cave_man Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν ανοίγει το laptop Λοιπόν εχω το έξεις πρόβλημα με το laptop Πατάς το κουμπί να ανοίξει, βγάζει την οθόνη που πάει να μπει στο bios και μετά με μαυρίζει την οθόνη και δεν κάνει τπτ….. τι να κάνω….? εχω windows xp
carib Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τι υπολογιστή έχεις? Μου άκουγεται περισσότερο σαν βλάβη στην κάρτα γραφικών...
cave_man Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τι υπολογιστή έχεις? Μου άκουγεται περισσότερο σαν βλάβη στην κάρτα γραφικών... Έχω toshiba a300 15a ούτε εκκίνηση σε safe mode δεν κάνει…..
cave_man Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εντάξει το βρήκα… Είχε πολλούς ιούς και δεν ανήγε
LsPhotography Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εντάξει το βρήκα…Είχε πολλούς ιούς και δεν ανήγε Ιούς ; Απο ποτε ενα λαπτοπ δεν ανοιγει εξετιας τους ιούς ; Παραξενο μου ακουγεται!!! (Εμενα στο PC μου με windows vista εδω και 1 χρονο χωρις antivirus δεν εχω πιασει κανενα ιό , ουτε πριν στα xp)
cave_man Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ιούς ; Απο ποτε ενα λαπτοπ δεν ανοιγει εξετιας τους ιούς ; Παραξενο μου ακουγεται!!! (Εμενα στο PC μου με windows vista εδω και 1 χρονο χωρις antivirus δεν εχω πιασει κανενα ιό , ουτε πριν στα xp) Να που έγινε
arkas2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Να που έγινε εμενα παντος σαν προβλημα καρτας γραφικων μου ακουγεται.μπορει να κρυωσε και για αυτο να πηρε μπροστα...μακαρι να μην εχει τιποτα...για δουλεψε το για καμια ωρα και καντου ενα restart αν δεν σου ανοιξει η σου κανει τα ιδια κολληματα ειναι καρτα γραφικων
cave_man Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Από 16 μέχρι και σήμερα δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα(Ευτυχώς) και δουλεύει ασταμάτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.