thanasaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 01 <BR> Θέλεις να έρθεις να δείς το σκληρό μου δίσκο?Υπόσχομαι οτι δεν είναι 3,5 ίντσες και δεν είναι Floppy! <BR> <BR>02 <BR> To sex είναι φονιάς...θές να πεθάνεις χαρούμενα???!!! <BR> <BR>03 <BR> ΄Ηταν ο πατέρας σου ποτέ βασιλιάς για μια μέρα?Θα πρέπει να ήταν για να κάνει μια πριγκίπησα σαν και εσένα! <BR> <BR>04 <BR> ΄Εχεις ωραίο χαμόγελο,είναι κρίμα να μην είναι το μόνο που φοράς! <BR> <BR>05 <BR> Δέ ψάχνω για δεσμό,ψάχνω για την εμπειρία! <BR> <BR>06 <BR> Γάμησέ με αν κάνω λάθος,αλλά θές να με φιλήσεις,έτσι δεν είναι??? <BR> <BR>07 <BR> Ξέρω οτι το γάλα κάνει καλό στο σώμα,αλλά εσύ....πόσο γάλα έπινες??? <BR> <BR>08 <BR> Μήπως ο πατέρας σου ήταν κλέφτης?Επειδή κάποιος έκλεψε τα άστρα απο τον ουρανό και τα έβαλε στα μάτια σου! <BR> <BR>09 <BR> Ξέρεις οτι σε λίγο μπορεί να σου ζητήσουν να φύγεις...κάνεις τις άλλες γυναίκες να δείχνουν άσχημες! <BR> <BR>10 <BR> Συγγνώμη θα σε πείραζε αν κοιτούσα ένα λεπτάκι?Θέλω να θυμάμαι το πρόσωπό σου στα όνειρά μου... <BR> <BR>11 <BR> Αυτό το φόρεμα θα σου πάει πολύ αλλα θα σου πήγαινε περισσότερο στο πάτωμα του δωματίου μου...! <BR> <BR>12 <BR> Μου αρέσουν τόσο πολύ τα πόδια σου που πρόκειται να τα δοκιμάσω...το δεξί πόδι θα το ονομάσω Χριστούγεννα και το αριστερό Νέο Χρόνο...Μπορώ να σε δώ ανάμεσα στις γιορτές??? <BR> <BR>13 <BR> Είμαι νέος στην πόλη,μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για το πώς θα φτάσω στο διαμέρισμά σου? <BR> <BR>14 <BR> Μου φαίνεται ότι έχασα το τηλεφωνικό μου νούμερο,μπορώ να δανειστώ το δικό σου? <BR> <BR>15 <BR> Είσαι ελεύθερη απόψε η θα μου κοστίσει??<BR> <BR>
RooF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 mexri prin ligo kairo pianane...gia to to twra den kserw pantws tis exoun akousei polllleeessss fores kai malon tha tis exoun varethei oi gomenes..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.