kiss11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γεια σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.... Χθες αγορά έναν υπολογιστή HTPC μεταχειρισμένο, σε άριστη κατάσταση με τα XP αυτά ήθελα (αποφεύγω τα vista), και τον πήγα στο σπίτι μου του έβαλα κάποια προγραμματακια όπως το nero, το rar και αφού ασχολήθηκα αν τρέχουν κλπ (όντως έτρεχαν τέλεια) το έκλεισα κανονικά και το πρωί που πήγα να το ξανά ανοίξω. δεν άνοιγε καθόλου ή οθόνη!!! και συνεπώς δεν ξέρω τι έκανε....Έδειχνε οτι άνοιγε, άνοιγαν τα λαμπάκια του κλπ.ο δίσκος έτρεχε κλπ όπως κανονικά δουλεύει, αλλά η οθόνη το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν άναβαν!!!!! Αναγκάστηκα να το κλείσω από πίσω από το τροφοδοτικό. Τον πήγα σε μια άλλη οθόνη (αλλου υπολογιστή) που και εκεί το ίδιο έκανε, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ!. Τι φταίει, φίλοι μου γιατί έχω τρελαθεί. Είμαι σε διαφορετική πόλη από αυτόν που το πήρα και δεν ξέρω τι να κανω; Να τον πάω στον τεχνικό;;; Μέχρι το βράδυ δούλευε τέλεια και τον έκλεισα κανονικά. σήμερα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Μια βοήθεια σας παρακαλώ;;;;;
kiss11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Το καλώδιο της οθόνης κούμπωσε καλά.(Αλλωστε χθες ο υπολογιστής έπαιζε κανονικά) Σήμερα ΤΙΠΟΤΑ και σε δυο οθόνες και το ίδιο κανει με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Σαν να έιναι νεκρά!!! λέω να ανοίξω τον υπολογιστή μήπως η ram κάπου δεν πατάει καλά;;;;;.... Αν εξακολουθούν να υπάρχει αυτό το πρόβλημα τι γίνεται;;;; Τι πρέπει να αλλάξω;;;; και τι να αγοράσω;;;; κάποια πρόταση;;;;; και πόσο περίπου "χοντρά" θα στοιχίσουν;;;;;;
mech5107 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πες μας μερικές πληροφορίες για το hardware σου. Κάνε ένα clear cmos
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αν συνδεσεις και αναψεις ηχεια ακουγεται ο ηχος των windows? (εστω και χωρις να δειχνει κατι)
mvaggel Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μήπως πρέπει ο υπολογιστής να συνηθίσει το χώρο? Όπως ειπώθηκε ήδη, clear cmos. Αν πάλι δε παίξει, ξύλωμα όλα, ξεκινάς με τα βασικά (MB,CPU,GPU,1 RAM, άντε και το τροφοδοτικό(χατιρικά )), και αν παίξει αρχίζεις και προσθέτεις ένα ένα τα υπόλοιπα, μέχρι να βρεις ποιο είναι αυτό που τον κολλάει. Αν δε παίξει και με τα βασικά, τουλάχιστον ξέρεις ότι φταίει ένα από τα 4.
slygeo87 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πάντως επειδή μου έχει ξανα τύχει παρόμοιο περιστατικό, έφταιγε η οθόνη τελικά παρόλο που είχε ρεύμα. =ρ Δοκίμασε και αυτό που σου λέω σε καμιά παλιά crt αν έχεις, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
kiss11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μετά από πολλές ώρες προσπάθεια (δεν ξέρω και πολλά από αυτά) ΔΟΥΛΕΨΕ! το πήρα προσεκτικά το τον έβαλα άλλο σε άλλο σπίτι αλλά δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ!!!! Έβαζα έβγαζα τα καλώδια του και μετά από τα πολλά αφού φύσηξα δυνατά το καλώδιο (την υποδοχή της οθόνης) και το έβαλα......ΠΗΡΕ μπροστά!!!! κάθισα του πέρασα ένα αντιβαριους (το avg το σεκιουριτι) και κάποια άλλα προγραματακια. )οχι παιχνίδια (έχει μόνο ένα ποδοσφαιρακι και τίποτα άλλο) και καθώς του είπα στο άντιβαριους να κλείσει και να ξανανοίξει ο υπολογιστής......αυτό ήταν! Πείσμωσε και δεν άνοιγε!!! άνοιγαν τα φωτάκια του έδειχνε ο δίσκος γύριζε και μέχρι εκεί....αναγκάστηκα και τον έσβησα από τον τροφοδοτικό!!!! Τι να κανω;;;; Υπάρχει περιπτώσει εκεί που δέχεται το βύσμα της οθόνης να έιναι προβληματικό;;;; Αν ναι, τι να κανω;;;; τι αλλάζει σε αυτό το σύστημα. και πόσο "περίπου" θα μου στοιχίσει να το πάω στον τεχνικό....... Μια μικρή βοήθεια μπορείτε να μου πείτε;;;;;;
mvaggel Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ένα τηλέφωνο τον πωλητή τον πήρες? Μήπως του έχει ξανατύχει και ξέρει τι φταίει?
kiss11 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Προσπάθησα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές (βαλε-βγάλε ) το καλώδιο οθόνης με την κάρτα γραφικών και από τα 100 πχ 2-3 φορές άνοιξε!!!! Έχω αυτά…. Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz Τι με συμβουλεύεται να αλλάξω λογικά δεν πατάει καλά το βύσμα όσο και αν το σπρώξω. Σε άλλους υπολογιστές η οθόνη ανοίγει ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Μόνο σε αυτόν…. Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι;;;;; Τι να αλλάξω και τι να πάρω (έστω λίγο καλύτερο και σε επιδόσεις)… Κάποια πρόταση;;;; Είναι εξωφρενικό καινούριο (μεταχειρισμένο αλλά πολύ άψογο) μηχάνημα να παρουσιάζεται τετοιο πρόβλημα…. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ---------- δεν μπορώ να αλλάξω το καλώδιο σύνδεσης της οθόνης γιατί απλά έιναι ενσωματωμένο στις οθόνες. Έχω 2 οθόνες και στα δυο το ίδιο κανει........ Σήμερα άνοιξε κανονικά.....όμως φοβάμαι να το βγάλω από την οθόνη γιατί θα μου κανει τα ίδια τρελά πράγματα..... Δεν έιναι όμως λύση αυτή γιατί θελω να το μεταφέρω...... Τι μου συμβουλευτεί να κανω;;;; να το πάω στον τεχνικό;;;; Πόσο περίπου θα μου πάρει;;; (χοντρά έτσι για να έχω μια εικόνα....) Έχω πελαγώσει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.