ItsToasted Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Γιατι Sat net θα εχεις 1κ ms μονο και μονο απο το link πομπου δεκτη Γιατι θα επηρεάζετε απο τις καιρικες συνθηκες Γιατι δεν νομιζω να υπαρχει satlink στις ταξης των 10δων Gbit Και τελος γιατι το δορυφορικο bw κοστιζει παααααρα πολλα λεφτα
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 an κανει καποιος τον δορυφορο τοσο γρηγορο και με τοσο bandwidth οσο η οπτικη μετα του αξιζει μια θεση στον παραδεισο.βρε παιδια εδω ο hellas sat εχει 600 Ms ping αν θυμαμε καλα.
katsikoula Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 παιδια εδω η ΔΕΗ περναει καλωδια ρευματος μεσα απο την θαλασσα. το θεμα ομως ποιο ειναι???...οτι η ΔΕΗ περναει 2 καλωδια ωστε αν κοπει το ενα να λειτουργησει κατευθειαν το αλλο σαν εφεδρικο μεχρι να φτιαξουν το πρωτο. δεν μπορει να κανει το ιδιο κ ο ΟΤΕ???
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 συνηθως υπαρχουν και αναπληρωματικα αλλα καποιος θα πρεπει να δρομολογησει και την κινηση απο εκει.μου θυμιζει ενα τοπικ που λενε οτι εκοψαν την οπτικη ινα του οτε προς πχ τον ταδε νομο και οτι δρομολογησαν την κινηση εναλακτικα αλλα οτι και καπου σε προς καποιο αλλο νομο εκοψαν και την εναλακτικη ινα.που στα αυτια μου ακουγεται.το 2007 μας εκοψαν την οπτικη ινα αλλα δεν πηγε κανεις να την φτιαξει και μεπαιζαμε για κανα χρονο με την εναλακτικη μεχρι που κοπηκε και αυτη το 2008 και ειπαμε τελικα να της φτιαξουμε και τις 2
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Πάντα είχα την απορία, η σύνδεση με τα νησιά γίνεται με καλώδια ή δορυφορίκά? Μου φαίνεται ακραίο να έχει καλώδια μέσα στην θάλασσα τόσα km. To ίδιο ισχύει και για τα καλώδια HVDC/HVAC για μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας (υπάρχουν αντίστοιχοι χάρτες). Το κόστος τόσο του καλωδίου (επιπλέον στρώματα για μηχανική αντοχή και διάβρωση σε σχέση με τα υπόγεια καλώδια) όσο και της εγκατάστασης (τα πλοία που τα στρώνουν δεν είναι κρις-κραφτ, άλλα πάνε "σημειωτόν" για να μην σπάσει το καλώδιο) είναι μεγάλα, άλλα η wired σύνδεση είναι προς το παρόν η μόνη αξιόπιστη μορφή σύνδεσης για μεταφορά δεδομένων και ενέργειας. Ειδικά στον τομέα της ενέργειας, είναι μονόδρομος.
venejo Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σήμερα ρε παιδιά στα Χανιά, Δικαστήρια το πράγμα είναι μαύρα χάλια. Σεεεεεερνεται. Μιλάμε για άντε ~20kb ούτε η σελίδα της forthnet δεν ανοίγει. Κρίμα και τον ελληνικό κόμβο και όλα..... Κοινώς απογοήτευση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν είσαι στο ιδιόκτητο της Forthnet δεν έχει σχέση το σημερινή πτώση ταχύτητας με το topic αν δεν είσαι στο ιδιόκτητο τότε δεν φταίει η Forthnet
venejo Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν είσαι στο ιδιόκτητο της Forthnet δεν έχει σχέση το σημερινή πτώση ταχύτητας με το topic Επειδή ισχύει το πρώτο και δεν είδα κάτι στα άλλα τόπικς, ξέρουμε κάτι??? Τους έστειλα ένα ξεσιγυρισμένο e-mail τώρα το πότε.... αν και ξεκούνησε λίγο η σύνδεση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 η Forthnet δυστυχώς έχει εδώ και πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό πρόβλημα στην Κρήτη
CyberCr33p Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 η Forthnet δυστυχώς έχει εδώ και πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό πρόβλημα στην Κρήτη 8 μήνες ακριβώς
Twisted_Wicked Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Α εγω δεν εχω κανενα προβλημα πλεον με την forthnet στο ηρακλειο... Πηγα στην hol και ηρεμησα :lol: :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:16 ---------- Wtf?!?Ειπα κακο λογο για την forthnet και μολις εκανε εναν μικρο σεισμο,εχουν τον μητσοτακη στο payroll τους?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.