Προς το περιεχόμενο

Επισκευή ηχείων...

ripperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα Creative Megaworks 250D 2.1, τα οποία είναι φοβερά ηχεία για υπολογιστή, αλλά σταμάτησαν να λειτουργούν..γνωρίζει κανείς που μπορώ να τα επισκευάσω; Μάλλον θα έχει καεί κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα στον ενισχυτή που βρίσκεται μέσα στο κουτί του subwoofer...έχει αντιπροσωπεία η Creative;

Δημοσ.

μπορει απλα μια αντισταση ενα πυκνωτακι γιατι αμα εχει παθει κατο το ηχειο πχ σαν ηχειο εκει πας για καινουρια.

Δημοσ.

Όχι..ο ενισχυτής έχει πρόβλημα...καίει συνέχεια την ασφάλεια..οπότε μάλλον κάποιο τρανζίστορ φταίει και δίνει παραπάνω ρεύμα...

Δημοσ.

Πηγαινετα σε εναν ηλεκτρονικο να τα δει και ρωτα τον ποσο θα κοστισει η επιδιορθοση κι αν σε συμφαιρει πες τον να στα φτιαξει.

Δημοσ.

Κυριακή πρωί αύριο, πας για καφέ σε φίλο που γνωρίζει από ηλεκτρονικά και πλήρης αθωότητας ξαφνικά θυμάσαι ότι στο αυτοκίνητο είναι "εκείνα τα ρημάδια που δεν δουλεύουν"...

Δημοσ.
Κυριακή πρωί αύριο, πας για καφέ σε φίλο που γνωρίζει από ηλεκτρονικά και πλήρης αθωότητας ξαφνικά θυμάσαι ότι στο αυτοκίνητο είναι "εκείνα τα ρημάδια που δεν δουλεύουν"...

αυτο το εργο το εχω ξαναδει.μυνημα στο κινητο.καλησπερα χχχχ τι κανεις?ολα καλα καιρο εχουμε να τα πουμε να παμε και για καφε καμια φορα /α ναι τωρα που το θυμηθηκα εχω το ταδε προβλημα και ελεγα μπας και ερχοσουν απο εδω να τα δουμε και μετα να παμε για καφε η να πιουμε καφε σπιτι...

ελεος.

Δημοσ.

...εγώ να δεις! Αλλά αυτό τα δήθεν αθώο "τώρα που το θυμήθηκα..." είναι όλα τα λ7 :lol:

(...έλεος^2 indeed, συνήθως είμαι το θύμα της ιστορίας...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...