Evgenios1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Στο χέρι κράταγαν το στυλό και με κινήσεις που διδάσκονται τα τελευταία 12-13 χρόνια σχημάτισαν σύμβολα πάνω σε χαρτί, που παρόμοια τους βγαίνουν και από το πληκτρολόγιο... καλο
HELP Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγραψααααααααααααααααααααα.............. Τουλαχαιστον 16... Ευκολο το θεμα. Γενικα βατη ολη η εξεταση.
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 φίλος το τουλάχιστον 16 ειδικά στην έκθεση το λένε μετά τα αποτελέσματα . . . δεν λέω ότι δεν έγραψες καλά ε...
minarokeftes Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγραψααααααααααααααααααααα.............. Τουλαχαιστον 16... Ευκολο το θεμα. Γενικα βατη ολη η εξεταση. Με 12-13 να είναι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!
child_me Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Με 12-13 να είναι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!! καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά η αισιοδοξία δε βλάπτει κανέναν ειδικά στις εξετάσεις..
minarokeftes Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δεν λέω το αντίθετο, αλλα η έκθεση είναι ένα μάθημα που ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το άν θα αρέσει στον διορθωτή... Καλύτερα να λές οτι εχεις έναν μέτριο βαθμό και να κρατάς μέσα σου την πιθανότητα να έχεις πάει καλά, παρά να λές οτι έσκισες, γιατι μπορεί να έρθεις προ εκπλήξεων και να στεναχωρηθείς πολύ!!! Πίστεψέ με αν πείς οτι έγραψες για 10 και τελικά πάρεις ένα 15 θα νιώσεις πάρα πολύ καλά, και θα εκτιμηθεί και απο τους άλλους.
HELP Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παντα κραταω μι ''πισινη'' αλλα για τον ευατο μου!!
HELP Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μαθηματα γενικης παιδειας. Πως σας φανηκαν? εγω εγραψα μαθηματικα. ευκολουτσικα.. αλλα ειχε κ κατι παγιδουλες:-D
HELP Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πως σας φανηκαν τα μαθηματικα κατευθυνσης??? Δυσκολα αλ΄λα τα καταφερα!! Επιβιωσα!!!!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Α ρε νιάτα... Εγώ όταν εδινα πανελλήνιες ήμουν πολύ στα @@. Ολη μερα εξω ημουν! Οτι ηταν να διαβάσω το διάβασα πριν τις πανελλήνιες και δεν ειχα ολοκληρωσει την υλη.Τελικά εβγαλα 15.5 .Την πατησα πολυ στις Αρχες οργάνωσης κατι τετοιο επειδη πεσαν οσα δεν ηξερα ενω ηξερα αριστα τα 3/4 του βιβλιου επεσαν ολα απο το 1/4 ..Μια ερωτηση νομιζω ηταν απο το 3/4. Εγραψα ενα 8 ρακι εκει και με εριξε πολυ. Αλλα δε βαριέσε.. Δεν πιστευα ποτε οτι οι πανελλήνιες σημαίνουν κατι.Σημασία για το πως θα πάει στη ζωή του καποιος έχουν οι ιδέες του κ το ποσο ισσοροπημένος είναι. Τα αλλα ειναι μιζέριες. Να το βράσω να σαι ψυχοπαθής και σε σχολή του 19+. Ξέρω και πολλους που επαθαν ζημιά απο αυτο τοσο στη ψυχικη τους υγεία οσο και στη σωματική. Εγω τα θεωρώ υπερβολές.Και σιγα στα πανεπιστήμια που θα μπείτε. Ειναι για το π#$%#. Το λεω και εγω που μπήκα.
vocals_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Α ρε νιάτα...Εγώ όταν εδινα πανελλήνιες ήμουν πολύ στα @@. Ολη μερα εξω ημουν! Οτι ηταν να διαβάσω το διάβασα πριν τις πανελλήνιες και δεν ειχα ολοκληρωσει την υλη.Τελικά εβγαλα 15.5 .Την πατησα πολυ στις Αρχες οργάνωσης κατι τετοιο επειδη πεσαν οσα δεν ηξερα ενω ηξερα αριστα τα 3/4 του βιβλιου επεσαν ολα απο το 1/4 ..Μια ερωτηση νομιζω ηταν απο το 3/4. Εγραψα ενα 8 ρακι εκει και με εριξε πολυ. Αλλα δε βαριέσε.. Δεν πιστευα ποτε οτι οι πανελλήνιες σημαίνουν κατι.Σημασία για το πως θα πάει στη ζωή του καποιος έχουν οι ιδέες του κ το ποσο ισσοροπημένος είναι. Τα αλλα ειναι μιζέριες. Να το βράσω να σαι ψυχοπαθής και σε σχολή του 19+. Ξέρω και πολλους που επαθαν ζημιά απο αυτο τοσο στη ψυχικη τους υγεία οσο και στη σωματική. Εγω τα θεωρώ υπερβολές.Και σιγα στα πανεπιστήμια που θα μπείτε. Ειναι για το π#$%#. Το λεω και εγω που μπήκα. Πες τα ρε παρη αντε συμφωνω απολυτα αντε και νομιζα πως ημουνα ο μονος που σκεφτοταν ετσι...(αντε και καμποσοι ακομη)
sentoner Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγω παντως μαθηματικα κατευθηνσης καλα εγραψα,βασικα τα εγραψα ολα εκτος του 4δ και σε συνδυασμο με το 20 μ.ο στο σχολειο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...παντως ηταν εξαιρετικα τα σημερινα θεματα για μενα,κλιμακουμενης δυσκολιας,χωρις να προσπαθουν να σε ψαρωσουν και χωρις να ειναι και ευκολα...
HELP Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγω παντως μαθηματικα κατευθηνσης καλα εγραψα,βασικα τα εγραψα ολα εκτος του 4δ και σε συνδυασμο με το 20 μ.ο στο σχολειο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...παντως ηταν εξαιρετικα τα σημερινα θεματα για μενα,κλιμακουμενης δυσκολιας,χωρις να προσπαθουν να σε ψαρωσουν και χωρις να ειναι και ευκολα... Eγω εχασα απο το 4γ κ απο το 2β. οχι ολα λιγο αλλα κατ τα αλλα πηγα καλα... ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγω μετρια. Εχασα 3α (ω ναι ), καθως και 4γ+4δ... Επισης νομιζω εκανα λαθος διατυπωσης στην αποδειξη...!
teo64x Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Επισης νομιζω εκανα λαθος διατυπωσης στην αποδειξη...! Το μυστικό στην απόδειξη είναι να βάζεις screenshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.