Προς το περιεχόμενο

Gaming Laptop

chakra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

επειδη εχω βαρεθει τα desktop τα καλωδια τα ποντικια τις μεγαλες οθονες τα τεραστια cases και τα σχετικα κ επειδη θελω να γλιτωσω και πολυ χορο,θελω ενα laptop τουμπανο να πεζει τα τελευταια παιχνιδια κυριως και οτιδηποτε αλλο..

Η καρτα τον 18,4 acers 9600gt 9700gt κανει τιποτα?

Ενα φιλαρακι πηρε ενα qosmio 2000 eyro κ φοραει την 9700m gts κ τα σπαει πεζει τα παντα φουλ κ τσι.Αλλα πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο..

Το x300 φενεται καλο αλλα κ αυτο 1600 ψιλοακριβουτσικο..Ισως αν πεσει η τιμη λιγο καποτε να το χτυπησω.

Τιποτα αλλο παιζει?ξερετε?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπερα,

επειδη εχω βαρεθει τα desktop τα καλωδια τα ποντικια τις μεγαλες οθονες τα τεραστια cases και τα σχετικα κ επειδη θελω να γλιτωσω και πολυ χορο,θελω ενα laptop τουμπανο να πεζει τα τελευταια παιχνιδια κυριως και οτιδηποτε αλλο..

Ενα φιλαρακι πηρε ενα qosmio 2000 eyro κ φοραει την 9700m gts κ τα σπαει πεζει τα παντα φουλ κ τσι.Αλλα πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο..

Το x300 φενεται καλο αλλα κ αυτο 1600 ψιλοακριβουτσικο..Ισως αν πεσει η τιμη λιγο καποτε να το χτυπησω.

Για μία ακόμη φορά, να πούμε πως τα laptop δεν προτείνονται για gaming σκοπούς.

Όσα μπορούν να σηκώσουν games με αξιοπρέπεια έχουν την διπλάσια τιμή και τις μισές επιδόσεις σε σχέση με ένα desktop.

Δεν έχουν ανάλογες δυνατότητες αναβάθμισης, η αυτονομία τους πάει περίπατο κλπ.

Αν το πρόβλημά σου είναι το τεράστιο case, τα καλώδια και η οθόνη, μπορείς πολύ απλά να πάρεις ένα ευρύχωρο HTPC case που να χωράει high end gpus, μικρότερη οθόνη, και ένα σχετικό cable management στον χώρο σου.

Δημοσ.
Ή διαφορετικά δες για το 8710w compaq της hp. Τρελλές δυνατότητες και κάρτα ισάξια περίπου με την 9700gt του acer. Και φυσικά επαγγελματική σειρά.

+1 για το 8710w compaq της hp

Δημοσ.
Καλησπερα,

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=6937

Δημοσ.

Απ'ο,τι βλεπω αρκετοι απο εσας προτεινετε το 8710w το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο αλλα υπαρχει μονο σ'ενα καταστημα και μαλιστα στην Αλεξανδρουπολη.

Επισης αν δεν κανω λαθος το ιδιο καταστημα πουλουσε το 8710w κοντα στα 1400 ευρω πριν λιγο διαστημα με blu-ray το οποιο προφανως το ειχε εγκαταστησει το ιδιο το μαγαζι.Τωρα η τιμη ειναι στα 1100 ευρω με dvd-rw.Εγω προσωπικα πιστευω οτι προκειται για το ιδιο ακριβως laptop το οποιο δεν καταφεραν να το πουλησουν στα 1400 και του ξαναεβαλαν dvd-rw για να πεσει η τιμη του στα 1100.

Σημειωτεον οτι το 8710w πουλιοταν απο πολλα καταστηματα σε τιμη κοντα στα 900 ευρω λιγο πριν εξαντληθει οποτε μου φαινεται λιγακι κλεψια να το πουλανε τωρα στα 1100 και μαλιστα ανοιγμενο.

Turbo-x δε θα επαιρνα με τιποτα.Κατα τη γνωμη μου προτιμησε καποιο toshiba με 9700M GTS που τα δινουν και με 3 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.
Απ'ο,τι βλεπω αρκετοι απο εσας προτεινετε το 8710w το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο αλλα υπαρχει μονο σ'ενα καταστημα και μαλιστα στην Αλεξανδρουπολη.

Επισης αν δεν κανω λαθος το ιδιο καταστημα πουλουσε το 8710w κοντα στα 1400 ευρω πριν λιγο διαστημα με blu-ray το οποιο προφανως το ειχε εγκαταστησει το ιδιο το μαγαζι.Τωρα η τιμη ειναι στα 1100 ευρω με dvd-rw.Εγω προσωπικα πιστευω οτι προκειται για το ιδιο ακριβως laptop το οποιο δεν καταφεραν να το πουλησουν στα 1400 και του ξαναεβαλαν dvd-rw για να πεσει η τιμη του στα 1100.

Σημειωτεον οτι το 8710w πουλιοταν απο πολλα καταστηματα σε τιμη κοντα στα 900 ευρω λιγο πριν εξαντληθει οποτε μου φαινεται λιγακι κλεψια να το πουλανε τωρα στα 1100 και μαλιστα ανοιγμενο.

Turbo-x δε θα επαιρνα με τιποτα.Κατα τη γνωμη μου προτιμησε καποιο toshiba με 9700M GTS που τα δινουν και με 3 χρονια εγγυηση.

