Προς το περιεχόμενο

Digitizer για Photoshop & CorelDraw

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό , λόγω αναδουλειάς , κάθομαι στο pc του γραφείου και παίζω με

το Photoshop και το CorelDraw.

Ταυτόχρονα διαβάζω και κάποια περιοδικά και βιβλία που μου έχουν δώσει φίλοι σχετικά με τα προγράμματα αυτά. Θα πρέπει να πω ότι είμαι τελείως άσχετος και μόλις μαθαίνω κάποια πρώτα βασικά πράγματα , τα οποία σε γνώστες θα φαίνονται τουλάχιστον γελοία.

Βλέπω ότι σε όλα τα περιοδικά και βιβλία , προτείνουν οι συγγραφείς ότι για να κάνεις "αποτελεσματική" δουλειά , χρειάζεσαι ταμπλό με γραφίδα , το λεγόμενο digitizer.

Αυτό εδώ που βλέπω στο Πλαίσιο θα κάνει δουλειά ή πρέπει να δώσει κανείς 200€+ αν θέλει να μπει στο χορό;

Βλέπω ότι τη συγκεκριμένη μάρκα χρησιμοποιούν οι συγγραφείς των άρθρων στο Photoshop User Magazine και στο Photoshop Creative UK.

Όσοι ασχολείστε με το θέμα , τι γνώμη έχετε ?

Δημοσ.

Να το κάνεις τι το digitizer?

Εγώ έμαθα να δουλεύω το photoshop στο pc και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου χωρίς καν να ξέρω τι είναι αυτό το digitizer...

Δημοσ.

Εγώ εδώ και 2 μήνες έχω αυτη και είμαι πoλύ ευχαριστημένος:

TRUST TB-7300 WIDE SCREEN DESIGN TABLET

Ένας φίλος επαγγελματίας γραφίστας που την είδε μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερη από την wacom με την οποία δουλεύει αυτός.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ανάλογα με τα πράγματα που κάνεις,μπορεί να μη σου χρειαστεί και ποτέ.Από την άλλη μπορεί να σου ανοίξει νέους ορίζοντες,ειδικότερα αν θέλεις να ασχοληθείς με τεχνικές ζωγραφικής.Εμένα με βολεύει πολύ όταν δουλεύω με μάσκες και όταν χρειάζεται να ζωγραφίσω λεπτομερειούλες, κυρίως σε retouch για πορτραίτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...