avisinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θα τον αλλάξω σύντομα οπότε δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.Παντως εχουν μπει και βγει πόλλα προγράμματα στο pc. Τα registry cleaners, speed up programs κτλ γιατί κυκλοφορουν? Υ.Γ.Αυτή την περίοδο δουλεύω και κυριακές Και τέλος πάντων τι κάνετε με τα pc σας και τρεις την ώρα κάνετε φορμάτ?
giorgos147 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θα τον αλλάξω σύντομα οπότε δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.Παντως εχουν μπει και βγει πόλλα προγράμματα στο pc.Τα registry cleaners, speed up programs κτλ γιατί κυκλοφορουν? Υ.Γ.Αυτή την περίοδο δουλεύω και κυριακές Και τέλος πάντων τι κάνετε με τα pc σας και τρεις την ώρα κάνετε φορμάτ? Πρώτα απο όλα... Registry cleaners κ.λπ. εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ επειδή δε τα πάω. Αλλά και πάλι... Δε σημαίνει οτι ένα φορμάτ δε το χρειάζεται που και που. Και τι κανουμε και χρειάζεται σε εμάς κάθε τρεις και λίγο φορμάτ; Εγώ προσωπικά... Τίποτα. Απλά θέλω να έχω έναν καθαρό δίσκο και να μην είναι γεμάτος με άχρηστα πράγματα.
avisinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Τες πα. Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει ας ποστάρει. Πάω να δω το Λαζόπουλο Χάρηκα που τα είπαμε
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θα τον αλλάξω σύντομα οπότε δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.Παντως εχουν μπει και βγει πόλλα προγράμματα στο pc.Τα registry cleaners, speed up programs κτλ γιατί κυκλοφορουν? Υ.Γ.Αυτή την περίοδο δουλεύω και κυριακές Και τέλος πάντων τι κάνετε με τα pc σας και τρεις την ώρα κάνετε φορμάτ? οταν τρως κανεις φορματ.2 ωρες δουλεια.kai ego i hate registry cleaners.χειροτερα τα κανουν παρα καλυτερα.σαν το format δεν υπαρχει λυθη.απλα εμεις αμα παθει κατι το pc δεν ψαχνουμε 10 ωρες να βρουμε τι φταιει και να το φτιαξουμε και να λεμε αν θα παιξει και τωρα εχω αυτο.λεμε κανουμε format Υπάρχει και η οικονομική κρίση στη μέση μονος του θα το κανει Τες πα.Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει ας ποστάρει. Πάω να δω το Λαζόπουλο Χάρηκα που τα είπαμε χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.