Προς το περιεχόμενο

Live camera μέσω internet

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω σε εναν χώρο(κατάστημα) εγκαταστήσει δύο κάμερες για την παρακολούθηση οι οποίες είναι συνδεμένες με τον υπολογιστή και θέλώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να τις δώ απο μακριά μέσω ιντερνετ απο άλλο υπολογιστή.

Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που πατούσες μια διεύθηνση στον browser και έβλεπες την κάμερα που είχες βάλει. Υπάρχει κάτι τέτεοιο???

Δημοσ.
Καλημέρα,

Έχω σε εναν χώρο(κατάστημα) εγκαταστήσει δύο κάμερες για την παρακολούθηση οι οποίες είναι συνδεμένες με τον υπολογιστή και θέλώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να τις δώ απο μακριά μέσω ιντερνετ απο άλλο υπολογιστή.

Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που πατούσες μια διεύθηνση στον browser και έβλεπες την κάμερα που είχες βάλει. Υπάρχει κάτι τέτεοιο???

webcamxp λέγεται το προγραμμα

Δημοσ.
webcamxp λέγεται το προγραμμα

Το έχω εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να δώ live την κάμερα μέσω του ιντερνετ απο την διαύθηνση που μου δίνει...

Δημοσ.
Το έχω εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να δώ live την κάμερα μέσω του ιντερνετ απο την διαύθηνση που μου δίνει...

έχεις ανοίξει τις πόρτες στο router?

Δημοσ.
έχεις ανοίξει τις πόρτες στο router?

Τις εχω ανοίξει αλλα τίποτα. Πρέπει να κάνω και κάποια ρύθμηση απο το πρόγραμμα μέσα???

Δημοσ.
Τις εχω ανοίξει αλλα τίποτα. Πρέπει να κάνω και κάποια ρύθμηση απο το πρόγραμμα μέσα???

Μέσα από το πρόγραμμα πρέπει εκεί που λέει broadcast να βάλεις την ip που έχεις μαζί με τη θύρα που έχεις ανοίξει (στη μορφή ip : port). Επειδή όμως η ip αλλάζει τακτικά, καλό θα ήταν να αποκτήσεις ένα σταθερό domain μέσα από το dyndns.com και να βάλεις το domain : port αντί για ip : port στο πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...