eSATA Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 εγω εχω 65 ευρω επεξεργαστη απο 2.5 - 3.75ghz.....με στοκ ψυξη και αν καει τι;...τον καλυπτει η εγγυηση.(κυριοι εκει που επαιζα ενα παιχνιδι εσβησε ο υπολογιστης) 65 ευρω επεξεργαστη απο 2.5 - 3.75ghz πιστευεις δεν αξιζει;....
Antretng Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 εγω εχω 65 ευρω επεξεργαστη απο 2.5 - 3.75ghz.....με στοκ ψυξη και αν καει τι;...τον καλυπτει η εγγυηση.(κυριοι εκει που επαιζα ενα παιχνιδι εσβησε ο υπολογιστης) πιστευεις δεν αξιζει;.... Ναι αλλά τι μητρική έβαλες για να μπορέσεις να το κάνεις; Και μπορεί να μην άλλαξες ψύχτρα, όμως φαντάζομαι η στοκ ψύχτρα θα κάνει σαν ελικόπτερο και φαντάζομαι ότι το κουτάκι δεν θα ναι κανένα φτηνό ώστε να χεις αρκετά coolerakia και να κάνεις καλή ψύξη (που ακόμη και τα coolerakia δεν είναι τσάμπα) Και εντάξει, εσύ φαντάζομαι "σήμερα τον πήρες... σήμερας του κανες oc" αφού λες ότι σε καλύπτει η εγγύηση. Το παλικάρι όμως μιλά για κάποια στιγμή στο μέλλον... όταν θα έρθει αυτή η στιγμή στο μέλλον και δεν θα στοιχίζει ακριβά η αναβάθμιση (οπότε με τα παραπανίσια λεφτά της mobo και πουλώντας κάποιο παλιό κομμάτι που θα αντικαθιστούσε θα μπορούσε να κάνει αναβάθμιση) αλλά και εγγύηση δεν θα χει τότε οπότε θα επιβάλλεται η χρήση καλύτερης ψύχτρας. BTW τη επεξεργαστή έχεις; Πόσο καιρό τον έχεις oc ; 50% το θηρίο;
eSATA Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ε5200 σε χ48:p οι επεξεργαστες εχουν εγγυηση τρια χρονια...οταν λεει αυτος στο μελλον δε νομιζω να εννοει σε κανα 5αρι χρονια που θα σερνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.