Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες 2009

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά αυτό δεν μου λέει και πολλά, η κάθε πολυτεχνική σχολή δεν μπορεί να γράψει κάτι αντίστοιχο ή "απαγορεύεται"?

το θέμα είναι ότι όταν λέμε Πολυτεχνείο πάντα εννοούμε το ΕΜΠ

τι λες ρε θρες πολυτεχνειο ειναι η σχολη που βγαζει μηχανικους διαφορων ειδικοτητων κι οχι επειδη ειναι στην αθηνα. δλδ εγω τι κανω; αφου το λεει στο τιτλο της ριμαδας της σχολης Sciences appliquées-école polytechnique

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι λες ρε θρες πολυτεχνειο ειναι η σχολη που βγαζει μηχανικους διαφορων ειδικοτητων κι οχι επειδη ειναι στην αθηνα. δλδ εγω τι κανω; αφου το λεει στο τιτλο της ριμαδας της σχολης Sciences appliquées-école polytechnique

post-4351-129063002572_thumb.jpg

:cry: Έχουμε κι εμείς Πολυτεχνείο στον Qo'noS! :cry:

Ο ThReSh αναφέρεται στο συνειρμό που κάνει (έκανε; πλέον το ΕΜΠ δεν έχει την αποκλειστικότητα) ο μέσος Έλληνας όταν ακούει τη λέξη «Πολυτεχνείο»...την ελληνική λέξη, mind you...

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι οτι για να δημιουργηθέι Πολυτεχνική Σχολή σε ένα Πανεπιστήμιο πρέπει σε αυτό να υπάρχουν τουλάχιστον 3 σχολές Μηχανικών. πχ Σε εμάς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου δέν αλλάζει τίποτα ούτε στον τίτλο πάλι οι σχολε΄ς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανήκουν, όπως και στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη. Αυτό που μετράει περισσότερο στην ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής, είναι οτι το ΤΕΕ σύμφωνα με το καταστατικό του εγγράφει αυτόματα τους απόφοιτους των τμημάτων.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο ThReSh αναφέρεται στο συνειρμό που κάνει (έκανε; πλέον το ΕΜΠ δεν έχει την αποκλειστικότητα) ο μέσος Έλληνας όταν ακούει τη λέξη «Πολυτεχνείο»...την ελληνική λέξη, mind you...

ευχαριστώ για την διευκρίνηση man...τελικά τα ευκόλως εννοούμενα δεν παραλείπονται

Δημοσ.

μου αρέσει που δεν έβαλες τελεία για να μπορεί να συμπληρώσει ο καθένας ότι θέλει στην πρόταση σου...

Δημοσ.
Kάνε βλακειούλες... Το καλοκαίρι είναι για διακοπές και μπάνια, άσε τα φυτά να κάνουν φροντιστήριο

Ο καθένας όπως νιώθει σίγουρος.

Ανωριμότητά σου, να αποκαλείς την πλειονότητα των μαθητών ΦΥΤΑ.

Δημοσ.

Δλδ εγω που εκανα μαθηματα απο τον Ιουλιο ειμαι φυτο?:-(

Δεν τα ξες καλα!!!

Δημοσ.

Δεν τα ξες καλα!!!

όλοι κάναμε μαθήματα από τον ιούλιο, αύγουστο διακοπές και πάλι από σεπτέμβρη μέχρι τις πανελλήνιες...

όταν περάσεις σε ένα ελληνικό ΑΕΙ, ΤΕΙ μετά να δεις πόσο θα βαρεθείς να το κWλ0βαράς... η πλειονότητα που σέβεται στον εαυτό της και έχει πιάσει το νόημα διαβάζεις μόνο στις εξεταστικές

δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό πια να δουλέψεις παραπάνω ένα χρόνο :P

Δημοσ.

Λάθος λέξη χρησιμοποίησες

Δεν τα ξες καλα!!!

Ναι, είσαι

α) διότι αντί να πας μπάνιο με τους φίλους σου διαβάζεις

β)διότι τα ίδια θα τα ξανακάνεις τον Σεπτέμβρη.

... η πλειονότητα που σέβεται στον εαυτό της και έχει πιάσει το νόημα διαβάζεις μόνο στις εξεταστικές

ακριβώς, οι υπόλοιποι δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή τους και περνάν την ώρα τους μελετώντας

Δημοσ.

