lary7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 τι δουλεια εχει η ραμ με την εγγυηση ,θα τρελαθουμε εντελως,αν παρεις ενα μεγαλυτερο λαπτοπ σου λενε ραμ μεχρι 4 και εχει δυο μεσα ,δηλαδη δεν μπορεις να την ανεβασεις;και ας πουμε οτι ειναι ετσι βγαλτην και βαλε τη δικια του πριν το στειλεις για επισκευη κουμπωτη ειναι 2 λεπτα δουλεια, αλλα με τα χρ πανω μην περιμενεις τρελλες διαφορες 1με 2 και με ενα τρεχουν αψογα. Αν δεν κανς λαθος το acer πρεπει να το ανοιξεις ολοκληρο για να την αλλάξεις, οπότε χανεται η εγγύηση, εκτος αν το στείλεις σε εξουσιοδοτημένο να σου κανουν την αναβάθμηση αυτοί. Ο κολητός μου το έχει και τον ζόρισε να το κανει 2 Giga. Παντος με 2 giga τρέχει τα windows 7 μια χαρα.
aguero88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Βρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Το νετμπουκ μου κολλάει και δεν ξέρω τι να κάνω.... Βασικά ζεσταίνεται κιόλας...Δεν ξέρω αν φταίει αυτό....Το everest μου βγάζει μ.ο γύρω στους 80 βάθμους....Είναι φυσιολογικό αυτό; Τι να κάνω; Φορμάτ με windows xp; Να βάλω τα 7; Τα 7 θέλουν 2gb; Τα έχει βάλει κανείς; Τι να πω έχω απογοητευτεί.....2 μήνες το έχω....Και όλοι λένε τα καλύτερα λόγια....Τόσο γκαντέμης....Μάλλον format θα κάνω....Ας μου δώσει κανείς τα φώτα του ρε παιδιά....Η θερμοκρασία είναι normal;
Droidlock Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ετσι μου ειπαν και εμενα απο το multirama περιστεριου οσο αναφορα για την εγγυηση σε περιπτωση που προσθεσω μνημη στο συγκεκριμενο netbook.
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Το φορμάτ που κολλάει με τους βαθμούς; Μήπως σου έχει πιάσει χνούδια και δεν έχει σωστή ροή αέρα;
aguero88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το φορμάτ που κολλάει με τους βαθμούς; Μήπως σου έχει πιάσει χνούδια και δεν έχει σωστή ροή αέρα; Βασικά κολλάει το νετμπουκ και δεν ξέρω από τι είναι....Για αυτό ρωτάω γενικά....Τι σας έχει παρουσιαστεί σε σας....Αν είναι φυσιολογικό το 80αρι κτλπ...... Προσανατολίζομαι σε φορματ πάντως και πάω για τα 7 απλώς δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει με 1γβ μνημη.
Droidlock Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγω το εχω με ubuntu netbook remix και ειναι εξαιρετικο, μπορεις να δοκιμασεις και αλλες διανομες του linux. Μην ξεχασεις να κανεις recovery dvd για το λειτουργικο συστημα windows xp πριν γινει το format.
geornirv Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγω το εχω με ubuntu netbook remix και ειναι εξαιρετικο, μπορεις να δοκιμασεις και αλλες διανομες του linux. Μην ξεχασεις να κανεις recovery dvd για το λειτουργικο συστημα windows xp πριν γινει το format. Για ποιο λόγο χρειάζεται να κάνει κάποιος recovery dvd για xp πριν το format ?? Εννοώ αν έχεις τα xp σε δισκάκι.
Droidlock Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Αν εχεις το λειτουργικο συστημα windows xp ηδη σε δισκακι τοτε δεν χρειαζεται προφανως το recovery dvd παρα μονο για λογους ασφαλειας.
bau_07 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Επειδη εδω και 1 μηνα ψαχνω netbook, καταληγοντας απο αποψης χαρακτηριστικων στο D150X-6cell: Να ρωτησω τα εξης σε οσους το εχουν ηδη: 1. το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906679 εχει ελληνικα γραμματα πανω στο πληκτρολογιο του?(C/Ψ, W/ς κ.λ.π.) 2. καποιος ειπε οτι του περασε τα Windows 7. Τι γινεται με τους drivers? Τους βρισκουν ΟΛΟΥΣ μονα τους? γιατι στο επισημο site της ACER, δεν υπαρχουν drivers VISTA για D150X. 3. Γενικα πως δουλευει με τα Windows 7 σε σχεση με τα δικα του ΧΡ? *(σε netbk φιλου HP Mini 2140 στησαμε τα WIN 7100 με USB φλασακι. ΑΨΟΓΟ, βρηκε τους drivers μονο του και πηγαινε γρηγοροτερα. Επαναφεραμε τα ΧΡ λογω εγγυησης)
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τους βρισκουν ΟΛΟΥΣ μονα τους? Τα 7 θα βρουν του περισοτερους(αν οχι ολους) *(σε netbk φιλου HP Mini 2140 στησαμε τα WIN 7100 με USB φλασακι. ΑΨΟΓΟ, βρηκε τους drivers μονο του και πηγαινε γρηγοροτερα. Επαναφεραμε τα ΧΡ λογω εγγυησης) Τι σχεση εχει το λειτουργικο με την εγγυηση?
-BraiN- Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εγώ έχω το συγκεκριμένο netbook με 1GB ram και του έχω dual boot windows 7 και ubuntu netbook remix. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Πάρτο
makrisd1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλημέρα!!! Θέλω να πάρω ένα acer D150X και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη του!! Το έχει κάνει κανείς? Πως γίνεται? δηλαδή έχει ακόμη μία slot κενή και μπαίνει μία ακόμα 1 gb ή πρέπει να βγάλω την άλλη και να βάλω 2άρα? Ευχαριστώ πολύ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ---------- Κάποιος που να γνωρίζει?
bau_07 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγώ έχω το συγκεκριμένο netbook με 1GB ram και του έχω dual boot windows 7 και ubuntu netbook remix. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Πάρτο 1. δηλ. αν καταλαβα: εβγαλες τα ΧΡ και βαζοντας 7, "ειδε" ολους τους drivers κανονικα? αυτο μ΄ενδιαφερει, γιατι drivers για vista-7 δεν υπαρχουν πουθενα. ----------- ------------- ----------------- 2."Τι σχεση εχει το λειτουργικο με την εγγυηση?" Aπ._ νομιζω οτι αφου το πουλανε με ΧΡ, ετσι θα ισχυει κ η εγγυηση, οχι με win7. γιαυτο το επαναφεραμε. αργοτερα βλεπουμε.
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 2."Τι σχεση εχει το λειτουργικο με την εγγυηση?"Aπ._ νομιζω οτι αφου το πουλανε με ΧΡ, ετσι θα ισχυει κ η εγγυηση, οχι με win7. γιαυτο το επαναφεραμε. αργοτερα βλεπουμε. Δεν εχει καμια σχεση η εγγυηση με το λειτουργικο. Η εγγυηση καλυπτει το hardware και οχι το software.
makrisd1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Καλημέρα!!!Θέλω να πάρω ένα acer D150X και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη του!! Το έχει κάνει κανείς? Πως γίνεται? δηλαδή έχει ακόμη μία slot κενή και μπαίνει μία ακόμα 1 gb ή πρέπει να βγάλω την άλλη και να βάλω 2άρα? Ευχαριστώ πολύ Κάποιος που να γνωρίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.