Προς το περιεχόμενο

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

thanasaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

01 <BR> Θέλεις να έρθεις να δείς το σκληρό μου δίσκο?Υπόσχομαι οτι δεν είναι 3,5 ίντσες και δεν είναι Floppy! <BR> <BR>02 <BR> To sex είναι φονιάς...θές να πεθάνεις χαρούμενα???!!! <BR> <BR>03 <BR> ΄Ηταν ο πατέρας σου ποτέ βασιλιάς για μια μέρα?Θα πρέπει να ήταν για να κάνει μια πριγκίπησα σαν και εσένα! <BR> <BR>04 <BR> ΄Εχεις ωραίο χαμόγελο,είναι κρίμα να μην είναι το μόνο που φοράς! <BR> <BR>05 <BR> Δέ ψάχνω για δεσμό,ψάχνω για την εμπειρία! <BR> <BR>06 <BR> Γάμησέ με αν κάνω λάθος,αλλά θές να με φιλήσεις,έτσι δεν είναι??? <BR> <BR>07 <BR> Ξέρω οτι το γάλα κάνει καλό στο σώμα,αλλά εσύ....πόσο γάλα έπινες??? <BR> <BR>08 <BR> Μήπως ο πατέρας σου ήταν κλέφτης?Επειδή κάποιος έκλεψε τα άστρα απο τον ουρανό και τα έβαλε στα μάτια σου! <BR> <BR>09 <BR> Ξέρεις οτι σε λίγο μπορεί να σου ζητήσουν να φύγεις...κάνεις τις άλλες γυναίκες να δείχνουν άσχημες! <BR> <BR>10 <BR> Συγγνώμη θα σε πείραζε αν κοιτούσα ένα λεπτάκι?Θέλω να θυμάμαι το πρόσωπό σου στα όνειρά μου... <BR> <BR>11 <BR> Αυτό το φόρεμα θα σου πάει πολύ αλλα θα σου πήγαινε περισσότερο στο πάτωμα του δωματίου μου...! <BR> <BR>12 <BR> Μου αρέσουν τόσο πολύ τα πόδια σου που πρόκειται να τα δοκιμάσω...το δεξί πόδι θα το ονομάσω Χριστούγεννα και το αριστερό Νέο Χρόνο...Μπορώ να σε δώ ανάμεσα στις γιορτές??? <BR> <BR>13 <BR> Είμαι νέος στην πόλη,μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για το πώς θα φτάσω στο διαμέρισμά σου? <BR> <BR>14 <BR> Μου φαίνεται ότι έχασα το τηλεφωνικό μου νούμερο,μπορώ να δανειστώ το δικό σου? <BR> <BR>15 <BR> Είσαι ελεύθερη απόψε η θα μου κοστίσει??<BR> <BR> tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...