Προς το περιεχόμενο

Συνδεση adsl με στικακι και προαγορασμανο χρονο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τετοια συνδεση (δεν ξερω το ακριβες της ονομα ) για φορητο με usb στικακι και προαγορασμενο χρονο συνδεσης χωρις συμβολαια και παγια για περιστασιακη χρηση ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

με προαγορασμενο χρονο δεν εχω δει.με σταθερο παγιο πχ για 5 giga το μηνα ναι υπαρχει.αλλα δεν εχω ακουσει τιποατ για προαγορασμενο.στις παλιες καρτες που ηταν gprs ηξερα οτι μπορουσες να βαλεις μεσα οτι καρτα sim ηθελες οποτε χρεωνοσουν με τις εκαστοτε χρεωσεις ειτε καρτοκινητου ειτε συνδεσης που ειχες.αλλα και εκεινα δεν ξερω ποσο συμφερουν.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να μεταφερονται επομενο μηνα.και 30 megabyte δεν ειναι πολλα.αναλογως βεβεα γιατι το θες και ποσες φορες τον μηνα θα μπενεις.

Δημοσ.

Εμενα θα με ενδιεφερε να μπαινω απο τον φορητο max 10-15 μερες τον χρονο για σερφαρισμα μονο χωρις τηλεφωνικη γραμμη.

Εχω μια καρτα wind adsm αλλα οι ταχυτητες ειναι κατω και απο pstn οταν δεν υπαρχει σημα 3G.

Δημοσ.
αυτιο με την ταχυτητα θα το εχεις προβλημα ετσι και αλλιως.

Αν ειναι ετσι να μας λειπει......Ευχαριστω.

Με adsm στην Αττικη δοκιμασα να κατεβασω και επιασα τα 40ΚΒ /sec.

Δημοσ.

αν δεν πιανει 3g τοτε εισαι σαν 56 κ modem.ξερεις ποσους εχωδει που εχουν παρει τετοια προγραμματα και θελουν να τα εχουν σπιτι και δεν πιανουν 3g με τιποτα και τελικα τα γυρνανε σπιτι.εδωστα μισα σπιτια δεν πιανει καν το κινητο αντε να πιασει 3g

Δημοσ.
ξερεις ποσους εχωδει που εχουν παρει τετοια προγραμματα και θελουν να τα εχουν σπιτι

Ειναι δυνατον αν εχεις μονιμη κατοικια και δυνατοτητα για adsl να παρεις τετοιο μαραφετακι ???? Εντελως ασυμφορο και προβληματικο θα το ελεγα.Εχω μια ανηψια φοιτητρια στην Κρητη και κατοικια Αθηνα και εχει τετοιο και της βγαινει 80 ευρω τον μηνα. Πολυ παραπανω απο οτι θα στοιχιζαν δυο adsl γραμμες με απεριοριστα αστικα , υπεραστικα κλπ.

Δημοσ.

σωστα τα λες αλλα ελα που μερικοι δεν περιμενουν για adslkai pane και περνουν αυτο για να μπενουν facebook και τετοια.και βεβεα οπως ειπαμε το σημα μεσα στο σπιτι ειναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...