Tzimmys Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Μου ζήτησε η ξαδέρφη μου να βάλει internet. Δεν υπάρχει δίκτυο adsl και σκέφτομαι να βάλουμε dial up. H forthnet προσφέρει ένα πακέτο που μου φαίνεται καλό, αλλά δεν ξέρω από αυτά. Σαν λύση ανάγκης, αφού δεν υπάρχει δίκτυο, αξίζει? Αυτό το ΕΠΑΚ τι είναι? Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε? Και κάτι τελευταίο. Το πάγιο του ΟΤΕ θα αυξηθεί? Σας ευχαριστώ.
Tzimmys Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δυστυχώς όχι. Είναι ένα μικρό χωριό. Μίλησα και με ΟΤΕ κ με HOL για το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για γραμμή εκεί, αλλά δυστυχώς κανείς από τους δύο δεν είχε κάτι.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 επακ σημαινει 0,35 λεπτα περιπου η ωρα.δεν αυξανει το παγιο.δηλαδη περα απο το πακετο της forthnet Πληρωνεις και αυτο.αν καταφερει τωρα να ανοιξει σελιδα με dial up...... απο 10 το βραδι μεχρι 8 το πρωι ειναι η μιση ταριφα.νομιζω με 45 ευρω το μηνα μπορει να βαλει δορυφορικο ths hellas sat.τουλαχιστον ειναι πιο ανθρωπινη ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.