elven Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 για να μη μας τη λένε οι παλιοχαρακτήρες με τις ρετσίνες, που από το πίνε πίνε, ξεχνάνε γράμματα στο eleven... Αρ γιου τοκινγκ το μι,έχεις δει ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός έχοντας πιει 2 ρετσίνες;Μπαλάρα,τι Ζιντάν,τι Μπάρτσες τα πάντα όλα είναι καλύτερα Εχμ η ομάδα για μας τους οπαδούς είναι ιδέα Ναι μεγάλη ιδέα,κι ο Βενιζέλος είχε μία και είδες τι έγινε
afentiko7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Σαν εμπειρία δεν ξέρω τι λέει δεν έχω πάει και μάλλον τώρα πια δεν προλαβαίνω αλλά δεν έχω ακούσει κανένα να μετανοιώνει που πήγε, Oσοι ήταν παρθένοι, ακοινώνητοι και δεν είχαν φύγει ούτε μια μέρα από το σπίτι τους, ναι. Οσοι ήμαστε κοινωνικοποιημένοι δεν μας πέρασε καν από το μυαλό.
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Σηκώστε ρε αλήτες το χέρι, όσοι σκεφτήκατε πως το πρόβλημα στο προηγούμενο ποστ είναι η τελευταία λέξη...
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Oσοι ήταν παρθένοι, ακοινώνητοι και δεν είχαν φύγει ούτε μια μέρα από το σπίτι τους, ναι. Οσοι ήμαστε κοινωνικοποιημένοι δεν μας πέρασε καν από το μυαλό. Αναφέρεσαι στον εαυτό σου στον πληθυντικό ε?
afentiko7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αναφέρεσαι στον εαυτό σου στον πληθυντικό ε? ναι, στο πρώτο πληθυντικό, στη δεύτερη πρόταση. Γιατί?
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ναι, στο πρώτο πληθυντικό, στη δεύτερη πρόταση. Γιατί? Γιατί είσαι ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κανονικά έπρεπε να τα διαγράψω, αλλά δε μου πήγαινε η καρδιά, θέλω να υπάρχει ένα αρχείο με τα διαμάντια του όμνι. Καληνύχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.