

Αφού 4ετής είναι η σχολή, πως είσαι στο 5ο? :P

Δημοσ.
Παντως κρατηστε λιγο δυναμεις γιατι το διαβασμα των πανελληνιων ειναι της πλακας μπροστα σε αυτο που θα ριξετε στο πανεπιστημιο

Αυτο δεν ειναι εντελως σωστο,εξαρταται απο την σχολη που θα περασεις.

Εγω θυμαμαι μας ελεγαν τοτε στα φροντιστηρια "διαβαστε τωρα βρε, και μετα στο παν/μιο δεν θα διαβαζετε καθολου,ολο καφεδες και εξω θα ειστε", που ειναι εν μερη σωστο.

Οσοι εχουν περασει παιδαγωγικα, νηπιαγωγων, φπψ και δε συμμαζευεται ζουν την φοιτητικη ζωη οπως την ειχαν καποτε φανταστει. Αραλικι, ξενυχτια, ποτα και "διαβασμα" 2 μερες πριν την εξεταστικη χωρις μαλιστα να εχουν παρακολουθησει ουτε 1 ωρα μαθημα στη διαρκεια του εξαμηνου.

Εγω(πληροφορικη), προσωπικα, εχω ριξει ΤΟ διαβασμα ειδικα στα τελευταια 2 χρονια.

Το διαβασμα των πανελληνιων συγκριτικα, ηταν απλα γελοιο :-D

Γενικα οι θετικες επιστημες και η ιατρικη, απαιτουν συνεχη επαφη με την σχολη και δεν συγχωρουν...

Δημοσ.

Εγω(πληροφορικη), προσωπικα, εχω ριξει ΤΟ διαβασμα ειδικα στα τελευταια 2 χρονια.

Kαι γω πληροφορική τελείωσα και διάβαζα μόνο στην εξεταστική μέχρι να δύσει ο ήλιος. Ξύπναγα στις 2-3 το μεσημέρι. Πάντως παρακολουθούσα μπορώ να πω ειδικά μετά τις 12. Α και πάντα έδινα 4 μαθήματα την εξεταστική.

Δημοσ.
[Πολυτεχνειο πληροφορικης ]Γιαννενα [και αν δν κατζει μαθηματικο] Γιαννενα.

ξέρεις που να πας ΆΤΙΜΟ:-D:-D:-D:lol:;)

:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...