aledjo Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ενταξει μεγαλωσα και καταλαβα οτι ισχυε μονο το "προστασια":lol: και παλι δικαιολογιες ειναι αυτα... μπορει να το πεις πιο συγκεκριμενα με τη λεξη "ασφαλεια"...
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ο MythBuster ψυχίατρος, εξηγεί: απο την σελιδα 9 : http://www.amazon.co.uk/Love-All-People-Bill-Hicks/dp/1845291115 If you are living for tomorrow, you will always be one day behind. Any organization created out of fear must create fear in order to survive. A living philosophy is not a belief - it is an act. 22 October 1986 ontopic τωρα απο μενα, παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν. δηλαδή παλιά ήμουν δυστυχισμένος και ηλίθιος.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μικρός έβλεπα τις ειδήσεις του Σταρ και νόμιζα ότι βλέπω ειδήσεις.
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ontopic τωρα απο μενα, παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν. δηλαδή παλιά ήμουν δυστυχισμένος και ηλίθιος. ετσι ετσι. τελικα καταλαβενεις οτι μονο αν εισαι καθικι και παρτακιας παιρνεις τελικα αυτο που θελεις....
aledjo Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ετσι ετσι. τελικα καταλαβενεις οτι μονο αν εισαι καθικι και παρτακιας παιρνεις τελικα αυτο που θελεις.... και στις γυναικες....
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 και στις γυναικες.... αλλος εχει τ'ονομα κι αλλος εχει την χαρη προφανως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ontopic τωρα απο μενα, παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν. +1000 δυστυχώς myth...busted
MiltoZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ετσι ετσι. τελικα καταλαβενεις οτι μονο αν εισαι καθικι και παρτακιας παιρνεις τελικα αυτο που θελεις.... Εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις, όπως και αν αυτό που νομίζεις ότι θέλεις είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά για να βελτιωθείς σαν άνθρωπος ή να ζήσεις καλύτερα. Παίζει ρόλο και τι είναι πιο σημαντικό για σένα, να πάρεις αυτό που θέλεις ή να είσαι συνεπής με τα πιστεύω σου και να τα έχεις καλά με την πάρτυ σου. Σε κάθε περίπτωση, η "μαγκιά" δεν είναι να είσαι καθίκι και παρτάκιας...
@@sos@@ Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Eγώ από μικρή είχα πιστέψει τον μύθο που έλεγε ότι η ιεραρχία είναι κάτι καλό και αν φτάσω στην κορυφή της θα είμαι άξια και ευτυχισμένη... τσ. τσ. τσ .
slygeo87 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ο slygeo87 είναι σοβαρός. Myth...busted by washcloud. =ρ
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 τα ζωα δε βλεπουν ταινιες, δεν φτιαχνουν-ακουν μουσικη και αλλα απειρα πραγματα. η μονη διασκεδαση που ξερουν ειναι το ΣΕΞ μηπως θα ηθελες να ειχες και συ μονο αυτο? Tα ζώα δεν πηδιούνται για διασκέδαση.
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Tα ζώα δεν πηδιούνται για διασκέδαση. σωστο μονο ο ανθρωπος και τα δελφινια
we_will_rise Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πολύ μικρός πίστευα πως οι γονείς μου δεν θα πεθάνουν ποτέ... ΑΡΧ_ΔΙΑ Μικρός πίστευα ότι μόνο με διάβασμα και κόπο θα φτάσω ψηλά... ΑΡΧ_ΔΙΑ Μέχρι πριν κάποιους μήνες πίστευα ότι βρήκα το άλλο μου μισό... ΑΡΧ_ΔΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.