maverick Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 παιδες καλησπερα , εχω βρει στο νετ καποια αρχειακια flash που εξομειωνουν τα μενου καποιων ρουτερ. δηλαδη πατας πχ το usrobotics.swf κ σου ανοιγει το μενου του ρουτερ σαν να εχουν κανει capture ολα τα μενου-υπομενου. μηπως γνωριζετα με πιο προγραμμα 8α κανω τη δουλεια μου?
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Η οποία είναι... ; Πώς θα τα αναπαράγεις ή πώς μπορείς να δημιουργήσεις τέτοια δικά σου; edit: Άκυρο, γίνεται φανερό από τον τίτλο του θέματος. Το κατεξοχήν «επαγγελματικό» πρόγραμμα για τη δημιουργία Flash animations είναι το Adobe Flash Professional (τώρα στην έκδοση CS4). Αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, μερικές μάλιστα δωρεάν. Π.χ. για κάτι τόσο απλό, εγώ θα επέλεγα το Wink. Δες σχετικά στο Insomnia Wiki, το άρθρο Wink HOWTO...
maverick Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 σε ευχαριστω parsifal , για το ποστ σου , λοιπον το wink που δοκιμασα δεν μου κανει για τον λογο του οτι , κανω capture ας πουμε τον firefox κ θελω οταν παταω το "αρχειο" να μου ανοιγει την φωτο του firefox με το μενου αρχειο ξεδιπλωμενο , στο προγραμμα αυτο βαζεις μεν ενα button πανω στο "αρχειο" που σε οδηγει οπου θες αλλα του κοτσαρει το button πανω στο text μην μπορωντας να διαβασεις τι λεει απο κατω..πιστευω να καταλαβες τι 8ελω πανω κατω να κανω
parsifal Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Α μάλιστα, θέλεις να είναι interactive και τα menus του Firefox, σαν εφαρμογούλα ας πούμε. Και με το Wink θα μπορούσες να το κάνεις, αλλά θέλει λεπτοδουλειά. Δυστυχώς, δε γνωρίζω αν οι πιο «επαγγελματικές» λύσεις τύπου Adobe Flash παρέχουν περισσότερες ευκολίες σε αυτό ακριβώς που ζητάς. Είναι πιθανό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.