Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες 2009

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στο μηχανογραφικό, υπάρχουν στο 1ο πεδίο οι εξής δύο σχολές :

1) φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας

2) φιλοσοφίας παιδαγωγικής και ψυχολογίας (προγ. ψυχολογίας)

Τι διαφορά έχουν αυτές οι δύο σχολές? Γιατί βλέπω ότι οι περσινές βάσεις τους διέφεραν.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμαθα αποτελεσματα 8α βγουν 20-24/6....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:28 ----------

Τι διαφορά έχουν αυτές οι δύο σχολές? Γιατί βλέπω ότι οι περσινές βάσεις τους διέφεραν.

βρε συ για δες,ειναι σε διαφορετικες πολεις μηπως??

Δημοσ.

Δες τα δύο links.

Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Δημοσ.

Ευχαριστώ Slipknot!

Να κάνω άλλη μια ερώτηση. Ήμουν τεχνολογική κατεύθυνση με μάθημα επιλογής τα μαθηματικά γενικής παιδείας. Μπορώ να δηλώσω σχολές του πρώτου πεδίου? Γιατί βλέπω ότι στην περίπτωση αυτή ως πρώτο μάθημα βαρύτητας θα μετρήσει η έκθεση ενώ ως δεύτερο μάθημα βαρύτητας η ιστορία (την οποία δεν έχω εξεταστεί πανελλαδικώς αλλά μόνο ενδοσχολικά). Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να δηλώσεις σχολές του 1ου πεδίου. Θα μπορούσες να το κάνεις μονάχα αν είχες επιλέξει Ιστορία Γενικής ως μάθημα επιλογής για τις Πανελλήνιες.

Δημοσ.
Ποτε δινουμε τα αγωνισματα για στρατιωτικες?

Χμ, δεν έχουν στείλει καμιά εγκύκλιο στο σχολείο;

Δημοσ.
Ευχαριστώ Slipknot!

Να κάνω άλλη μια ερώτηση. Ήμουν τεχνολογική κατεύθυνση με μάθημα επιλογής τα μαθηματικά γενικής παιδείας. Μπορώ να δηλώσω σχολές του πρώτου πεδίου? Γιατί βλέπω ότι στην περίπτωση αυτή ως πρώτο μάθημα βαρύτητας θα μετρήσει η έκθεση ενώ ως δεύτερο μάθημα βαρύτητας η ιστορία (την οποία δεν έχω εξεταστεί πανελλαδικώς αλλά μόνο ενδοσχολικά). Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Όπως γράφει και στο άρθρο σχετικά με συμπλήρωση μηχανογραφικού, μπορείς να δηλώσεις τα 2 πεδία στα οποία αναφέρεται η κατεύθυνση και το μάθημα επιλογής.

Ωστόσο το 2004 που πέρασα εγώ δεν είχα πάρει μάθημα επιλογής Διοίκηση Επιχειρήσεων (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας το έλεγαν αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν σαν να είχα γράψει 0 και μπόρεσα να δηλώσω σχολή διοίκησης από το 5ο πεδίο (και πέρασα εκεί μάλιστα). Μη σε κάψω όμως, δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να έχει αλλάξει αυτό.

Δημοσ.

joskem,αναγκαστηκα 8ες ιστορια για το 1ο πεδιο αλλιως δε μπορεις να πας..τα ενδοσχολικα δεν εχουν καμια σχεση!!απλως αν ειχες παρει ιστορια ως επιλογη ειναι το βιβλιο της γενικης αλλα επρεπε να το ειχες δηλωσει αντι για τα μαθηματικα!!

Δημοσ.
επίσημα πια 19/06 τα αποτελεσματα!!!

Υπάρχει κάποιο link; Το άκουσα κι από άλλο άτομο αλλά δε βρίσκω τίποτα.

Τσεκούρι την Παρασκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...