elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γιατί οταν το σκυλί είναι σε περίοδο ζευγαρώματος και είναι ντούρος και horny όλη μέρα έχεις 4 επιλογες 1)Να το αφήνεις να ασελγεί στο πόδι σου 2)Να του βρεις θηλυκό 3)Να του τα κόψεις,άουτς 4)Να του πάρεις αυτό που λες Μάλλον,έτσι λέω δλδ.Στο κανάλι του αργχόσχολου το ΣΚΑΙ είχα δει ότι μόνο τα δελφίνια κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πάντως εγώ στην Αυστραλία ήξερα πως έχει καγκουρώ, δεν ήξερα πως έχει και κάγκουρες. Ένας ακόμη μύθος που συντηρούσα ήταν ότι το πέρασμα των χρόνων φέρνει ωρίμανση, και βελτίωση, και συνειδητοποιώ ότι σε γενικές γραμμές φέρνει απομυθοποίηση, αφύπνιση, πισωγύρισμα, "εξειδίκευση" (εξειδικεύονται σκέψεις, επιθυμίες, στόχοι, επιδιώξεις), περισσεύει ο εγωισμός, το "ταμπούρωμα", ο κυνισμός, και γενικά αντί για κάτι "καλύτερο", προκύπτει κάτι "ισχυρότερο". Δυσάρεστες διαπιστώσεις. Περί κυνισμού: Για μένα η στωικότητα είναι το ζητούμενο (αταραξία. ( != αδιαφορία)). To ισχυροτερο και το καλυτερο δεν ερχονται σε συγκρουση, το αντιθετο. Η αφύπνιση συνοδεύεται από πισογύρισμα αλλά με τον καιρό είναι μια διαδικασία που σε πάει μπροστά. Το ταμπούρωμα και ο υπερβολικός εγωισμός είναι κακή φάση όντως.
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δηλαδή έχουμε ένα είδος "αυνανισμού" του κυνός, ο οποίος "πηδάει" ο,τι βρει πρόχειρο, με σκοπό όχι την ευχαρίστηση αλλά "να φύγουν τα πολλά" ;
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δηλαδή έχουμε ένα είδος "αυνανισμού" του κυνός, ο οποίος "πηδάει" ο,τι βρει πρόχειρο, με σκοπό όχι την ευχαρίστηση αλλά "να φύγουν τα πολλά" ; i sense a trap. (freedubus μη σου φαινεται περιεργο που ολοι αποφευγουν να σου απαντησουν)
elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αν ρωτάς εμένα i realy dont know plus i don't care,απλά σε λέω τι είδα,τώρα να κάνω search στο Google για doplhins sex δεν παίζει για να σε δώσω πηγή
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 βρε λευτεριά στον ντούμπους (πραγματικά ποτέ δεν κατάφερα να συσχετίσω το νικ σου με κάτι συγκεκριμένο ), γιατί το παιδεύεις ακόμα με τα dawgs ; Δηλαδή οκ, δεν τραβάω ζόρι ....ούτε 'σύ όμως ; Νταξ', ειπώθηκε μια μαλακία, και νομίζω ότι πάνω-κάτω την ξεκαθάρισε ο liopyr. Σε ακόμη πιο ρεζουμέ έκδοση, οι άνθρωποι (..και τα δελφίνια, ως φαίνεται ), έχουμε πολύ περισσότερη διαννόηση από τους άλλους συγκατοίκους, και σε μας η σεξουαλικότητα είναι πιο πολύ ταμτιριτιτίμ πράγμα. Μπαίνει η σκέψη στη φάση, ενώ στα τετράποδα (ας τα πούμε όλα τετράποδα, όποιος αρχίσει να ρωτάει με τις 40ποδαρούσες τί γίνεται, είναι πολύ μλκς), πάνω απ' όλα κυριαρχεί ένα ένστιχτο μαζί με τις ορμόνες, πράγματα που υπάρχουν βεβαίως και σε μας. Και σαφώς και υπάρχει ευχαρίστηση, όπως τη βρίσκουν πχ κυνηγώντας μία μπαλίτσα που θα τους πετάξεις, έτσι κι όταν απαυτώνουν, είτε κανονικά, είτε το σκρίνιο, η διαφορά είναι ότι όταν ο σκύλος τελειώνει δεν ανάβει τσιγάρο. Άλλου είδους ευχαρίστηση παίρνουν αυτά, άλλη εμείς. Ή δεν τα λέω καλά.
