Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το internet σε fullscreen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύνδεση μου είναι adsl 1mb.Τις τελευταίες μέρες όταν βλέπω στο greektube βίντεο και βάζω fullscreen κολλάει το ιντερνετ.Δε φορτωνει σελίδες ούτε ο explorer ούτε ο mozilla.Δεν προσπαθούν καν, αλλά βγάζουν αμέσως μύνημα οτι δε μπορούν να συνδεθούν. Αντίθετα το outlook συνδέετε κανονικά και το utorrent επίσης.

Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Μόλις το δοκίμασα και στο youtube και πάλι κολλάει στο fullscreen!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:43 ----------

Δοκίμασα χτες να κανω system restore(xpsp3) και δεν έκανε. Σας λέει τίποτα?

Δημοσ.

Δεν τον έχω κάνει φορμάτ τα τελευταία πέντε χρόνια και δουλεύει άψογα. Θα βρω λύση πιστεύω. Μάλλον είμαι σε λάθος κατηγορία. Μπορώ να μεταφέρω το θέμα κάπου αλλού?

Δημοσ.
Δεν τον έχω κάνει φορμάτ τα τελευταία πέντε χρόνια και δουλεύει άψογα. Θα βρω λύση πιστεύω. Μάλλον είμαι σε λάθος κατηγορία. Μπορώ να μεταφέρω το θέμα κάπου αλλού?

Διαβάζω καλά;Πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς φορμάτ; Και ας μην χρειάζεται.... Καλό θα ήταν να του ρίξεις ενα.

Δημοσ.

ε αυτό φταει omg :P

κανε format αμέσως θα νομίζεις οτι πήρες νεο pc μιλάμε :lol:

Δημοσ.

5 xronia χωρις φορματ ειναι υπερβολη αλλο τοσο αμα εχεις αλλαξει και πραγματα πανω.επισης σιγουρα θα υπαρχουν πιο νεες εκδοσεις drivers.το θεμα ειναι σε σωστη κατηγορια.αμα θες τωρα να μπει σε αλλη πεστο να το μεταφερουμε.

Δημοσ.

Όταν ο bronswer μπαίνει σε fullscreen χρησιμοποιεί το flash player.

Μήπως απο εκεί είναι το πρόβλημα?

Καμια ιδέα?

Δημοσ.

εχει μαλωσει με το format.5 χρονια i cannot believe it και λεει οτι παιζει και αψογα.τι στο καλο ανοιγμα κλεισιμο και ουτε ενα προγραμμα install?

Δημοσ.

Με τα ωράρια που δουλεύω φίλε που χρόνος για φορμάτ. Πάντος το μηχάνημα δουλεύει άψογα παρά τα χρόνια του.ATHLON XP2000

Δημοσ.
Με τα ωράρια που δουλεύω φίλε που χρόνος για φορμάτ. Π

Αυτή τη στιγμή δουλεύεις; :P

Τις Κυριακές; Κάτσε μια μέρα και κάν'το... Και θα δεις... Θα είσαι πολύ πιο άνετα.

5 χρόνια δίχως φορμάτ είναι ΥΠΕΡαρκετά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...