Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες 2009

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σημερα το απογευμα στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα.... ΩΧΧΧΧΧΧΧ

Σε ποια σε σελιδα μπορώ να τα δώ online τα αποτελέσματα...?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!

Να ρωτήσω κάτι επιπλέον. Θέλω να υποβάλλω μηχανογραφικό δελτίο φέτος με το 10% (είχα δώσει πανελλήνιες το 2003). Βλέπω ότι στα δικαιολογητικά ζητούν την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης. Αλλά την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης την έχει η γραμματεία της σχολής στην οποία είμαι τώρα γραμμένος. Στο λύκειο που ρώτησα δεν μου χορηγούν δεύτερη γνήσια βεβαίωση πρόσβασης. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή??

Δημοσ.
Παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!

Να ρωτήσω κάτι επιπλέον. Θέλω να υποβάλλω μηχανογραφικό δελτίο φέτος με το 10% (είχα δώσει πανελλήνιες το 2003). Βλέπω ότι στα δικαιολογητικά ζητούν την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης. Αλλά την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης την έχει η γραμματεία της σχολής στην οποία είμαι τώρα γραμμένος. Στο λύκειο που ρώτησα δεν μου χορηγούν δεύτερη γνήσια βεβαίωση πρόσβασης. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή??

εγω περσυ παντως ειχα βγαλει αντιγραφα της βεβαιωσης προσβασης κ του απολυτηριου κ τα ειχα επικυρωσει στα ΚΕΠ κ εδωσα αυτα στη σχολη κ τα πρωτοτυπα τα εχω εγω!

Δημοσ.
Σημερα το απογευμα στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα.... ΩΧΧΧΧΧΧΧ

Νομίζω ότι δεν θα βγουν στο net φόρα παρτίδα. Αν είπε κάποιος κάτι για το ίντερνετ μάλλον θα μιλούσαν για την σελίδα των εκπαιδευτικών που μπαίνεις με κωδικό.

Τουλάχιστον εγώ έτσι τα έμαθα πριν από 3 χρόνια. Μου έδωσε τον αριθμό του ένας γνωστός και τα βρήκα σε ένα excelάκι αν και αναρτήθηκαν 5-6 ώρες πριν την "επίσημη εμφάνιση" όχι από την προηγούμενη μέρα.

Αλλά ακόμα κι αν έχεις κανένα γνωστό καθηγητή να στα πει πριν βγουν στον πίνακα ανακοινώσεων καλό είναι :-)

Δημοσ.
Νομίζω ότι δεν θα βγουν στο net φόρα παρτίδα. Αν είπε κάποιος κάτι για το ίντερνετ μάλλον θα μιλούσαν για την σελίδα των εκπαιδευτικών που μπαίνεις με κωδικό.

Τουλάχιστον εγώ έτσι τα έμαθα πριν από 3 χρόνια. Μου έδωσε τον αριθμό του ένας γνωστός και τα βρήκα σε ένα excelάκι αν και αναρτήθηκαν 5-6 ώρες πριν την "επίσημη εμφάνιση" όχι από την προηγούμενη μέρα.

Αλλά ακόμα κι αν έχεις κανένα γνωστό καθηγητή να στα πει πριν βγουν στον πίνακα ανακοινώσεων καλό είναι :-)

Στο site που έδωσα πιο πάνω έχουν ήδη βγει τα αποτελέσματα για ΤΕΕ. Πας και βάζεις τα αρχικά γράμματα και τον κωδικό σου και τα βλέπεις. Όλοι υποθέτουν πως αφού έχουν βγει τα αποτελέσματα για ΤΕΕ, θα βγουν και για Γενικά Λύκεια.

Δημοσ.
Στο site που έδωσα πιο πάνω έχουν ήδη βγει τα αποτελέσματα για ΤΕΕ. Πας και βάζεις τα αρχικά γράμματα και τον κωδικό σου και τα βλέπεις. Όλοι υποθέτουν πως αφού έχουν βγει τα αποτελέσματα για ΤΕΕ, θα βγουν και για Γενικά Λύκεια.

Οκ τότε μάλλον λάθος μου. Όταν έδινα εγώ ο μόνος τρόπος να τα μάθεις πριν την ώρα τους ήταν αυτός που είπα. Γι' αυτό γινόταν και τόσος χαμός έξω από τα σχολεία..

Δημοσ.
Οκ τότε μάλλον λάθος μου. Όταν έδινα εγώ ο μόνος τρόπος να τα μάθεις πριν την ώρα τους ήταν αυτός που είπα. Γι' αυτό γινόταν και τόσος χαμός έξω από τα σχολεία..

Ναι, ξέρω τι λες. Και τώρα για να τα μάθεις πριν την επίσημη ανακοίνωση θες κάνα μέσο. Πάντως αν ανακοινωθούν και online, φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθουμε. Εδω στο Μεσολογγι τα εχουν μαθει ενα καρο ατομα. Τα δωσαν στους ''εξυπνους'' το πρωι. Ελεος πια. Περνουμε τηλ τον υπευθυνο της δευτεροβαθμιας Μεσολογγιου και δεν το σηκωνει. Παλαιολογος λεγεται ο αχρηστος.

Δημοσ.

Βγηκαν οι πανελληνιες, περιμενα 15 περιπου και μου ηρθε 13,036... Και τωρα τι κανω?? Ξερετε καμια καλη σχολη σ'αυτα ταμορια?? Δευτερη φορα να παω μου ειναι αρκετα δυσκολο....

Δημοσ.

Παιδιά μια φιλική συμβουλή για όσους δεν έγραψαν όσο καλά περίμεναν/ήθελαν και δεν περνούν στη σχολή της αρεσκείας τους: Μην θεωρείτε ότι τα ΑΕΙ γενικά είναι by default καλύτερα από τα ΤΕΙ. Υπάρχουν πάρα πολλά ΤΕΙ στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εξαιρετικές γνώσεις και προσόντα καθώς και πολλά ΑΕΙ τα οποία δεν έχουν καλές επαγγελματικές προοπτικές ( Quiz: Πόσες εταιρίες στην Ελλάδα νομίζετε ότι έχουν τμήματα Κοινωνικής ανθρωπολογίας; :-P ) Το σημαντικότερο είναι να σας ενδιαφέρει το αντικείμενο που θα ασχοληθείται - τα υπόλοιπα θα έρθουν. Ψάξτε όσο μπορείτε τι παίζει με την κάθε σχολή πριν αποφασίσετε.

P.S. Μην ξεχνάτε ότι όταν δηλώνετε μαθήματα να βάζετε πρώτα τις σχολές που προτιμάτε ανεξάρτητα της περσινής βάσης. Ακόμα και 5000 μόρια παραπάνω να έχει, δεν έχετε να χάσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα - απλά θα πάτε στην επόμενη επιλογή. Μπορεί να γίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές και να πέσει η βάση και να βαράτε τα κεφάλια σας στον τοίχο μετά ( πριν κάμποσα χρόνια που έδινα εγώ ένας γνωστός την είχε πατήσει έτσι με μια σχολή που έπεσε 2000+ μόρια σε 1 χρονιά ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...