Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω τα ηχεία Logitech X-540 και τα έχω συνδεμένα στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής Intel που έχω... Λέω να πάρω κάρτα ήχου..Θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου? Ενδιαφέρομαι κυρίως για ταινίες και μουσική...

• Super Moderators
Δημοσ.

η X-Fi Audio είναι πεταμένα λεφτά, δεν είναι καν πραγματική X-Fi

δεν πιστεύω πάντως ότι θα ακούσει διαφορά, χρειάζονται καλύτερα ηχεία για κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

εγω ημουν ατυχος με την ενσωματωμενη η οποια τρελαινεται στο παρασιτο...με μια απλη μτχ creative ελυσα το προβλημα μου...γιατι συν

τοις αλλοις για low budget δεν παιζει πια επωνυμο scard....

απο κει και περα εγω μονο creative θα επαιρνα, τι να κανουμε ειμαι οπαδος χαχαχα

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι η κάρτα ήχου της m/b του georginos1989 είναι καλύτερη απο την SWEEX?:P

Ποια προτείνεις το πολύ 50 ευρώ? Αν και δεν σκέφτομαι άμεσα για αγορά..απλά για να έχω μια ιδέα.

Δημοσ.
Να υποθέσω οτι η κάρτα ήχου της m/b του georginos1989 είναι καλύτερη απο την SWEEX?:P

Ποια προτείνεις το πολύ 50 ευρώ? Αν και δεν σκέφτομαι άμεσα για αγορά..απλά για να έχω μια ιδέα.

Μπορει να ειναι καλυτερη μπορει και χειροτερη...:-) .Αναλογα την μητρικη και το τσιπακι ηχου που εχει...

Βεβαια την μητρικη του δεν μας την ειπε..για να το ξερουμε αυτο αλλα μια καρτα ηχου των 50 Ε , λογικο ειναι να ειναι καλυτερη απο ενα εσωματωμενο τσιπακι σε μια μητρικη των 50-100 Ε και καλυτερη απο την sweex, ετσι δεν ειναι ? Τωρα ποσο ακουστη ειναι η διαφορα αναλογα με τα ηχεια του καθενος και κατα ποσο ειναι value for money μια τετοια αγορα αλλο αυτο...

Tωρα στα 50 Ε δεν βλεπω τρελες επιλογες , δεν θυμαμαι και τα μοντελα απ'εξω..υποθετω καποια x-fi audio ειναι μια καλη λυση.Ισως εκανα την υπερβαση και πηγαινα στα 66 Ε δηλαδη στην xonar dx.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:32 ----------

Αμα σκοπευεις να αναβαθμισεις τα ηχεια σου στο μελλον και σκοπευεις να περασεις τα 100 + Ε θα ελεγα μια ακριβη xonar για απ'ολα η μια audiotrack HD 2, m-audio , julia@ αποκλειστικα για μουσικη (παλι στο ιδιο budget )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...