>afentiko δεν μπορείς να συμπεριλάβεις ΌΛΟΥΣ σχεδον τους μαθητές του ενιαίου λυκείου στη λέξη φυτό, διότι στην ουσία τα φυτά είναι ένα ποσοστό 2-5% και ΠΟΛΥ λέω.Φυτό είναι το άτομο που δεν έχει αλλα ενδιαφέροντα πέραν του διαβάσματος και είναι αποκομμένο από τον υπόλοιπο κόσμο, μη θέλοντας κοινωνικές επαφές .

ΕΚΤΟΣ κι αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που στιγματίζουν με ταμπέλες όπως ΦΥΤΟ , άτομα που έχουν καθορισμένους στόχους και προτεραιότητες στη ζωή τους.

Δεν ξέρω τι απο τα 2 ισχύει, ενημέρωσέ με να καταλάβω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:45 ----------

όλοι κάναμε μαθήματα από τον ιούλιο, αύγουστο διακοπές και πάλι από σεπτέμβρη μέχρι τις πανελλήνιες...

Όχι όλοι, εγώ δεν έκανα.

όταν περάσεις σε ένα ελληνικό ΑΕΙ, ΤΕΙ μετά να δεις πόσο θα βαρεθείς να το κWλ0βαράς... η πλειονότητα που σέβεται στον εαυτό της και έχει πιάσει το νόημα διαβάζεις μόνο στις εξεταστικές

Μάλλον μιλάς ΜΟΝΟ από προσωπική εμπειρία και γνώμες γνωστών σου.

Δεν ξέρω αν είσαι σε ΑΕΙ η ΤΕΙ ή εαν εσυ η ίδια περνας μαθηματα με διαβασμα μονο στην εξεταστικη, πάντως αρκετές σχολές απαιτουν συχνή παρακολούθηση και εργασίες καθώς και διάβασμα εν μέσω εξαμήνου , ας μην αναφερθώ στις βοηθητικές προόδους κάθε 2 μήνες.

Δημοσ.

Ναι, είσαι

α) διότι αντί να πας μπάνιο με τους φίλους σου διαβάζεις

β)διότι τα ίδια θα τα ξανακάνεις τον Σεπτέμβρη.

Φιλε μου σε πληροφορω οτι και τα μπανακια μου τα εκανα και 7 μερουλες Κεφαλονια πηγα σε εναν φιλο μου, αλλα κ το διαβασμα το εριξα για να περασω εκει που θελω και να μην παλευω για το μεροκαματο.

Δημοσ.
Φιλε μου σε πληροφορω οτι και τα μπανακια μου τα εκανα και 7 μερουλες Κεφαλονια πηγα σε εναν φιλο μου, αλλα κ το διαβασμα το εριξα για να περασω εκει που θελω και να μην παλευω για το μεροκαματο.

Α, βιομήχανος θα σπουδάσεις;

Δημοσ.

Μάλλον μιλάς ΜΟΝΟ από προσωπική εμπειρία και γνώμες γνωστών σου.

Δεν ξέρω αν είσαι σε ΑΕΙ η ΤΕΙ ή εαν εσυ η ίδια περνας μαθηματα με διαβασμα μονο στην εξεταστικη, πάντως αρκετές σχολές απαιτουν συχνή παρακολούθηση και εργασίες καθώς και διάβασμα εν μέσω εξαμήνου , ας μην αναφερθώ στις βοηθητικές προόδους κάθε 2 μήνες.

Είμαι σε ΑΕΙ, παρακολουθώ συχνά τα μαθήματα και φυσικά αυτό που λέω είναι μια προσωπική άποψη που έχω διαμορφώσει ύστερα από συζητήσεις και παρατήρηση.

χμμμ... λανθασμένα είχα την εντύπωση ότι οι άνθρωποι εκφράζονται με προσωπικές απόψεις...:P

Εννοείται πως δε μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται σε όλα τα ιδρύματα της χώρας και για το λόγο αυτό μίλησα για την πλειονότητα και οχι για όλο το φοιτητόκοσμο. Αν ωστόσο η πλειονότητα σου φαίνεται πολυ, το περιορίζω σε ένα μερίδιο που θεωρώ, ότι είναι αρκετά μεγάλο.

υγ. σε ΤΕΙ είσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...