Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φορτιστη laptop Toshiba

gdimoulas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα σημερα ο φορτιστης του λαπτοπ μου σταματησε να δουλευει.Δεν δινει ρευμα καθολου ειτε τον συνδεσω μονο του ειτε εχω και τη μπαταρια πανω.Επισης με το που τον βαζο στη πριζα κανει ενα συνεχομενο μπιπ μπιπ ηχο αρκετα χαμηλοφωνο ο οποιος προερχετε απο το κουτακι του μετασχηματιστη.To laptop ειναι το Toshiba Qosmio F50-10B.Οποιος γνωριζει κατι και θελει ας βοηθησει.Ευχαριστω

Δημοσ.
Ξαφνικα σημερα ο φορτιστης του λαπτοπ μου σταματησε να δουλευει.Δεν δινει ρευμα καθολου ειτε τον συνδεσω μονο του ειτε εχω και τη μπαταρια πανω.Επισης με το που τον βαζο στη πριζα κανει ενα συνεχομενο μπιπ μπιπ ηχο αρκετα χαμηλοφωνο ο οποιος προερχετε απο το κουτακι του μετασχηματιστη.To laptop ειναι το Toshiba Qosmio F50-10B.Οποιος γνωριζει κατι και θελει ας βοηθησει.Ευχαριστω

Έχει καεί το τροφοδοτικό (στην καλύτερη) ή έχει βράβη στο mainboard και κλείνει το τροφοδοτικό για προσταστία (το χειρότερο).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:07 ----------

εγω εχω ενα hp και η μπαταρια φορτιζει μεχρι το 70% κ σταματαει...χερει κανει τπτ?

Ναι, έχει απορυθμιστεί το "έξυπνο" κύκλωμα της μπαταρίας. Σύντομα δεν θα φορτίζει καθόλου. Κάποια μοντέλα έχουν στο bios επιλογή battery calibration που λύνει το πρόβλημα αυτό συνήθως. Αν δεν έχει τότε πρέπει να γίνει μα άλλο τρόπο σε εργαστήριο.

Δημοσ.
Έχει καεί το τροφοδοτικό (στην καλύτερη) ή έχει βράβη στο mainboard και κλείνει το τροφοδοτικό για προσταστία (το χειρότερο).

Δε νομιζω να εχει προβλημα η μητρικη γιατι το λαπτοπ με μπαταρια δουλευει κανονικα.Απλα δε φορτιζει με το φορτιστη.Τον περιεργο ηχο τον κανει με το που συνδεω το φορτιστη στη πριζα σκετο χωρις η αλλη ακρη να ειναι στο λαπτοπ οποτε και εγω μαλλον πιστευω πως καικε.Τεσπα θα τον παω αυριο εκει που το πηρα να μου τον αλλαξουν.Ευχαριστω για την απαντηση :-)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον κάηκε, έπαθα σήμερα το ίδιο ακριβώς με αυτό που περιγράφεις. Για καινούριο πάω στην αντιπροσωπεία έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...