*zouzouna* Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πολυτεχνειο πληροφορικης Γιαννενα και αν δν κατζει μαθηματικο Γιαννενα. Μήπως εννοείς Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών; Αλλα δεν έχει στα γιάννενα πολυτεχνείο απ'όσο ξέρω και με επιφύλαξη.
deminho11 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πολυτεχνεία στην Ελλάδα είναι 2 το ΕΜΠ και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Τα άλλα είναι Πολυτεχνικές Σχολές, όπως πρόσφατα έγινε και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύω πως φέτος θα βάλουν αρκετά εύκολα θέματα, μιας και έρχονται εκλογές... Καλή επιτυχία σε όλους του διαγωνιζόμενους!
karabouzouk... Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μην αγχώνεστε....το πολύ πολύ να μην περάσετε πουθενά..!!:P Και του χρόνου πανελλήνιες είναι στο κάτω κάτω...!!!!!!!
*zouzouna* Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πολυτεχνεία στην Ελλάδα είναι 2 το ΕΜΠ και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Τα άλλα είναι Πολυτεχνικές Σχολές Και ποια η διαφορά ανάμεσα στην ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Και ποια η διαφορά ανάμεσα στην ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ; ότι Πολυτεχνείο είναι τυπικά μόνο το ΕΜΠ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Και της Κρήτης. 1000000% σίγουρο αυτό?
eSATA Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μην αγχώνεστε....το πολύ πολύ να μην περάσετε πουθενά..!!:P Και του χρόνου πανελλήνιες είναι στο κάτω κάτω...!!!!!!! ωραιος...εγω του χρονου δινω...απο φετος το καλοκαιρι ομως στα δυσκολα με τα μαθηματα....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Οχι, και στην κρητη μια χαρα πολυτεχνειο ειναι (δεν θεωρειται απλα). Εδρευει λιγο εξω απο το χωριο μου (γιαυτο αναγκαστηκανε να περασουν και dsl στα χωρια εξω απο τα Χανια ), ειναι τεραστιο Εχει και πολυ ωραια εργαστηρια!
insomniaK Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 1000000% σίγουρο αυτό? Ω ναι!!! http://www.tuc.gr/
child_me Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ωραιος...εγω του χρονου δινω...απο φετος το καλοκαιρι ομως στα δυσκολα με τα μαθηματα.... να διαβάσετε να περάσετε με την πρώτη φορά. η δεύτερη δε θα είναι ούτε πιο εύκολη, ούτε πιο ξεκούραστη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ω ναι!!! http://www.tuc.gr/ καλά αυτό δεν μου λέει και πολλά, η κάθε πολυτεχνική σχολή δεν μπορεί να γράψει κάτι αντίστοιχο ή "απαγορεύεται"? το θέμα είναι ότι όταν λέμε Πολυτεχνείο πάντα εννοούμε το ΕΜΠ
insomniaK Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Είναι πολυτεχνείο. Οι πολυτεχνειακές σχολές ανήκουν σε πανεπιστήμιο. Το πολυτεχνείο Κρήτης είναι αυτοδιοίκητο ίδρυμα (έχει πρύτανη, σύγκλητο κλπ κλπ) και δεν ανήκει κάπου αλλού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ah ok πέστο έτσι, thnx
afentiko7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Και ποια η διαφορά ανάμεσα στην ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ; Τεράστια. Δεν υπάρχουν οι πολυτεχνικές σχολές, για να στο θέσω απλά. απο φετος το καλοκαιρι ομως στα δυσκολα με τα μαθηματα Kάνε βλακειούλες... Το καλοκαίρι είναι για διακοπές και μπάνια, άσε τα φυτά να κάνουν φροντιστήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.