geioannou Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 φορητο turboX P4. κανει αρκετο θορυβο !μπορω να κανω κατι γιαυτο ? δεν ξερω μηπως θα μπορουσα να αλλαξω το ανεμιστηρακι και να βαλω καποιο καινουριο και πιο αθορυβο ?
koprodogis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για γραψε μοντελο μηπως εχουμε ιδιο. Εγω παντως το ανοιγω βγαζω ολοκληρη την ψυχτρα και την καθαριζω. Ριχνω και ενα καλο φυσιμα στο ανεμιστηρακι, παλια ειχα και λιγο απο το ειδικο λαδακι και του εριχνα με συριγκα αλλα μου τελειωσε. Βαζω νεα παστα στον επεξεργαστη, συναρμολογηση και για λιγο καιρο ειμαι οκ. Στην αρχη εμενα φοραγε prescott 3.0 αλλα επειδη απο μονος του ο επεξεργαστης το παρακανε τον αλλαξα με εναν northwood 2.4 Για ανεμιστηρακι που λες θελει πολυ ψαξιμο και δεν ειναι ευκολο
epivitor Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Επισης μπορεις να κανεις και undervolting αν δεν το εχεις κανει ηδη.
geioannou Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 απο την κατω μερια εχει ενα μεγαλο μαυρο ταμπελακι οπου λεει MODEL:D4V PRODACT CODE:D40EV prescott σχετικα με το undervolting δεν εχω κανει τιποτα μιας και πριν απο 5 μερες επεσε στα χερια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.