Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέα κάρτα γραφικών.

angmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και η 8800gt μας άφησε για τόπους άλλους (πάτο της θάλασσας βαμμένη μπλέ) θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω ανάμεσα σε 2 κάρτες γραφικών που σκέφτομαι για αντικαταστάτες. Η μία είναι αυτή (ίσως να σκεφτώ και την έκδοση με 1gb ram) και η άλλη αυτή.

To budget είναι αυτό και δεν θέλω ατι γιατί οι drivers του linux δεν την παλεύουν μια. Αν υπάρχει άλλη πρόταση την ακούω ευχαρίστως.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια και η 8800gt μας άφησε για τόπους άλλους (πάτο της θάλασσας βαμμένη μπλέ) θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω ανάμεσα σε 2 κάρτες γραφικών που σκέφτομαι για αντικαταστάτες. Η μία είναι αυτή (ίσως να σκεφτώ και την έκδοση με 1gb ram) και η άλλη αυτή.

To budget είναι αυτό και δεν θέλω ατι γιατί οι drivers του linux δεν την παλεύουν μια. Αν υπάρχει άλλη πρόταση την ακούω ευχαρίστως.

Aπο αυτες τις 2 πανε σε 250...

Δημοσ.

Thanx για την πρώτη γνώμη, κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι η κατανάλωση ρεύματος των δύο καρτών, έχω αυτό το τροφοδοτικό και μέχρι τώρα με την 8800gt ήταν όλα κυριλέ (c2d 4600, 4x1gb ram, 1 hdd, 1 dvdrw τραβάνε ρεύμα τώρα), παίζει να μή φτάσει για κάποια από τις 2;

Δημοσ.

ποια διανομη εχεις;

στο ubuntu δουλευει μια χαρα παντως η 4670 μου...πληροφοριακα:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ----------

α και να ρωτησω κατι αλλο μιας που ειπατε για 4770...καπου διαβασα

4830>4770>4670....ισχυει;

Δημοσ.
αλλα κατωτερη απο 4850 σωστα;

4850>4770>4830>4670.

Η 4830 θα αντικατασταθει απο την 4770. περιμενω να δω καποιες τιμες να πεφτουν.

το μονο μειoνεκτημα της 4770 ειναι η ψηλη IDLE καταναλωση σαν της 4830, ελπιζω να το

διορθωσουν αυτο στο μελλον (ισως με drivers). αλλα στα ψηλα δεν εχει αντιπαλο :)

Δημοσ.
ποια διανομη εχεις;

στο ubuntu δουλευει μια χαρα παντως η 4670 μου...πληροφοριακα:-)

Ubuntu κι εδώ αλλά από αυτά που διαβάζω και από την εμπειρία που έχω με διάφορες ΑΤΙ μέχρι την 3650 τα πράματα δεν ήταν και τόσο καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...