arxangelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Λοιπόν εχθές ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου στο ίντερνετ έβαλα hol ptsn. Εχω δύο ερωτήσεις. Αρχικά μέσα στο κουτί είχε ένα spliter με αυτόν θα μπορώ να σερφαρω και να μιλάω στο τηλέφωνο ταυτόχρονα η χρειάζετε και κάτι ακόμη. Και 2 το ρουτερ συνδέετε στον υπολογιστή με καλώδιο ethernet να τράβηξώ στο δωμάτιο 10 μέτρα καλώδιο τηλεφώνου και να εχω το ρουτερ στο δωμάτιο και να συνδεσω το ρουτερ με λίγο καλώδιο ethernet ή με 10 μέτρα καλώδιο ethernet και να εχω το ρουτερ στο σαλόνι . Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις
jamespr Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλό μήνα φίλε μου και καλό σερφάρισμα στο ιντερνετ.... με το splitter μπορείς να μιλάς κανονικά απλά σε κάθε τηλέφωνο (πλην αυτό με το splitter) πλέον θα πρέπει να βάλεις φίλτρο για το θόρυβο. Όσον αφορά το καλώδιο καλύτερα το καλώδιο δικτύου από θέμα ταχύτητας νομίζω αν και η πιο κομψή λύση είναι να πάρεις ασύρματα στον υπολογιστή. Ασύρματο router δε σου έδωσε η hol;; Να περνάς καλά
arxangelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Το router ήταν ενσυρματο και λέω να τράβηξώ καλώδιο ethernet. Τώρα που μπορώ να βρω φίλτρο. Το φίλτρο ονομάζετε adsl filter?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 nai adsl filter λεγεται.και ναι μεγαλυτερο δικτυου και οχι τηλεφωνου.και συναγερμο αμα εχεις οπως και fax θελει φιλτρο,εκει που θα βαλεις splitter δεν θα βαλεις φιλτρο.
arxangelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δηλαδή εκεί όπου θα εχω το ρουτερ και το σπλητερ και το τηλέφωνο θα μιλάω και θα σερφαρω ταυτόχρονα χωρίς φίλτρο
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 nai to splitter ειναι και φιλτρο περα απο διακλαδωτης.
agrb Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311455
arxangelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Όλα οκ έβαλα και φίλτρο και σπλιτερ και όλα οκ
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 το φιλτρο ελπιζω οχι πανω στο splitter αλλα εκει που εχεις μονο τηλεφωνικη συσκευη.
arxangelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κακώς ελπίζεις γιατί το έβαλα επάνω. Γιατί όμως?
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 οχι filter και splitter μαζι.το splitter ειναι και φιλτρο.εκτος αν εβαλες απο 1 σε 2 που δεν ειναι spliter αλλα ενας απλος τηλεφωνικος διακλαδωτης.
arxangelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και ετσι μια χαρα δουλευει και ετσι ........................Πειραζει σε κατι?
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 δεν εχεις να κερδισεις κατι.και πολυ το κανουν αυτο γιατι νομιζουν οτι το splitter δεν ειναι φιλτρο ταυτοχρονα.
arxangelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Να ρωτησω και κατι ακομη εγω συνδεομαι στο ιντερνετ απο την ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ που ειχε το pc απο τοτε που το αγορασα λετε να ερθει να ερθει κανας οτε 1000 ευρο επρεπε να κανω εγω αλλη συνδεση?
AlexNet Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Να ρωτησω και κατι ακομη εγω συνδεομαι στο ιντερνετ απο την ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ που ειχε το pc απο τοτε που το αγορασα λετε να ερθει να ερθει κανας οτε 1000 ευρο επρεπε να κανω εγω αλλη συνδεση? όχι..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.