BJOB Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Επειδή σκεφτόμουνα να την αγοράσω και εγώ έψαξα λιγάκι και βρήκα αυτό το τεστ. http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html Με λίγα λόγια η οθόνη Samsungιζι λιγάκι, οπότε προσοχή
wgibson Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 φιλε BJOB με προβληματισες με αυτο το αρθρο (με ζωσανε τα φιδια...) επειδη την οθονη αυτη την θελω κ για gaming , ειδα στο αρθρο αυτο οτι οι full hd υστερουν στο gaming , μηπως να κοιταξω σε 1680χ1050 αναλυση ??? γιατι ειμαι στο τσακ για την LG W2361 σας ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 αν είναι να πας σε 1680χ1050 επιμένω για την Dell Που έδωσα πιο πάνω...
wgibson Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 απλα πανω που ειχα αποφασισει με αυτο το review o bjob με προβληματισε θα εχω προβλημα στα παχνιδια με full hd οθονη??? σας ευχαριστω
wgibson Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ζητω προκαταβολικα συγγνωμη που κανω σα γκομενα (sexism on) και κανω bump στο τοπικ καθε λιγο και λιγακι συνοψιζω τα ερωτηματα μου στο εξης : το συστημα της υπογραφης μου θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα παιζοντας παιχνιδια σε αναλυση 1900χ και ανω στην lg w2361 [στην οποια εχω καταληξει] ή καλυτερα να παω σε 1680 χ 1050 οθονη πχ 22'' θυσιαζοντας το full hd ??? σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και φυσικα για το χρονο σας που αφιερωνετε στο φορουμ μας
F33L Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ζητω προκαταβολικα συγγνωμη που κανω σα γκομενα Aυτη τη στιγμη και για ακομα λιγο καιρο ειναι η καλυτερη εποχη να αλαξεις οθονη.. οποτε καλα κανεις.. Οσον αφορα τα refresh rate 2-5ms δεν θα εχει διαφορα παρα μονο για Pro-gaming se fast FPS games opws quake, εκει μονο θα πεις οτι επηρεαζει..
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Aυτη τη στιγμη και για ακομα λιγο καιρο ειναι η καλυτερη εποχη να αλαξεις οθονη.. οποτε καλα κανεις.. επειδη σκεφτομαι και γω να αλλαξω οθονη,για πιο λογο ειναι η καλυτερη εποχη??
LsPhotography Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Aυτη τη στιγμη και για ακομα λιγο καιρο ειναι η καλυτερη εποχη να αλαξεις οθονη.. οποτε καλα κανεις.. Πως γινετε τωρα που υπαρχει οικονομικη κριση να ειναι η καλη εποχη για να αλλαξουμε οθονη;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλυτερα σε full HD, απλα όπου δε τα βγαζει περα η 4850, κατεβαζεις αναλυση
wgibson Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 GEORGE MAN ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ σε ευχαριστω πολυ , ειχα καποιες αμφιβολιες γι αυτο το θεμα εντωμεταξυ ενας φιλος μου λεει οτι δινω πολλα λεφτα για οθονη αλλα δεν γαμιεται..... αντε μαγκες παω για παραγγελια...... σας ευχαριστω ολους!!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δινεις οσα χρειαζεται για να παρεις μια αξιοπρεπη μεγαλη οθονη για γενικη χρηση. Kαποιοι μαλλον ζηλευουν GEORGE MAN ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ E οχι και θεος! Κοψε κατι! Πλακα κανουμε ε
wgibson Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια εγινε μια μλκια με την παραγγελια (της LG W2361V) εμπλεξα και με την δουλεια οποτε η 17''crt ζει και βασιλευει ακομα... το διαστημα που περιμενα να eρθει και να eρθει η οθονη διαβαζα σε καποια τοπικ που ανεβαιναν οτι οταν η οθονη ειναι 22'',23'' fullhd θα φαινονται μικρα τα εικονιδια (σε office use )κλπ και στα παιχνιδια θα πεφτει το frame rate (λογω της υψηλης αναλυσης 1920 χ 1080) οποτε προτεινοταν ως καλυτερη λυση ειτε η αγορα 22'' με 1680χ1050 ειτε 24'' με 1920 χ 1080 εχω προβληματιστει γιατι λογω επαγγελματος πεφτει αρκετο γραψιμο στο Pc και απο την αλλη φοβαμαι και το <στραβωμα> στην περιπτωση μεγαλης οθονης με μικρα εικονιδια [συγχωρηστε με αν ακουγονται βλακωδεις οι ερωτησεις ] σας ευχαριστω για το χρονο σας ΥΓ συγγνωμη για τη ταλαιπωρια απλα εχω γυρισει πολλα καταστηματα πλαισιο μουλτιραμα παμπλικ και βλεπω τις οθονες να δειχνουν ολο βιντεακια ... μη μπορωντας να σχηματισω ετσι πληρη αποψη για office use ειτε για τα παιχνιδια
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168063 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Και 3 live foto να τη δεις και καλύτερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 θέμα συνήθειας είναι και τα εικονίδια και τα fonts, προφανώς αν έχεις συνηθίσει σε 17αρα με το τεράστιο 1024χ768 θα σου φανούν μικρά αλλά σε 2 βδομάδες θα το έχεις ξεπεράσει... το ότι θα πέσει το frame rate λόγο ανάλυσης είναι αυτονόητο... Νίκο το να χαμηλώσει ανάλυση είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει αν ο scaler του monitor είναι γτπ...ξεσκίζεται η ευκρίνεια και η γεωμετρία.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Νίκο το να χαμηλώσει ανάλυση είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει αν ο scaler του monitor είναι γτπ...ξεσκίζεται η ευκρίνεια και η γεωμετρία. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.Αλλά εγώ που το κατέβασα λίγο να δώ τη διαφορά δεν είδα κάτι το τραγικό.Αν και στην 1920χ1080 μια χαρά μου φαίνονται όλα! edit:Πάντως η 23άρα LG HD που παίζει πολύ σε προτάσεις την πήρε φίλος μου..καμένο πίξελ στο πρώτο μισάωρο...πάει την αλλάζει και στην δεύτερη το ίδιo...και τώρα περιμένει την 3η...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.