Προς το περιεχόμενο

Insomnia Mythbusters .

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενταξει μεγαλωσα και καταλαβα οτι ισχυε μονο το "προστασια":lol:

και παλι δικαιολογιες ειναι αυτα... μπορει να το πεις πιο συγκεκριμενα με τη λεξη "ασφαλεια"...

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο MythBuster ψυχίατρος, εξηγεί:

333320.gif

απο την σελιδα 9 : http://www.amazon.co.uk/Love-All-People-Bill-Hicks/dp/1845291115

If you are living for tomorrow, you will always be one day behind. Any organization created out of fear must create fear in order to survive.

A living philosophy is not a belief - it is an act.

22 October 1986

ontopic τωρα απο μενα,

παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν. δηλαδή παλιά ήμουν δυστυχισμένος και ηλίθιος.

Δημοσ.

ontopic τωρα απο μενα,

παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν. δηλαδή παλιά ήμουν δυστυχισμένος και ηλίθιος.

ετσι ετσι. τελικα καταλαβενεις οτι μονο αν εισαι καθικι και παρτακιας παιρνεις τελικα αυτο που θελεις....

Δημοσ.
ετσι ετσι. τελικα καταλαβενεις οτι μονο αν εισαι καθικι και παρτακιας παιρνεις τελικα αυτο που θελεις....

και στις γυναικες....

• Super Moderators
Δημοσ.
ontopic τωρα απο μενα,

παλιά πίστευα ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλός με όλους και θα το εκτιμήσουν και θα στο επιτρέψουν.

+1000

δυστυχώς myth...busted

Δημοσ.

Εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις, όπως και αν αυτό που νομίζεις ότι θέλεις είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά για να βελτιωθείς σαν άνθρωπος ή να ζήσεις καλύτερα. Παίζει ρόλο και τι είναι πιο σημαντικό για σένα, να πάρεις αυτό που θέλεις ή να είσαι συνεπής με τα πιστεύω σου και να τα έχεις καλά με την πάρτυ σου.

Σε κάθε περίπτωση, η "μαγκιά" δεν είναι να είσαι καθίκι και παρτάκιας...

Δημοσ.

Eγώ από μικρή είχα πιστέψει τον μύθο που έλεγε ότι η ιεραρχία είναι κάτι καλό και αν φτάσω στην κορυφή της θα είμαι άξια και ευτυχισμένη... τσ. τσ. τσ .

Δημοσ.
τα ζωα δε βλεπουν ταινιες, δεν φτιαχνουν-ακουν μουσικη και αλλα απειρα πραγματα.

η μονη διασκεδαση που ξερουν ειναι το ΣΕΞ

μηπως θα ηθελες να ειχες και συ μονο αυτο?

Tα ζώα δεν πηδιούνται για διασκέδαση.

Δημοσ.

Πολύ μικρός πίστευα πως οι γονείς μου δεν θα πεθάνουν ποτέ... ΑΡΧ_ΔΙΑ

Μικρός πίστευα ότι μόνο με διάβασμα και κόπο θα φτάσω ψηλά... ΑΡΧ_ΔΙΑ

Μέχρι πριν κάποιους μήνες πίστευα ότι βρήκα το άλλο μου μισό... ΑΡΧ_ΔΙΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...