Προς το περιεχόμενο

java -server ?

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω μια εφαρμογή java και θέλω να την κάνω πιο σταθερή και να τρέχει για μερες χωρίς να κολάει (lineage 2 java server). Σε windows xp/vista οταν βάζω java (JRE & JDK) μου έχει προεπιλεγμένη την επιλογή java -client VM hotspot, πώς μπορώ να κάνω προεπιλεγμένη την java -server VM hotspot? Επίσης απ' ότι πρόσεξα ακόμα πέρνει το runtime env από το JRE και όχι από το JDK (εκεί μέσα έχει και το server).

Δημοσ.
τα off files είναι παράνομα!

Ψαξτω.. δεν ειμαι και τοσο σιγουρος :rolleyes:, ειναι γραμμενο σε mfc (αν κρινω απο τα icon).

Δε νομιζω οτι η ncsoft θα εγραφε ενα τετιο προγραμμα σε mfc.

Και δε καταλαβαινω, γιατι ο java ειναι "νομιμος" και ο "off" ειναι παρανομος, στο κατω κατω το ιδιο client χρησιμοποιουν. Ας υποθεσουμε ο,τι καποιος γραφει εναν l2 server σε .net 2, τοτε τι? θα ειναι νομιμος? Δεν ειναι λιγο περιεργο?

Παλια οταν δουλευα σε ενα νετ καφε, ειχα σηκωσει l2j και l2 off, συμπερασμα; ο off ειναι κλασεις ανοτερος.

Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο αλλά όταν λέμε για off files εννοούμε τα αρχεία του official server, δλδ κλεμένα και σε C#. Οι java server είναι νόμιμοι γιατί έιναι server emulators και έχουν όμως πολλά προβλήματα γιατί είναι φτιαγμένοι από τρίτους και όχι από την παραγωγό εταιρία... Επίσης σε dedicated server δεν μπορείς να βάλεις ούτε παράνομα αρχεία, ούτε σπασμένη MSSQL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...