Athanasios2104 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Με την αναβάθμιση από χθες (αν δεν κάνω λάθος) από 4 -> 8mbit, άρχισαν και οι αποσυνδέσεις. Και πριν 6 μήνες που πρωτοέβαλα conn-x (στα 8) είχα αποσυνδέσεις, οπότε αναγκάστικα και το έριξα στα 4. Τώρα πλέον 4 δεν υπάρχουν, οπότε πρέπει να δω πως θα σταματήσουν οι αποσυνδέσεις στα 8. Το router που έχω είναι το speedtouch 515, το είχα πάρει πριν από 6 χρόνια περίπου που πρωτοέβαλα dsl. Έχω ήδη παραγγείλει το 585v7, μπορεί αυτήν η αλλαγή router να διορθώσει το πρόβλημα; Δλδ το 585 να είναι πιο "ανθεκτικό" στις αποσυνδέσεις; Αν χρειάζεται να ποστάρω τίποτα στατιστικά από το υπάρχον modem για την γραμμή κτλ, πείτε μου τι χρειάζεται.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Με την αναβάθμιση από χθες (αν δεν κάνω λάθος) από 4 -> 8mbit, άρχισαν και οι αποσυνδέσεις. Και πριν 6 μήνες που πρωτοέβαλα conn-x (στα 8) είχα αποσυνδέσεις, οπότε αναγκάστικα και το έριξα στα 4. Τώρα πλέον 4 δεν υπάρχουν, οπότε πρέπει να δω πως θα σταματήσουν οι αποσυνδέσεις στα 8. Το router που έχω είναι το speedtouch 515, το είχα πάρει πριν από 6 χρόνια περίπου που πρωτοέβαλα dsl. Έχω ήδη παραγγείλει το 585v7, μπορεί αυτήν η αλλαγή router να διορθώσει το πρόβλημα; Δλδ το 585 να είναι πιο "ανθεκτικό" στις αποσυνδέσεις; Αν χρειάζεται να ποστάρω τίποτα στατιστικά από το υπάρχον modem για την γραμμή κτλ, πείτε μου τι χρειάζεται. έλα σου έγινε η αναβάθμιση?? Άντε θέλω και εγώ!!!!
takis3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Σαφως πεζει ρολο και το ρουτερ στις αποσυνδεσεις.Εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες και εχω δει μεγαλη διαφορα.Αν εχεις αποσυνδεσεις κοιτα στα στοιχεια της γραμμης να εισαι σε interleaved mode και οχι σε fast path.Παρατηρησα οτι με το fast path πεφτει πολυ το margin.Καλο το φαστ για τα παιχνιδια αλλα απαιτει καλη γραμμη χωρις προβλημα θορυβου. Παρε ενα ρουτερ που να υποστηριζει telnet χρησιμοποιησε το dmt tool και βαλε το margin γυρω στο 6-7 οπου οριακα θα πεζει η γραμμη σου θα εχεις όμως μεγαλυτερη δυνατη ταχυτητα που μπορει να δωσει με αυτο το margin.Αν εχεις παλι αποσυνδεσεις ανεβαζεις κιαλλο το margin (πεφτωντας ταυτόχρονα η ταχυτητα) μεχρι το σημειο που δεν θα εχεις αποσυνδεσεις. Νομιζω το 585 που εχεις υποστηριζει telnet αλλα ψαχτο δεν ειμαι σιγουρος.
athns Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Το router που θες να πάρεις είναι καλό και σταθερό,δεν μπορείς όμως να πειράξεις το snr.Αν έξακολουθείς να έχεις προβλήματα ίσως πρέπει να σε χαμηλώσουν λίγο ταχύτητα για να γλυτώσεις τουλάχιστον τις αποσυνδέσεις!
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Λοιπόν, ενημερωτικά, σήμερα ήταν η λήξη των ανακοινωθέντων ημερομηνιών από τον ΟΤΕ για τις αναβαθμίσεις γραμμών. Συμπτωματικά ή όχι, δεν είχα κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης ως τώρα ενώ τις προηγούμενες μέρες με είχαν κάνει πορνοστάρ της βίβιντ στα ντισκονέκτ.
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Βtw το 585v7 είναι από τα καλύτερα ρουτεράκια που παίζουν από άποψη σταθερότητας.
lak10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα εγω που εχω 11.5 downstream attenuation ειμαι καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.