wgibson Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ηρθε η ωρα να αλλαξω την παλια μου οθονη, την πιστη μου lg που κρατησε συντροφια στα φοιτητικα μου χρονια βλεποντας στο ιντερνετ το ''πακτωλο'' οθονων που υπαρχει, βρισκομαι μπροστα σε διαφορα διλημματα ή και τριλημματα η χρηση που θα κανω ειναι παιχνιδια + ταινιες (υποψιν για ταινιες θα ηθελα να αραζω στο κρεβατακι μου αποσταση δηλαδη περιπου 2 μετρα) οι αποριες μου: 2ms κ 5 ms εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια ?? μιας και το hd εχει μπει στην ζωη μας, να παρω 1920χ1080 monitor ? ιντσες λεω να κινηθω στα 20'' ή 22'', φοβαμαι μην στραβωθω με καμια 24''... απο refresh rate βλεπω ολες εχουν 60hz, ειναι καλα ? ταβανι 200-250 ευρω τι εχω βρει μεχρι ωρας: LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' SAMSUNG SYNCMASTER 2433BW σε samsung εχει να προτεινει κανεις τιποτα? σας ευχαριστω για το χρονο σας και το κοπο σας
Iron_man21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Με 23 ίντσες, κομψό σχεδιασμό και γρήγορο πάνελ υψηλής ανάλυσης, η W2361V-PF μπορεί να προβάλλει με αξεπέραστη Full HD ανάλυση σε πραγματικά πανοραμικό φορμά. Διαθέτει μέγιστη ανάλυση 1920x1080 pixels και καταφέρνει να συνδυάζει λεπτό και κομψό design σε με πλεονεκτήματα όπως μεγάλη γωνία θέασης και ψηφιακές συνδέσεις DVI και HDMI, με υποστήριξη μάλιστα σήματος εισόδου 1080p. εγγύηση 0 καμένων pixels. Στη θεση σου εγω θα είχα πάρει ηδη την LG
mikeas Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αν τελικά πας για την lg, δες και την προσφορά από το multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0398405&catid=030100
wgibson Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ειδα στο pcmaster αυτες εχετε καμία γνωμη ? DELL S2309WFP 23'' TFT Samsung LCD-TV 20'' SM-T200HD Samsung SM-2333HD LCD-TV Monitor 23'' σε οτι αφορα τις ερωτησεις μου για τα ms, τα refresh rate κλπ εχετε κατι? σας ευχαριστω πολυ παιδια ειμαι για την lg στο 60% , θελω να το ψαξω λιγο ακομα...
vasman15 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 πριν το Πασχα πηρα την samsung 24hd και αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα μπορω να πω ειναι μια πολυ καλη οθονη ,οι 24΄' δεν με ενοχλησαν ιδιαιτερα ,αντιθετα δουλευω πιο ανετα και σε πιο μεγαλη αποσταση.σχετικα με αυτες που αναφερεις σου προτεινω την samsung 2333hd ,πολυ καλητερη απο τις αλλες σε αναλυση και χαρακτηριστικα ,ειναι και πιο καινουργιο μοντελο και εγω αυτη θα επαιρνα αλλα ειχα καταληξει στην 24αρα. βεβαια και η lg W2361V-PF ειναι αρκετα καλη ,καινουργιο μοντελο επισης.στην ιδια τιμη παιρνεις και tuner με την 2333 .οσον αφορα χρονο αποκρισης και φωτεινοτητα μην τα παλυεμπιστευεσε ειναι κολπα marketing.για το θεμα ΄'εγγυηση' για μενα ειναι' μη σου τυχει' και 'μακρια απο μας'.
kingofgreece Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Η LG είναι πολύ καλή, εγώ προτείνω όμως αυτη.. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0385858&catid=030100 ..πολύ απλά γιατί εγώ αυτη πήρα και είμαι καταενθουσιασμένος! βεβαια η LG σαν προσφορά είναι φανταστική.
Iron_man21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ειδα στο pcmaster αυτες εχετε καμία γνωμη ? DELL S2309WFP 23'' TFT Samsung LCD-TV 20'' SM-T200HD Samsung SM-2333HD LCD-TV Monitor 23'' σε οτι αφορα τις ερωτησεις μου για τα ms, τα refresh rate κλπ εχετε κατι? σας ευχαριστω πολυ παιδια ειμαι για την lg στο 60% , θελω να το ψαξω λιγο ακομα... καμια απο αυτες μεγάλε.παρε lg και θα μείνεις ευχαριστημένος :shifty:
wgibson Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 παιδες το ψηστηρι εχει πιασει , θα περασω απο πλαισιο και μουλτιραμα να δω τι παιζει και θα σας πω . σας ευχαριστω ολους
vazpapaz Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γενικά καλό ειναι με ολες τις οθόνες αλλα και τις τηλεοράσεις να μην 'κοροιδευόμαστε' από τα χαρακτηριστικά. Καλό είναι να δουμε καπου τις οθόνες και να παρουμε απόση με αυτό που βλέπουμε και οχι με το τι υποτίθετε οτι θα επρεπε να βλεπουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-032-DE&groupid=17&catid=949&subcat= checkαρε και αυτή πάντως, από τις καλύτερες 22αρες της αγοράς με αυτές της Eizo...
wgibson Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 πηγα σε πλαισιο Συνταγματος και Πατρων , δεν ειχε το συγκεκριμενο μοντελο Lg που ψαχνω w2361v-pf. Ειδα πχ την samsung t220 και πιστευω οτι μετα την crt μου οτι και να παρω θα ναι τρομερο οπτικα σε σχεση με την υπαρχουσα κατασταση. επομενως σκεφτομαι να παρω απο δευτερα multirama κ plaisio να δω αν την εχω διαθεσιμη και να την παραγγειλω. Σκεφτομουν να μην παω στα 250 ευρω αλλα σκεφτομαι οτι οποτε λυπηθηκα λεφτα την πατησα οποτε παμε βουρ για lg-w2361v-pf σας ευχαριστω ολους σας για το χρονο σας υγ thresh ενδιαφερομαι για full hd μονιτορ
kalwdios Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 πηγα σε πλαισιο Συνταγματος και Πατρων , δεν ειχε το συγκεκριμενο μοντελο Lg που ψαχνω w2361v-pf.Ειδα πχ την samsung t220 και πιστευω οτι μετα την crt μου οτι και να παρω θα ναι τρομερο οπτικα σε σχεση με την υπαρχουσα κατασταση. επομενως σκεφτομαι να παρω απο δευτερα multirama κ plaisio να δω αν την εχω διαθεσιμη και να την παραγγειλω. Σκεφτομουν να μην παω στα 250 ευρω αλλα σκεφτομαι οτι οποτε λυπηθηκα λεφτα την πατησα οποτε παμε βουρ για lg-w2361v-pf σας ευχαριστω ολους σας για το χρονο σας υγ thresh ενδιαφερομαι για full hd μονιτορ[/quote για δες εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552&sid=1
wgibson Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 το ειδα..... επαθα μεγαλη νιλα με το e-shop (εχω κανει αναφορα στο συνηγορο του καταναλωτη σχετικα)και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναγορασω απο εκει ακομα και αν ειναι να δωσω 70 παραπανω , παιρνοντας βεβαια 23'' με 50.000:1 dynamic contrast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.