Νομίζω πως είναι διαθέσιμο και σε άλλα μαγαζιά αλλά δεν θυμάμαι αν είναι άμμεσα παραδοτέο ή μετά από παραγγελία. Αν ισχύει αυτό που λες έχεις δίκιο να είσαι επιφυλακτικός αλλά αν το κουτί είναι ήδη ανοιγμένο (εννοώ η ταινία ασφαλείας) διατηρείς το δικαίωμα επιστροφής αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα όμως σαν φορητός υπερισχύει όλων των παραπάνω αφού είναι ανώτερος ακόμα και από τα Qosmio. Άσε που από επιμέρους χαρακτηριστικά όπως οθόνη,σκληρό,σασί,επιλογή λειτουργικού και παροχή των αντίστοιχων drivers. Άν θες κάτι αντίστοιχο και ποιοτικό η τιμή εκκίνησης είναι τα 1500 ευρώ, ενώ και η εγγύηση του είναι 3ετής όπως και των toshiba αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
Νομίζω πως είναι διαθέσιμο και σε άλλα μαγαζιά αλλά δεν θυμάμαι αν είναι άμμεσα παραδοτέο ή μετά από παραγγελία. Αν ισχύει αυτό που λες έχεις δίκιο να είσαι επιφυλακτικός αλλά αν το κουτί είναι ήδη ανοιγμένο (εννοώ η ταινία ασφαλείας) διατηρείς το δικαίωμα επιστροφής αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα όμως σαν φορητός υπερισχύει όλων των παραπάνω αφού είναι ανώτερος ακόμα και από τα Qosmio. Άσε που από επιμέρους χαρακτηριστικά όπως οθόνη,σκληρό,σασί,επιλογή λειτουργικού και παροχή των αντίστοιχων drivers. Άν θες κάτι αντίστοιχο και ποιοτικό η τιμή εκκίνησης είναι τα 1500 ευρώ, ενώ και η εγγύηση του είναι 3ετής όπως και των toshiba αν δεν κάνω λάθος.

Δεν υπαρχει σε κανενα αλλο μαγαζι και δεν υπαρχει σε καμια αποθηκη χονδρικης το συγκεκριμενο laptop (8710w),εχει εξαντληθει απο παντου και δε θα ξαναβγει (εχω μιλησει με την hp και μου εχουν πει αυτο ακριβως που σας λεω ).

Μπορει οποιος ενδιαφερεται να παρει τηλεφωνο το μαγαζι και να ρωτησει αν η συσκευασια του laptop ειναι σφραγισμενη.

Δημοσ.
... Σίγουρα όμως σαν φορητός υπερισχύει όλων των παραπάνω αφού είναι ανώτερος ακόμα και από τα Qosmio. Άσε που από επιμέρους χαρακτηριστικά όπως οθόνη,σκληρό,σασί,επιλογή λειτουργικού και παροχή των αντίστοιχων drivers. Άν θες κάτι αντίστοιχο και ποιοτικό η τιμή εκκίνησης είναι τα 1500 ευρώ, ενώ και η εγγύηση του είναι 3ετής όπως και των toshiba αν δεν κάνω λάθος.

+1.

Το καλυτερο, πιο γρηγορο κ πιο ποιοτικο gaming laptop μεχρι 1100-1200 ευρω ειναι ανετα το hp compaq 8710w.

Δημοσ.
Graphics

NVIDIA Quadro FX 1600M graphics, with 512 MB dedicated video memory

NVIDIA Quadro FX 3600M, with 512MB dedicated video memory - coming soon

Microsoft DirectX10 support

OpenGL support

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-321838-3329741-3355679.html

(thresh mode on)

χανω κατι? απο ποτε οι quadro ειναι καλες για gaming?

(thresh mode off)

:P

το καλυτερο και πιο δυνατο laptop στον κοσμο ειναι το Eurocom (Clevo) D900F Phantom i7

http://www.tech-forums.net/pc/f62/eurocom-clevo-d900f-phantom-i7-202115/

ενα προβλημα υπαρχει μονο......περα απο την τιμη.........θα ζυγιζει περιπου 5.4 κιλα.......

Δημοσ.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-321838-3329741-3355679.html

(thresh mode on)

χανω κατι? απο ποτε οι quadro ειναι καλες για gaming?

(thresh mode off)

:P

Quadro FX3600M=8800M GTS

Ενδεικτικες επιδοσεις της:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&benchmark_values=0&cinebench10_ogl=&crysis=&doom3=&fear=&month=&or=&professional=0&search=&sort=3dmark06&vantage3dmark=

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ειναι οριακα καλυτερη απο μια nVidia GeForce 9700M GTS ακομα κ στα παιχνιδια..

K εδω ενα review ενος λαπτοπ με την Quadro FX3600M για να δειτε επιδοσεις σε παιχνιδια:

http://www.notebookcheck.net/Update-Review-Dell-Precision-M6300-FX-3600M-Notebook.10709.0.html

Δημοσ.

Ρε παιδια φορητο με 9800 GTS και 1250 € σας φαινεται ασχημο? Ξεκοληστε λιγακι απο τους ιδιους και ιδιους κατασκευαστες. Εγω εχω ενα της Clevo 2 ετων με 7950 GTX GO και ακομη και τωρα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Ρε παιδια φορητο με 9800 GTS και 1250 € σας φαινεται ασχημο? Ξεκοληστε λιγακι απο τους ιδιους και ιδιους κατασκευαστες. Εγω εχω ενα της Clevo 2 ετων με 7950 GTX GO και ακομη και τωρα ειναι μια χαρα.

Φιλε μου δεν ξερω πως φαινεται σ'εσενα αλλα 1250 ευρω ειναι γενικοτερα πολλα λεφτα, ποσο μαλλον για laptop turbo-x.

Αν παρ'ολα αυτα καποιος ειναι διατεθειμενος να δωσει τοσα χρηματα για laptop κατα τη γνωμη μου θα ηταν καλυτερο να προτιμησει κατι πιο επωνυμο και πιο ποιοτικο με οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...