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δεν τραβάω ζόρι γουώς και καμία παγίδα λιοπυρ, ούτε θέλω να συσχετίσω ή αποδείξω κάτι, η απορία μου είναι αέναη, ειλικρινής και άδολη: γιατί τα σκυλιά απαυτώνουν το οτιδήποτε, είτε ζωντανό είτε άψυχο; Δε με νοιάζει αν υπάρχει ευχαρίστηση ή οχι, απλά θέλω να μάθω τι τα ωθεί, είναι ορμονικό, είναι σκόπιμο, είναι κάποια πανάρχαια κατάρα, είναι ανακλαστική αντίδραση σε κάποιο απροσδιόριστο ερέθισμα, είναι το ένστικτο; Δε νομίζω αυτό να γίνεται με κανένα αλλο ζώο, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω συναντήσει. (Αν και κάπου κυκλοφορούσε παλιά ένα βίντεο με ένα γάιδαρο σε ένα λιβάδι που κυνήγουσε να βυσματώσει έναν τύπο με κατεβασμένα βρακιά που είχε πάει να σειχέ.) Μου καρφώθηκε όμως στο μυαλό και δε θα το αφήσω έτσι, θα ρωτήσω και θα μάθω, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχω μεταμεσονύκτιες συναντήσεις κάτω από γέφυρες με ύποπτους μισότρελους κτηνίατρους και να καταδυθώ στον πηχτό μαύρο βούρκο παρακμιακών beastiality forum.
aledjo Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 παλια πιστευα οτι ολες οι γυναικες ειναι ιδιες... αλλα με τα χρονια που εζησα καταλαβα οτι εκανα λαθος! δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες....
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ...aledjo, σε λίγο θα μας πεις, ότι ούτε.........είναι. freedubus man, κατ' αρχάς το "ζόρι", ΑΝ δεν έγινα καταννοητός, εννοούσα : "μα δεν κουράζεσαι; δεν τραβάς ζόρι" Αυτό. ...Τώρα για το άλλο, (αν και είμαι κομμάτι κομμάτια και παίζει να είμαι 5-6 γνωστικά επίπεδα πιο κάτω right now, κι εσύ να περιμένεις κάτι άλλο από κάποιον άλλον και να μην το πιάνω ) εμένα μου έρχεται απλά να σου πω "ε είναι ΑΠΛΑ φυσιολογικό, όπως λέγαμε δεν έχουν τόση σκέψη, τα οδηγούν νευρώνες και ορμόνες, κι άμα είναι στα πολύ ντουζένια ό,τι βρούνε καβαλάνε, και σίγουρα είναι στο ζώο, πώς λέμε είναι στον άνθρωπο, εκεί που καίγονται πολύ δεν το πολυεξετάζουν, κι ο,τι κινείται ή και μη, εκτελείται". Να σου τονίσω επίσης ως ΚΑΙ "γατάνθρωπος", τα αιλουροειδή είναι λίγο πιο "νορμάλ" με το συγκεκριμένο, όχι όμως ότι ΚΑΙ αυτά δεν έχουν τα ό,τι να 'ναι τους. Επίσης θυμάμαι προ 25ετίας που κατείχαμε έναν κόκκορα, που είχε βαλθεί να γονιμοποιήσει μια πλαστική μπάλα που είχα, στην αυλή. Όχι, ποτέ δεν είχα κοτόπουλα που τα μπίσταγα κάτω κι αυτά επιστρέφαν πάνω - το γούστο του όμως το έκανε ο προηγούμενος κύριος. Κι αν αυτά ακόμη δε σε πείσανε, τσέκαρε πχ κι εδώ, γιατί σιχαίνομαι την ιδέα να τρέχεις στις νύχτες να συναντηθείς με άγνωστους χτηνιάτρους, κάτω από σκοτεινές γέφυρες ή σε beastiality forums - είσαι πιο χρήσιμος σ' αυτό το φόρουμ, γιατί καμμιά φορά μας ξεφεύγει ο απάλευτος και χρειαζόμαστε χέρια για το μάζεμα. Και να πηγαίνεις πιο συχνά youtube, και να ντύνεσαι τα βράδια, και τελικώς όχι δεν είναι θέμα μόνο των σκύλων.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Απάντηση Νο 6 http://wiki.answers.com/Q/Do_animals_also_experience_an_orgasm Υπάρχουν και άλλοι Omni εκτός κι αν είναι ο ίδιος.Βέβαια έχω ακούσει και χειρότερα από ένα φίλο που πίστευε πως τα θηλαστικά γενούν από τον πρωκτό....
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Κι αν αυτά ακόμη δε σε πείσανε, τσέκαρε πχ κι εδώ Εντάξει γουός, πείστηκα, πείστηκα! Χαχαχαχα κερνάει την αρβύλα αχαχαχα και με τη γλώσσα έξω ο γκουζγκούνης με το καβούκι. Ρε το σατύρι το χελώνι.
aledjo Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 οπως λετε ο σκοπος ειναι η αναπαραγωγη! http://www.youtube.com/watch?v=y6orRMJH9aY και καποιος μιλησε για παρτ..ζες
pappous_soulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Κι αν αυτά ακόμη δε σε πείσανε, τσέκαρε πχ κι εδώ κίνκι λιλ φέλα
sheik Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Mικρος πιστευα πως οι γυναικες κατουρουν και χεζουν απο τον κωλο...αλλα φευ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.