million_voices Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ποιος στο ειπε αυτο....? πιασε κανα ποπ κορν γιατι χανομαστε
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ποιος στο ειπε αυτο....? μια γυναικα μπορει να κανει σεξ με 30 αντρες σε μια μερα. εσυ μπορεις να κανεις σεξ με 30 γυναικες σε μια μερα?
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 μια γυναικα μπορει να κανει σεξ με 30 αντρες σε μια μερα. εσυ μπορεις να κανεις σεξ με 30 γυναικες σε μια μερα? χωρις να τελειωσω ναι.Απλα το μυαλο θα ειναι αλλου..... lol....μπορει μια γυναικα να τελειωσει 30 φορες την ημερα...? Αν βρειτε .....την θελω..!:lol:
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 χωρις να τελειωσω ναι.Απλα το μυαλο θα ειναι αλλου..... lol....μπορει μια γυναικα να τελειωσει 30 φορες την ημερα...? Αν βρειτε .....την θελω..!:lol: κανε παρεα μαζι της http://www.erotorama.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=855&Itemid=27
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 κανε παρεα μαζι της http://www.erotorama.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=855&Itemid=27 Address Not Found:p:p
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις; Γιατί η βαρυτική δύναμη δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα.. θελετε κι'αλλα να σας πω?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Θελω να παρακαλεσω τους mods να μην το κλεισουν. Εχει πλακα. Δεν ειναι βαρετο σαν το offtopic.
V for Vagelis Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 θελετε κι'αλλα να σας πω? Και η πιο εύκολη εξήγηση ποιά είναι; Οτι τοποθέτησαν εξωγήινοι ένα μαγνήτη στο κέντρο της γης, ο οποίος έλκει οποιαδήποτε μορφή ύλης; Και είπαν ας βάλουμε έναν και στο φεγγάρι και στον ήλιο και σε όλα τα σωματίδια του σύμπαντος...
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Aρχιζει και αποκτα επικες διαστασεις το θεμα... Μηπως και οι πλανητες μεταξυ τους ειναι συνδεδεμενοι με wifi...?
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Και η πιο εύκολη εξήγηση ποιά είναι; Οτι τοποθέτησαν εξωγήινοι ένα μαγνήτη στο κέντρο της γης, ο οποίος έλκει οποιαδήποτε μορφή ύλης; Και είπαν ας βάλουμε έναν και στο φεγγάρι και στον ήλιο και σε όλα τα σωματίδια του σύμπαντος... δεν ειμαι εδω για να δωσω απαντησεις. ειμαι εδω για να κανω ερωτησεις για να αποδειξω οτι οι θεωριες-νομοι που πιστευουν πολλοι, δε μπορουν να απαντησουν στις ερωτησεις που κανω εγω. αρα αφου δε μπορουν να απαντησουν τοτε δεν ισχυουν! εχω απαντησει ηδη....
katz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Η βαρυτητα μια χαρα εχει αποδειχθει σου προτεινω το βιβλιο "μαυρες τρυπες,συμπαντα βρεφη, και αλλα δοκιμια" του χοκινγκ που διαβασα προσφατα. Και γι αυτο που ειπες πριν οτι αν πεφταμε απο ταρατσες θα βγαζαμε φτερα,ειναι πολυ πιθανον αυτον να γινοταν αν καποιοι το εκαναν αυτο και οι απογονοι τους επι 5.000.000 χρονια πολυ πιθανο να αποκτουσαν φτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.