Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες 2009

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαχιστον εμεις της θετικης/τεχνολογικης ειμαστε τυχεροι φετος σε σχεση με αυτους της θεωρητικης,μαθατε μαλλον τι παιχτηκε με λογοτεχνια...

Παντα ειχα αυτη την απορια ρε γμτ:υποτιθετε πως τα θεματα τα βγαζουν ακαδημαικοι,διακεκριμενοι στους τομεις τους και εχουν αρκετες ωρες στη διαθεση τους,ετσι;Πως ειναι δυνατον να κανουν τοσα λαθη λοιπον;Γιατι τοση προχειροτητα;

Ελεος,καλως η κακως αυτες οι εξετασεις κρινουν το μελλον καποιων αν οχι ολων απ τα παιδια...

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τουλαχιστον εμεις της θετικης/τεχνολογικης ειμαστε τυχεροι φετος σε σχεση με αυτους της θεωρητικης,μαθατε μαλλον τι παιχτηκε με λογοτεχνια...

Παντα ειχα αυτη την απορια ρε γμτ:υποτιθετε πως τα θεματα τα βγαζουν ακαδημαικοι,διακεκριμενοι στους τομεις τους και εχουν αρκετες ωρες στη διαθεση τους,ετσι;Πως ειναι δυνατον να κανουν τοσα λαθη λοιπον;Γιατι τοση προχειροτητα;

Ελεος,καλως η κακως αυτες οι εξετασεις κρινουν το μελλον καποιων αν οχι ολων απ τα παιδια...

Κάνεις λάθος!!! Πρώτα περνάνε απο ψυχολογικά τέστ! Και όποιος είναι πιο μ@λ@κ@ς, έχει τον μεγαλύτερο κάλο στον εγκέφαλο, έχει τα περισσότερα νεύρα επειδή τον κερατώνει η γυναίκα του, ο πιο κομπλεξικός, μπαίνει στην επιτροπή!!!

Δημοσ.

βασικά η απορία μου είναι για ποιο λόγο στάλθηκε η πρώτη διευκρίνιση.

Η καταγραφή ως έννοια αναφέρεται στη γραπτή αναφορά του υπό μελέτη θέματος και δε νομίζω ότι συμπεριλαμβάνει το σχολιασμό.

Ένα γενικό σχόλιο, ο κόπος των μαθητών είναι δυσανάλογα μεγάλος με την κατάσταση που βρίσκουν στα πανεπιστήμια. Δεν αξίζει τόση κούραση και αγωνία για να "μπεις" σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο. Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Δημοσ.

Τα θέματα μαθηματικά πώς σας φάνηκαν...?

Εγώ πέρσι έδωσα, πιστεύω οτι ήταν αρκετά ποιο εύκολα απο πέρσι που το 70% έγραψε κάτω απο βάση... Με τα φετινά το 14 το έπερνες, ειδικά η θεωρεία ήταν εύκολη και τα θέματα πήγαιναν με κλίμακα δυσκολίας. (έτσι μου φάνηκαν εμένα)

Δημοσ.

Μαθηματικα ψιλο-ευκολα μου φανηκαν,μονο το 4δ δεν εγραψα.τα σημερινα πως σας φανηκαν;

εγω εγραφα βιολογια και μου φανηκαν αρκετα ευκολα θεματα μεμικρες παγιδες...

Δημοσ.

Εγω σημερα εγραφα αοδε. Εγραψα 20. Αν και ακουσα οτι αρκετοι δεν εγραψαν επειδη επεσε εισαγωγικο για αναπτυξης απο την χρηματοοικονομικη...

Δημοσ.
Εγω σημερα εγραφα αοδε. Εγραψα 20. Αν και ακουσα οτι αρκετοι δεν εγραψαν επειδη επεσε εισαγωγικο για αναπτυξης απο την χρηματοοικονομικη...

Σου ξαναλέω οτι καλύτερα να λές έγραψα καλά παρά να λές έγραψες για 20 γιατί θα έρθει η λυπητερή και θα κλαίς!!!

Μόνο όταν το δείς στο χαρτί το 20άρι να χαρείς!!!

Δημοσ.

Γενικά οι περισσότεροι φιλόλογοι είναι της πλάκας :devil::devil:Σίγουρα δε θα ξαναδιάλεγα θεωρητική κατεύθυνση αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο...Πολύ διάβασμα συγκριτικά με τις άλλες κατευθύνσεις με αμφίβολα αποτελέσματα στις βαθμολογίες λόγω υποκειμενικής βαθμολόγησης. Μιλάω για τις εποχές που δίναμε 9 υποχρεωτικά μαθήματα :X

Δημοσ.

Μαθηματικά ντάξει, εύκολα άλλα απαιτητικά. Έχασα όλους τους μιγαδικούς και το 4δ λόγω χρόνου( έφαγα 2 ώρες και στους μιγαδικούς, χωρίς να κάνω τπτ!)

ΑΟΔΕ έβαλαν πολύ εύκολα. Το αοδε είναι μάθημά που αναγκαστικά κάποτε θα βάλουν ότι έβαλαν τότε που άρχισαν οι πανελλήνιες. Αν κάνατε κανενα διαγωνισμα από τα αρχικά, θα πεφτατε πάνω στην χρηματοοικονομική που είχε πέσει το 2002 ξανά. φυσικά αυτό δν σημαίνει ότι θα πέφτουν όλο τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχουν κεφάλαιά που είναι ανέγγιχτα ακόμα.

όσο για φυσική σήμερα, έκτος τα τελευταία του 4 που ήταν απαιτητικά, γενικά ήταν εύκολα τα θέματά :P

καλό τέλος guys!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...