CamClone Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ εδω και ωρα ειναι ενα συστημα πολυπλεξιας οπτικης ινας του ΟΤΕ που ενωνει ΚΡΗΤΗ με ΣΥΡΟ κ ΑΘΗΝΑ! Εχουν πεσει στο Ηρακλειο ΑΤΜ τραπεζων , ΟΤΕΝΕΤ, FORTHnet μεσω ΟΤΕ , και σχεδον ολοι οι ISPs που περνανε μεσω ΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ των FORTHnet, TELLAS, HOL , δεν εχουν επηρεαστει διοτι χρησιμοποιουν οπτικες ινες της MedNAUTILUS απο Κρητη προις Αθηνα και οχι του ΟΤΕ. Χαος στο Νησι..........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 αλί αλί και τρισαλί! πυκνοί καπνοί... υπομονή θα φτιαχτεί, συμβαίνουν και στις "καλύτερες" οικογένειες (γμτ δεν θυμάμαι την ραδιοφωνική διαφήμιση του ΟΤΕ)
firewalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δολιοφθορά είναι. αυτών που θέλουν ανεξάρτητη τη Κρήτη και ελεύθερους τους κατηγορούμενους των Ζωνιανών (είναι και η δίκη τώρα).
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Πάντα είχα την απορία, η σύνδεση με τα νησιά γίνεται με καλώδια ή δορυφορίκά? Μου φαίνεται ακραίο να έχει καλώδια μέσα στην θάλασσα τόσα km.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εδώ υπάρχουν καλώδια που "διασχίζουν" τον Ατλαντικό, μέχρι την Κρήτη σου φαίνεται ακραίο?
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εδώ υπάρχουν καλώδια που "διασχίζουν" τον Ατλαντικό, μέχρι την Κρήτη σου φαίνεται ακραίο? Αντε ρε σοβαρά? Καλά δεν έχει τεράστιο κόστος και δεν χαλάνε εύκολα και δεν έχουν μεγάλο κόστος επισκευής και συντήρησης? Πολύ πρωτόγονο μου φαίνεται, γιατί δεν χρησιμοποιούν δορυφόρους?
vaso7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Και έλεγα και εγώ γιατί στα καλά καθούμενα δεν είχα σύνδεση. Φτου φτου σχετικά νωρίς επανήλθε. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα.
dark_banishing Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εννοείται ότι η σύνδεση δεν γίνεται δορυφορικά. Το συγκεκριμένο καλώδιο έχει κοπεί άλλες δυο φορές πάντως τα τελευταία χρόνια, είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 προφανώς το κόστος είναι μεγάλο, αλλά έχει περισσότερη σιγουριά και bandwidth από ότι ένας δορυφόρος αν θυμάμαι καλά...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Πολύ πρωτόγονο μου φαίνεται, γιατί δεν χρησιμοποιούν δορυφόρους? Mαλλον εκει ειναι που θα παει το κοστος στο Θεο
aghahowa Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 έσπασα το κεφαλι μου να δω τι φταει παλι καλα αποκαταστάθηκε γρήγορα
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 προφανώς το κόστος είναι μεγάλο, αλλά έχει περισσότερη σιγουριά και bandwidth από ότι ένας δορυφόρος αν θυμάμαι καλά... μαλιστα ...
jason_rethymno Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Και σε μένα έπεσε το Ιντερνετ(Ρέθυμνο μένω) Και προσπαθούσα να δώ τι φταίει.Αναβόσβηνα router άλλαζα τα καλωδια.Τιποτα.Τελικά ήταν Γενικό το πρόβλημα. Πάλι κάλα τώρα έφτιαξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.