Προς το περιεχόμενο

Έπεσε όλη η Κρήτη! ΑΤΜ, τραπεζες, Ιντερνετ, τα πάντα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ εδω και ωρα ειναι ενα συστημα πολυπλεξιας οπτικης ινας του ΟΤΕ που ενωνει ΚΡΗΤΗ με ΣΥΡΟ κ ΑΘΗΝΑ!

Εχουν πεσει στο Ηρακλειο ΑΤΜ τραπεζων , ΟΤΕΝΕΤ, FORTHnet μεσω ΟΤΕ , και σχεδον ολοι οι ISPs που περνανε μεσω ΟΤΕ

ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ των FORTHnet, TELLAS, HOL , δεν εχουν επηρεαστει διοτι χρησιμοποιουν οπτικες ινες της MedNAUTILUS απο Κρητη προις Αθηνα και οχι του ΟΤΕ.

Χαος στο Νησι..........

• Super Moderators
Δημοσ.

αλί αλί και τρισαλί! πυκνοί καπνοί...

υπομονή θα φτιαχτεί, συμβαίνουν και στις "καλύτερες" οικογένειες :P

(γμτ δεν θυμάμαι την ραδιοφωνική διαφήμιση του ΟΤΕ)

Δημοσ.

Δολιοφθορά είναι. αυτών που θέλουν ανεξάρτητη τη Κρήτη και ελεύθερους τους κατηγορούμενους των Ζωνιανών (είναι και η δίκη τώρα).

Δημοσ.

Πάντα είχα την απορία, η σύνδεση με τα νησιά γίνεται με καλώδια ή δορυφορίκά? Μου φαίνεται ακραίο να έχει καλώδια μέσα στην θάλασσα τόσα km.

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ υπάρχουν καλώδια που "διασχίζουν" τον Ατλαντικό, μέχρι την Κρήτη σου φαίνεται ακραίο? :P

Δημοσ.
εδώ υπάρχουν καλώδια που "διασχίζουν" τον Ατλαντικό, μέχρι την Κρήτη σου φαίνεται ακραίο? :P

Αντε ρε σοβαρά? Καλά δεν έχει τεράστιο κόστος και δεν χαλάνε εύκολα και δεν έχουν μεγάλο κόστος επισκευής και συντήρησης?

Πολύ πρωτόγονο μου φαίνεται, γιατί δεν χρησιμοποιούν δορυφόρους?

Δημοσ.

Και έλεγα και εγώ γιατί στα καλά καθούμενα δεν είχα σύνδεση. Φτου φτου σχετικά νωρίς επανήλθε. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι η σύνδεση δεν γίνεται δορυφορικά.

Το συγκεκριμένο καλώδιο έχει κοπεί άλλες δυο φορές πάντως τα τελευταία χρόνια, είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς το κόστος είναι μεγάλο, αλλά έχει περισσότερη σιγουριά και bandwidth από ότι ένας δορυφόρος αν θυμάμαι καλά...

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ πρωτόγονο μου φαίνεται, γιατί δεν χρησιμοποιούν δορυφόρους?

Mαλλον εκει ειναι που θα παει το κοστος στο Θεο:rolleyes:

Δημοσ.

Και σε μένα έπεσε το Ιντερνετ(Ρέθυμνο μένω)

Και προσπαθούσα να δώ τι φταίει.Αναβόσβηνα router άλλαζα τα καλωδια.Τιποτα.Τελικά ήταν Γενικό το πρόβλημα.

Πάλι κάλα τώρα έφτιαξε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...