Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη σε λαπτοπ

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
60 ευρώ μόνο η λάμπα; Ήμαρτον. Προτιμώ να το τρυπήσω και να βάλω ένα λαμπατέρ από πίσω...

Προσπάθησε πρώτα να αλλάξεις backlight..... H "λάμπα" δεν είναι από πίσω αλλά μέσα στην οθόνη. Καλή ιδέα πάντως και σίγουρα οικονομικότερη!

Δημοσ.

Ξέρω που είναι το backlight, και μου είναι εύκολο να το αλλάξω. Όταν στο εξωτερικό την βρίσκω 10 ευρώ, είναι κοροιδία να δώσω 60. Σε ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Το backlight και το inverter είναι ίδιο σε όλους τους υπολογιστές ή κάθε ένας έχει διαφορετικό?Δηλαδή υπάρχει για το κάθε μοντέλο?Επίσης πως ξεχωρίζεις αν φταίει το inverter ή το backlight?

Δημοσ.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Το backlight και το inverter είναι ίδιο σε όλους τους υπολογιστές ή κάθε ένας έχει διαφορετικό?Δηλαδή υπάρχει για το κάθε μοντέλο?Επίσης πως ξεχωρίζεις αν φταίει το inverter ή το backlight?

Δεν είναι τα ίδια για όλους τους υπολογιστές, ούτε το inverter, πόσο μάλλον το backlight που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μέγεθος της οθόνης. Για inverter που έψαξα εγώ, αυτό που χρησιμοποιούσε η οθόνη του συγκεκριμένου φορητού, έχει χρησιμοποιηθεί και σε πολλά άλλα μοντέλα. Επίσης ένα backlight για 15,4" οθόνη πιστεύω κάνει για όλες τις οθόνες με την ίδια διαγώνιο. Πες για τι λαπτοπ θες να σου βρω αν δεν έχεις βρει. Συνήθως πρόβλημα παρουσιάζει το inverter. H οθόνη σου λειτουργεί σίγουρα; Φώτησέ τη με εξωτερικό φωτισμό να δεις αν το πάνελ δουλεύει την ώρα που είναι αναμμένος ο υπολογιστής. Επίσης αν μπορέσεις, σύνδεσε τον σε εξωτερική οθόνη να σιγουρέψεις και την κάρτα γραφικών σου. Πάντως, δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για να δεις πιο από τα δύο δεν δουλεύει. Νομίζω μόνο με δοκιμή για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί το καλοκαίρι που είχα ακόμα εγγύηση . Η οθόνη δουλευε οκ Κατα διαστήματα όμως τρεμόπαιζε λίγο ο φωτισμός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...