Προς το περιεχόμενο

Κουτια απο Cosmodata...

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτους που εχουν κουτι απο cosmodata με το ενσωματομενο frontpanel για τους ανεμηστηρες...

Ολα ωραια και καλα οσπου καπια στηγμη μιριζε καμενο καθως επαιζα Burnout...Κοιταω κατω στο κουτι καπνοι απο παντου...ειχε αρπαξει το ολοκλιρομενο του f.panel του κουτιου και συνεχιζε να δουλευει ομως ακαθεκτο...παραλιγο να χασω και ενα σκληρο...το προβλημα? δεν ξερω τι και πως αλλα ειχε ξεκολισει μια αντισταση και ακουμπαγε στην επαγη της διπλα....Ο Χριστος κ' η μανα του και 40 αποστολοι δλδ...οποτε παιδια προσοχη...αποσυνεδστε το καλητερα πριν χασετε το εργαλιο σας....

Δημοσ.

Ολα ωραια και καλα οσπου καπια στηγμη μιριζε καμενο καθως επαιζα Burnout...

Πασιέντζα και όλα στα σίγουρα...

Δημοσ.

ειχε ξεκολισει η αντισταση ειχε βγει προς τα πανω και ακουμπαγε στη διπλα και οπως ζεσταθηκε το καλαι ελιωσε και ακουμπησε διπλα, στην επαφη της διπλα αντιστασης που ηταν πολυ κοντα και ξεκινισε το ολο θεμα...αν και για να λιωσει το καλαι κατι αλλο το ξεκινησε και μαλλον κατι με το "χυτο" ολοκληρομενο της πλακετας γιατι απο οτι ειδα εκανε μια μικρη φουσκα π ξεκινησε να ξεκολαει απο τη μια πλευρα και πανω στη φουσκα ξεκιναγε να βγει κιαλη...

Και για το σκληρο.. το panel ειναι χαμιλα κατω στο κουτι και απο πισω η λαμαρινα με τρυπες για ανεμιστηρακια...χρησιμοποιουσα μερικους εσθητηρες απο το panel και ενα ρευμα ανεμηστηρα οπου αυτα περναγαν κατω απο το σκληρο που τον εχω 2 θεσεις πιο πανω απο τον πατο...εκει ομως ειχα δεσει με δεστρουλες σε ματσακια οτι αλλο δεν μου χρηαζοταν απο αυτο το panel και καπια ακουμπαγαν και το σκληρο (ναι ξερω δεν επρεπε) και μετα οπως τα ξυλονα μερικα ηταν ζεστα...αφου δεν ελιωσαν

Δημοσ.

τα καμενα τα σουταρα κατευθειαν...μια pic εχω απο το ολοκληρομενο το αλλο δεν φαινοταν καλα απο την καμερα του κινητου και η ψηφιακη μου εχει απεβιοσει εδω και καιρο...http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=116&cid=55&mid=96&pid=4350 link απο το κουτι...και τα αλλα τετοια εχουν αν δεις... και το καμενο...IMAGE_00183.jpg η αντιστασουλα δεν ειναι τιποτα σπουδεο απλα κοπηκε στα 2 και μαυρισε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...