Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γινεται με καποιο τροπο να βρω μια φωτογραφια που υπαρχει σε ενα site, αν υπαρχει και σε καποιο αλλο site; Και αν γινεται να μη ψαχνει το ονομα, αλλα τις λεπτομερειες τις φωτογραφιας.. Μπορει και να παρει αρκετο χρονο, αλλα το χρειαζομαι ειναι παρα πολυ επειγον!
venejo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για δοκίμασε εδώ. http://images.google.com/advanced_image_search
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 οταν εννοω χαρακτηριστικα, εννοω την ιδια την εικονα. Τα χρωματα, τους σχηματισμους. Δλδ να μου βρει ακριβως την ιδια. Μαλλον δε γινεται ετσι;
dazeman Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 οταν εννοω χαρακτηριστικα, εννοω την ιδια την εικονα. Τα χρωματα, τους σχηματισμους. Δλδ να μου βρει ακριβως την ιδια. Μαλλον δε γινεται ετσι; Μπλεξίματα ε; Όχι, δεν γίνεται.
Luxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 TinEye looks for the specific image you uploaded, not the content of the image. TinEye cannot identify people or objects in an image. Οποτε μαλλον αυτο που ζηταω δε γινεται. Βασικα ισως γινεται αλλα θελει χρονια και τερασια επεξεργαστικη ισχυς..
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 οταν εννοω χαρακτηριστικα, εννοω την ιδια την εικονα. Τα χρωματα, τους σχηματισμους. Δλδ να μου βρει ακριβως την ιδια. Μαλλον δε γινεται ετσι; δεν ξέρω, μιλάμε την ίδια γλώσσα ;
Berolinezos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω αναζήτηση στο Google με το όνομα της.
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν το δοκιμάζεις luxx; Νομίζω η πρόταση του wascloud είναι πολύ καλή. Την δοκίμασα με μια φώτο και μου βρήκα 1380 ίδιες και παρόμοιες. Νομίζω ότι το σύστημα δουλεύει και με το παραπάνω. Αυτό το μήνυμα που παραθέτεις λέει απλά, ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει τοπία και ανθρώπους. Δηλαδή αν του πεις βρες μου τον George Bush σε ποιές φώτος είναι, δεν θα στον βρεί πουθενά (ίσως γιατί δεν είναι πλέον πλανητάρχης lol). Nice tip washcloud... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2009 από micos000
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 μωρέ 'γω το ξέρω.........αυτός όμως έκανε τον κόπο να κάνει το απλό (απλούστατο...) registration που απαιτείται, και να τσεκάρει την πικ που ήθελε, μπας και υπάρχει στην db του tineye ; Αμφιβάλλω, και δικό του το κρίμα, αφού ήταν και επείγον... Ναι micos, όντως είναι "πολύ χρήσιμη φάση" (εγώ δεν είμαι φαν του ff btw, αλλά αν είσαι, παίζει και ff add-on) - πχ για όποιον ψάχνει μία πικ σε καλύτερη ποιότητα ή και πιο "ολοκληρωμένη", ακόμα... Και από τότε που το "ανακάλυψα" ήθελα να βρω και μια αφορμή να το "διακοινώσω" στο φόρουμ, γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν κάτι τέτοιο, αλλά δε θα ήξεραν πώς να το ψάξουν (oι όροι "reverse image search" δεν είναι και πολύ....ευννόητοι). Και γενικώς (ακόμα και...web-ικώς), έχω την αίσθηση ότι δεν ξέρουν ότι υπάρχει...Μόνο που δεν έβρισκα κάποια κατάλληλη αφορμή (το να ανοίξω ένα thread, μου φάνηκε πολύ "λίγο"....)
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τι registration; Δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο! Εγώ απλά έκανα upload δυο-τρεις εικόνες να δω τι θα βρει και βρήκε.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μπα ; Τ' αλλάξανε φαίνεται. Πριν κάτι μήνες που το ξετρύπωσα, ήθελε να δώσεις (απλά) ένα e-mail....
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...και τελικά λέω να το προτείνω στο ινσόμνια wiki (τώρα ΠΟΙΟΣ πατάει εκεί, άλλο θέμα...)
parsifal Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 offtopic: Εεεεμ, τα άρθρα του Wiki κοντεύουν τα 290.000 views...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα