joskem Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ναι βέβαια εφόσον η σχολή αυτή παίρνει άτομα για δεύτερο πτυχίο με βάση το μ.ο του πρώτου τους πτυχίου. Πάντως πληροφοριακά δεν είναι απαραίτητο να έχεις τελειώσει πρώτος, είναι προφανές όμως ότι ο βαθμός σου πρέπει να είναι αρκετά υψηλός.. Και πώς μπορώ να ξέρω ποια σχολή παίρνει άτομα για δεύτερο πτυχίο με βάση το μ.ο. του πρώτου τους πτυχίου?
kapes Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπερα! Οι περισσοτερες σχολές πλεον έχουν θεσπίσει τις κατακτηριες εξετασεις αλλά υπάρχουν ακομη και αυτες που δεχονται το Μ.Ο.Αναζητας στο διαδικτυο τη σχολή που θέλεις και στο site τοης δινονται ικανοποιητικές πληροφοριες για το τροπο εισαγωγης, τα μαθηματα, το χρονο εξετασεων κτλ.Πάντως οι ημερομηνιες για καταθεση δικαολογητικων για αποφοιτους ΤΕΙ -ΑΕΙ είναι 1-15 Νοεμβριου κάθε χρονο. Καλή επιτυχια......
Chris_85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 αντε ρε το παραδεχεσαι δλδ. επιτελους! και τονους δεν βαζω για να γραφω πιο γρηγορα οχι γτ δεν ξερω που να τους βαλω. οσο για το απαλευτος ειναι universal δεν εχει copyright:p παντως για να ειμαστε οντοπικ. γτ ρε παιδια κανετε μαθηματα απο τον ιουλιο, κι εγω εδωσα πανελληνιες Β΄λυκειου, και εκανα μια ενισχυτική στην εκθεση αλλη μια στα αρχαια και 1,5 ωρα ιδιαιτερα φυσικες (και τις δυο μαζι 1,5) την εβδομαδα, 1 ωρα μαθηματικα κατεύθυνσης και χημεια οτι μου εκανε η μανα μου (που ειναι καθηγητρια). μηπως γινεστε λιγο υπερβολικοι; δλδ στο πανεπιστημιο που δεν εχει φροντιστηρια τι θα κανετε; Eεε 'νταξ καμια σχεση η Β με τη Γ λυκειου.. btw δεν ειναι τα παιδια υπερβολικα, το συστημα ειναι τρισκαταρατο. Και δε μιλαω μονο για την τελευταια ταξη, αλλα για το χαρακτηρα ολων των εκπαιδευτικων βαθμιδων
andreapaog328 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Eεε 'νταξ καμια σχεση η Β με τη Γ λυκειου.. και η Γ καμία σχέση με το πανεπιστήμιο...
afentiko7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 και η Γ καμία σχέση με το πανεπιστήμιο... ειδικά, σε όσους δεν έχουν ξανανοίξει βιβλιο, όπως εγώ. Πάντως ναι πανεπιστήμιο = χαβαλές. Δεν διαφωνώ.
paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σήμερα αρχίζουν οι πανελλαδικές για τα ΤΕΕ, ΤΕΛ, και Ναυτικά Λύκεια της χώρας. Ακολουθούν,στις 15 Μαϊου,οι απόφοιτοι και οι τελειόφοιτοι των γενικών και των επαγγελματικών λυκείων. Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος στις πανελλήνιες . Υ.γ. Πρέπει να αποφασίσετε οι μαθητές,πως τις λέτε τελικά. Πανελλήνιες ή πανελλαδικές. Δεν το βρήκα στην αναζήτηση σαν ''πανελλαδικές'' και υπέθεσα ότι δεν υπάρχει, :ρ .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πανελληνιες πρεπει να ειναι το σωστο, καθως αναφερεται στους απανταχου Ελληνες, και οχι στην γεωγραφικη περιοχη της Ελλαδας. Παντως ευχαριστου(με) Πασχαλιά, μαζι κι εγω που ξαναδινω
eSATA Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σήμερα αρχίζουν οι πανελλαδικές για τα ΤΕΕ, ΤΕΛ, και Ναυτικά Λύκεια της χώρας.Ακολουθούν,στις 15 Μαϊου,οι απόφοιτοι και οι τελειόφοιτοι των γενικών και των επαγγελματικών λυκείων. Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος στις πανελλήνιες . Υ.γ. Πρέπει να αποφασίσετε οι μαθητές,πως τις λέτε τελικά. Πανελλήνιες ή πανελλαδικές. Δεν το βρήκα στην αναζήτηση σαν ''πανελλαδικές'' και υπέθεσα ότι δεν υπάρχει, :ρ . και τα ναυτικα λυκεια τεε ειναι
george_o/c Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν Πανελλήνιες παιδιά, μακάρι να πιάσετε όποια σχολή θέλετε ! Τα περάσαμε πέρισυ και εμείς, να ξέρετε ότι μετράει πάρα πολύ η ψυχολογία που θα έχετε πριν το κάθε μάθημα. Εγώ πέρισυ ενώ θα μπορούσα να γράψω άνετα 20 ΑΟΔΕ, έγραψα 17.5 μόνο και μόνο επειδή είχα απογοητευτεί με τα μαθηματικά. Μεγάλη μ@λακία αυτό Γεροί, δυνατοί και μην μασάτε τίποτα ! Γιώργη (GeorgeMan) καλή επιτυχία και σε εσένα ε !
johnykim Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σήμερα αρχίζουν οι πανελλαδικές για τα ΤΕΕ, ΤΕΛ, και Ναυτικά Λύκεια της χώρας.Ακολουθούν,στις 15 Μαϊου,οι απόφοιτοι και οι τελειόφοιτοι των γενικών και των επαγγελματικών λυκείων. Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος στις πανελλήνιες . Των επαγγελματικών λυκείων αρχίζουν 26.Μη με αγχώνεις πιο νωρίς Ευχαριστούμε παιδια
paschalia Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Παιδιά,έτσι έγραφε το άρθρο που είχα διαβάσει. (Αν και δεν θυμάμαι που το είχα βρει.) Δεν είπα τρεις ημερομηνίες στην τύχη,ούτε ήξερα ότι ναυτικά λύκεια και τεε είναι το ίδιο. Μην πυροβολείτε τον ταχυδρόμο. Τον αποστολέα βρείτε και στολίστε,:ρ .
HELP Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Kαλη επιτυχια σε ολους μας. Ευχομαι ολοψυχα να πιασουμε ολοι μας τις σχολες που θελουμε... Κουραγιο κ αυτοπεποιθηση
johnykim Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 paschalia δεν είσαι τελείως λάθος τελικά.15 αρχίζουν τα ΕΠΑΛ ομάδας Β,δηλαδή αυτοί που δίνουν για ΑΕΙ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιώργη (GeorgeMan) καλή επιτυχία και σε εσένα ε ! Θενξ ρε μαν! Να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.