johnykim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εδώ θα το βρεις http://kissabl.blogspot.com/ Thanks πολύ ωραίο blog
angelkiller Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 μπορεις να τα ανεβασεις στο rapidshare και να νου δωσεις το link να τα κατεβασω? φιλε σιφουνα θα το ψαξω και θα προσπαθησω να το ανεβασω μεσω rapidshare. απλα πεδευομαι με αναβαθμιση επεξεργαστη αυτες τισ μερεσ και μια εχω μια δεν εχω pc.. παντως με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να τα ανεβασω μεσω rapidshare. διπλο rocketdock; η αλλαξες απο τα προγραμματα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας; φιλε χρηστο ειναι το objectDockPlus + καποια εικονιδια που εχω αλλαξει κι εγω μεσα στις μπαρες. το συγκεκριμενο προγραμμα σου δινει και αυτη τη δυνατοτητα συν ολες τις αλλες. Πολυ ωραιο! Σε ευχαριστω πολυ φιλε RedBomb!! και ακομα ενα θεματακι με καποιες μικροαλλαγες παλι..
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ενα σημερινο,πειραξα και το rocketdock Λιγακι
Evilsmile Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 γιατι εχεις μια μπουλντοζα για φοντο;
umaga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 front shovel excavator ειναι ε μ αρεσει να βαζω τετοια
benign Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το τωρινο μου,αν και καθε τοσο αλλαζω γιατι βαριεμαι ευκολα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 New! Θέλω το Wallpaper, εάν επιτρέπεται..
Shitty Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Να και το δικό μου..αν και αλλάζει συχνά!
Pater_Ioannis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ας ποστάρω και το δικο μου.... Θέλω να ρωτησω αν ξερει κανεις κανενα καλο skin για rainmeter για hotmail και αλλες τετοιες διευθυνσεις email οπου δηλαδη να κανει monitor το inbox στο desktop, υπαρχουν δεκαδες για twitter,facebook και λοιπα αλλα κανενα για email που ειναι και το πιο βασικο... ή απλα δεν μπορω να τα βρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα