ripperakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Έχω τα Creative Megaworks 250D 2.1, τα οποία είναι φοβερά ηχεία για υπολογιστή, αλλά σταμάτησαν να λειτουργούν..γνωρίζει κανείς που μπορώ να τα επισκευάσω; Μάλλον θα έχει καεί κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα στον ενισχυτή που βρίσκεται μέσα στο κουτί του subwoofer...έχει αντιπροσωπεία η Creative;
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ναι αλλα ποσα λεφτα θα σου παρουν?μηπως κανα φιλο ηλεκτρονικο που να ξερει???
ripperakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ναι..αλλά το θέμα είναι να βρει ανταλλακτικά...
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 μπορει απλα μια αντισταση ενα πυκνωτακι γιατι αμα εχει παθει κατο το ηχειο πχ σαν ηχειο εκει πας για καινουρια.
ripperakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Όχι..ο ενισχυτής έχει πρόβλημα...καίει συνέχεια την ασφάλεια..οπότε μάλλον κάποιο τρανζίστορ φταίει και δίνει παραπάνω ρεύμα...
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 οποτε λογικα ισως να ξερει να το φτιαξει καποιος που θεωρει τον ευατο του ηλεκτρονικο.
panos2171 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πηγαινετα σε εναν ηλεκτρονικο να τα δει και ρωτα τον ποσο θα κοστισει η επιδιορθοση κι αν σε συμφαιρει πες τον να στα φτιαξει.
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Κυριακή πρωί αύριο, πας για καφέ σε φίλο που γνωρίζει από ηλεκτρονικά και πλήρης αθωότητας ξαφνικά θυμάσαι ότι στο αυτοκίνητο είναι "εκείνα τα ρημάδια που δεν δουλεύουν"...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Κυριακή πρωί αύριο, πας για καφέ σε φίλο που γνωρίζει από ηλεκτρονικά και πλήρης αθωότητας ξαφνικά θυμάσαι ότι στο αυτοκίνητο είναι "εκείνα τα ρημάδια που δεν δουλεύουν"... αυτο το εργο το εχω ξαναδει.μυνημα στο κινητο.καλησπερα χχχχ τι κανεις?ολα καλα καιρο εχουμε να τα πουμε να παμε και για καφε καμια φορα /α ναι τωρα που το θυμηθηκα εχω το ταδε προβλημα και ελεγα μπας και ερχοσουν απο εδω να τα δουμε και μετα να παμε για καφε η να πιουμε καφε σπιτι... ελεος.
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ...εγώ να δεις! Αλλά αυτό τα δήθεν αθώο "τώρα που το θυμήθηκα..." είναι όλα τα λ7 (...έλεος^2 indeed, συνήθως είμαι το θύμα της ιστορίας...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.