Προς το περιεχόμενο

πεταω την crt 17'' και παω για tft, ποια ομως???

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε BJOB με προβληματισες με αυτο το αρθρο (με ζωσανε τα φιδια...)

επειδη την οθονη αυτη την θελω κ για gaming , ειδα στο αρθρο αυτο οτι οι full hd υστερουν στο gaming , μηπως να κοιταξω σε 1680χ1050 αναλυση ???

γιατι ειμαι στο τσακ για την LG W2361

σας ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι να πας σε 1680χ1050 επιμένω για την Dell Που έδωσα πιο πάνω...

Δημοσ.

απλα πανω που ειχα αποφασισει με αυτο το review o bjob με προβληματισε

θα εχω προβλημα στα παχνιδια με full hd οθονη???

σας ευχαριστω

Δημοσ.

ζητω προκαταβολικα συγγνωμη που κανω σα γκομενα (sexism on)

και κανω bump στο τοπικ καθε λιγο και λιγακι

συνοψιζω τα ερωτηματα μου στο εξης :

το συστημα της υπογραφης μου θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα παιζοντας παιχνιδια σε αναλυση 1900χ και ανω στην lg w2361 [στην οποια εχω καταληξει]

ή καλυτερα να παω σε 1680 χ 1050 οθονη πχ 22'' θυσιαζοντας το full hd ???

σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και φυσικα για το χρονο σας που αφιερωνετε στο φορουμ μας

Δημοσ.
ζητω προκαταβολικα συγγνωμη που κανω σα γκομενα

Aυτη τη στιγμη και για ακομα λιγο καιρο ειναι η καλυτερη εποχη να αλαξεις οθονη.. οποτε καλα κανεις..

Οσον αφορα τα refresh rate 2-5ms δεν θα εχει διαφορα παρα μονο για Pro-gaming se fast FPS games opws quake, εκει μονο θα πεις οτι επηρεαζει..

Δημοσ.
Aυτη τη στιγμη και για ακομα λιγο καιρο ειναι η καλυτερη εποχη να αλαξεις οθονη.. οποτε καλα κανεις..

επειδη σκεφτομαι και γω να αλλαξω οθονη,για πιο λογο ειναι η καλυτερη εποχη??:fear::whistle:

Δημοσ.

Πως γινετε τωρα που υπαρχει οικονομικη κριση να ειναι η καλη εποχη για να αλλαξουμε οθονη; B)

Δημοσ.

GEORGE MAN ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ

σε ευχαριστω πολυ , ειχα καποιες αμφιβολιες γι αυτο το θεμα

εντωμεταξυ ενας φιλος μου λεει οτι δινω πολλα λεφτα για οθονη αλλα δεν γαμιεται.....

αντε μαγκες παω για παραγγελια......

σας ευχαριστω ολους!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δινεις οσα χρειαζεται για να παρεις μια αξιοπρεπη μεγαλη οθονη για γενικη χρηση.

Kαποιοι μαλλον ζηλευουν :P

GEORGE MAN ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ

E οχι και θεος! Κοψε κατι! :o

psinakis.jpg

Πλακα κανουμε ε :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εγινε μια μλκια με την παραγγελια (της LG W2361V) εμπλεξα και με την δουλεια οποτε η 17''crt ζει και βασιλευει ακομα...

το διαστημα που περιμενα να eρθει και να eρθει η οθονη

διαβαζα σε καποια τοπικ που ανεβαιναν οτι οταν η οθονη ειναι 22'',23'' fullhd

θα φαινονται μικρα τα εικονιδια (σε office use )κλπ και

στα παιχνιδια θα πεφτει το frame rate (λογω της υψηλης αναλυσης 1920 χ 1080)

οποτε προτεινοταν ως καλυτερη λυση ειτε η αγορα 22'' με 1680χ1050 ειτε 24'' με 1920 χ 1080

εχω προβληματιστει γιατι λογω επαγγελματος πεφτει αρκετο γραψιμο στο Pc και απο την αλλη φοβαμαι και το <στραβωμα> στην περιπτωση μεγαλης οθονης με μικρα εικονιδια [συγχωρηστε με αν ακουγονται βλακωδεις οι ερωτησεις ]

σας ευχαριστω για το χρονο σας

ΥΓ

συγγνωμη για τη ταλαιπωρια απλα εχω γυρισει πολλα καταστηματα πλαισιο μουλτιραμα παμπλικ και βλεπω τις οθονες να δειχνουν ολο βιντεακια ... μη μπορωντας να σχηματισω ετσι πληρη αποψη για office use ειτε για τα παιχνιδια

• Super Moderators
Δημοσ.

θέμα συνήθειας είναι και τα εικονίδια και τα fonts, προφανώς αν έχεις συνηθίσει σε 17αρα με το τεράστιο 1024χ768 θα σου φανούν μικρά αλλά σε 2 βδομάδες θα το έχεις ξεπεράσει...

το ότι θα πέσει το frame rate λόγο ανάλυσης είναι αυτονόητο...

Νίκο το να χαμηλώσει ανάλυση είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει αν ο scaler του monitor είναι γτπ...ξεσκίζεται η ευκρίνεια και η γεωμετρία.

Δημοσ.

Νίκο το να χαμηλώσει ανάλυση είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει αν ο scaler του monitor είναι γτπ...ξεσκίζεται η ευκρίνεια και η γεωμετρία.

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.Αλλά εγώ που το κατέβασα λίγο να δώ τη διαφορά δεν είδα κάτι το τραγικό.Αν και στην 1920χ1080 μια χαρά μου φαίνονται όλα!

edit:Πάντως η 23άρα LG HD που παίζει πολύ σε προτάσεις την πήρε φίλος μου..καμένο πίξελ στο πρώτο μισάωρο...πάει την αλλάζει και στην δεύτερη το ίδιo...και τώρα περιμένει την 3η...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...